Şimdi Ara

Bu filmleri izlemeyi düşünüyorum acil yorumlarınız gerekiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

The Covenant

Forrest Gump

Rıddıck

Victor frencestain

Bunlar izlemeye değermi, yorumlarınıza göre izlicem, gören arkadaşlar acil cevaplarsa sevinirim

• Maymunlar Cehennemi serisi

Riddick sadece tek film mi? Sadece 2013 yapımı filmse onu tek izleme üçlemesi var. Sırasıyla;
    Pitch Black
    Chronicles of Riddick
    Riddick

şeklinde izle ancak Riddick (2013) serinin en kötü filmidir.

Covenant ve Victor Frankenstein filmlerini şahsen izlemedim ancak izleyeceğimi de hiç sanmıyorum.

Forrest Gump filmini o kadar çok övdüler ki ikinciye pür dikkat izlememe rağmen yine sevmedim. Sevilecek bir şeyini bulamadım. Şahsen bunu önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Ekim 2016; 15:33:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Maymunlar Cehennemi serisi

Riddick sadece tek film mi? Sadece 2013 yapımı filmse onu tek izleme üçlemesi var. Sırasıyla;
    Pitch Black
    Chronicles of Riddick
    Riddick

şeklinde izle ancak Riddick (2013) serinin en kötü filmidir.

Covenant ve Victor Frankenstein filmlerini şahsen izlemedim ancak izleyeceğimi de hiç sanmıyorum.

Forrest Gump filmini o kadar çok öldüler ki ikinciye pür dikkat izlememe rağmen yine sevmedim. Sevilecek bir şeyini bulamadım. Şahsen bunu önermem.

Tamam teşekkürler dediklerini izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flakel

Maymunlar cehennemi serisi

The Covenant

Forrest Gump

Rıddıck

Victor frencestain

Bunlar izlemeye değermi, yorumlarınıza göre izlicem, gören arkadaşlar acil cevaplarsa sevinirim

Maymunlar cehennemi özellikle son çıkanlar izlenir
    Rıddıck izlenir
    Victor frencestain izlenebilir
    The Covenant izlemedim
    Forrest Gump Imdb Puanı : 8.7 ama izlemedim
  • forrest gump mükemmel film bence forrest gump izle.
  • Maymunlar cehennemi serisini kesin izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım kessinlikle forrest Gump izlemelisin hatta koleksiyon tarzı bir hobin varsa alıp baş köşeye koymalısın ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aribagamyan -- 8 Ekim 2016; 2:08:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Flakel kullanıcısına yanıt
    Forrest Gump'ı beğenmeyen bir insanın duyguları erozyona uğramıştır, başka bir açıklaması olamaz bence.

Kesinlikle izleyiniz.

Bunu seven bunu da sevdi : Temple Grandin

İyi seyirler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victor Frankenstein'ın o kadar çok filmi varki Amerika'da hangisinden bahsediyorsun bilmiyorum iyice b.kunu çıkardılar artık. Biz nasıl cinli korku filmlerinde baydıysak onlarda Frankenstein filmleriyle sıktı. He ben 3 Frankenstein filmi izledim aralarında en sağlam olanı 1994 yapımı Mary Shelley'den Frankenstein ben bunu izlemeni öneririm.
  • dünden beri yazdığınız filmleri izliyorum güzel tavsiyeler :=)

• maymunlar cehennemi (planet of the apes) 1968 yapımlı olanı mutlaka ama mutlaka izle. yeni seriden de ilki güzel rise of the planet of the apes. 2.sini pek sevmedim. şimdi 3.sü geliyormuş adı war of the planet of the apes.

forrest gump muhteşem bir film.

diğerlerini izlemedim bilemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.