Bildirim
Bu Ferrari'ye ne olmuş?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o arabanın sahibi boğazına kadar borca batmış o araba satılamaz demek hukukçu varsa ayrıntı açıklasın
edit: haciz edilince piyasa fiyatından daha ucuza satılıp adamın borçlularına dağıtılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potansiyelfark -- 18 Eylül 2013; 0:05:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanane la elin arabasından boşver bizde onu alacak para olsa elin arabasıyla neden laf yapalım salla -
saçma sapan konuşma. bişey öğrenmeye çalışıyorum. seni ilgilendirmiyorsa hiç girme konuya bas git.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Somberlain -- 18 Eylül 2013; 0:14:31 > -
alacak paran varmı onu de boş konu acıyorsun burda dalgaya alırlar konuları öğrende gel -
olm zeka kanseri misin nesin, arabayı alacam mı dedim ben sana ne paramdan? hak mahrumiyeti yle ilgili bişey sordum. biliyosan söyle bilmiyosan sus.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X