Şimdi Ara

bu fiyat farkı sadece lens'ten mi kaynaklanıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • canon eos 600d için klas foto da iki ayrı fiyat buldum bu fiyatı sadece 18'e 55 ile 18'e 135 arasındaki farktan mi ?? ve bi de 8 gb hafıza kartı farkı var

18 55
    www.klasfoto.com.tr/Canon-600D-18-55-IS-II-DSLR-Fotograf-Makinesi,PR-4973.html

18 135
    www.klasfoto.com.tr/Canon-600D-18-135-IS-DSLR-Fotograf-Makinesi,PR-4187.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece lensten kaynaklaniyor gibi . bu tür çeşitli hediyelerle zenginleştirilmiş kitlerde hediyeler çok para tutmaz aslında. kanmamakta fayda var. 16gb class 10 sd kart denilen şey hpsibrd.com da 40 tlye bulunuyor. uv desen markası belli değil max 40 lira da o desen. hesap ortada. 18-135i 18-55e tercih ederim ama bu kadar fark vermek mantıklı gelmedi bana...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18-55'i tercih edin bence, 750 lira fark söz konusu. O para daha mantıklı değerlendirilebilir. Ama takdir sizin 18-135 kalitesiz lens değil yanlış anlaşılmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist64

18-55'i tercih edin bence, 750 lira fark söz konusu. O para daha mantıklı değerlendirilebilir. Ama takdir sizin 18-135 kalitesiz lens değil yanlış anlaşılmasın.

yok zaten 18-55e gücüm zor yetiyor maddi olarak da Aralarındaki fark niye bu kadar fazla onu merak ettim tongaya gelmeyelim diye

• quote:

Orijinalden alıntı: xpug

sadece lensten kaynaklaniyor gibi . bu tür çeşitli hediyelerle zenginleştirilmiş kitlerde hediyeler çok para tutmaz aslında. kanmamakta fayda var. 16gb class 10 sd kart denilen şey hpsibrd.com da 40 tlye bulunuyor. uv desen markası belli değil max 40 lira da o desen. hesap ortada. 18-135i 18-55e tercih ederim ama bu kadar fark vermek mantıklı gelmedi bana...

üstteki mesaja sizi de ekleyecektim ama mobilden yapamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.