Şimdi Ara

Bu Fiyata Bu Araba Alınırmı Öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki İlk Konum Hatam Varsa Üzgünüm

35.000 tl civarı Araba Almayı Düşünüyoruz

Bir 2012 i20 1.4 cvvt jump paket 100 beygir makyajlı kasa manuel araba bulduk

80.000km civarında

6.000 tl civarı hasar kaydı var Serviste yapılmış sanırım

Satıcı Kaza Fotoğraflarını Gösterdi

Büyük bir kazası yok

Sizce yeni başlayan biri için bu araba uygunmudur?

Yakıt Tüketimi Bizi Üzermi

Lpgye Uyumlumudur?

Son olarak satıcı 35.000e bıraktı.

Görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler

Bu Fiyata Bu Araba Alınırmı Öneri?

• Fiyat bana ucuz geldi, acaba bir sorun mu var diye akla geliyor hemen. Şüpheli.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bence fiyat kesinlikle ucuz falan değil. Eski kasa, 6000 lira hasar kaydı az değil, ayrıca hatırladığım kadarıyla Jump paket en boş giriş paketi oluyordu. 80000 km'de balata ve şanzıman ağır bakımı da kapıya dayanmış olabilir. O yüzden fiyat ucuz asla değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Fiyat bana ucuz geldi, acaba bir sorun mu var diye akla geliyor hemen. Şüpheli.
    Sağ arka kapının orda dolu göcüğü gibi 2 göcük var bunlarıda hesaba katarsak düşünülebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bence fiyat kesinlikle ucuz falan değil. Eski kasa, 6000 lira hasar kaydı az değil, ayrıca hatırladığım kadarıyla Jump paket en boş giriş paketi oluyordu. 80000 km'de balata ve şanzıman ağır bakımı da kapıya dayanmış olabilir. O yüzden fiyat ucuz asla değil.
    Makyajlı kasası ama 2014e kadar üretilen model zaten 2015 ve sonrası bu fiyatlara yok.Jump paket olmasına rağmen çoğu bu sınıfta olmayan 4 cam otomatik var.Yinede yorumunuz için teşekkürler değerlendiricem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan7225

Sağ arka kapının orda dolu göcüğü gibi 2 göcük var bunlarıda hesaba katarsak düşünülebilirmi?

Alıntıları Göster
    göçük sorun değil hocam, kafaya takılacak bir şey değil ancak bu aracın piyasası 37-39 arası. UYgun fiyata vermesinin sebebini merak ettim, belki sıkışıktır ancak yine de benim içime sinmedi
  • Sense paket olsa daha iyi hocam. Jump hakkaten boş. 1.2 olsun sense olsun bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DntRx

Sense paket olsa daha iyi hocam. Jump hakkaten boş. 1.2 olsun sense olsun bence.
    Evet senseler en dolusu sanırım.Jump paket en boşu.Tabiki en dolusu olması daha güzel olur ama dolu paketlerde temiz araba 40.000tl nin üstünde sanırım.Yorumunuz için teşekkürler.
  • gayet güzel alınır hocam heleki kaza fotolarını gördüyseniz rahatlıkla alınabilir ,şehir içinde gayet tatmin eder sizi üstelik lpg uyumuda mükemmel karar verdiyseniz alın derim içinize sindiyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.