Şimdi Ara

Bu fiyata bu ürün uygunmu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim yaklasik 150 ytl param vardi int. arastirirken bu ekran kartini buldum...

özeliklerini size yazayım dedim.. FİYATI: 138 YTL sizce degermi??

Grafik Hızlandırma Teknik Özellikleri:
    Bellek : 512MB DDR2
    Chipset : ATI HD 2600 PRO / RV630PRO
    Çekirdek Hızı : 600MHz
    Bellek Hızı : 800MHz
    Steam İşlemcisi : 120
    Bellek Veriyolu : 128bit
    Vga Slot : AGP 8X
    Transistör Sayısı : 390 Milyon
    Soğutma : Aktif

3D Görüntü Kalitesi :
    Piksel Shader Versiyonu: 4.0
    DirectX : DirectX 10 SM4.0
    OpenGL : 2.0
    Bellek Optimizasyonu : Hyper Z HD

Video Kalitesi :
    Adaptive De-Interlace : Video Shader HD
    Video Hızlandırma : VC-1, H.264, DivX, WMV9, MPEG-2, MPEG-4

Görüntüleme Desteği :
    TV Out Desteği : Var - 1024x768 / 1080i
    Çift Monitör Desteği : Var - Hydravision 3
    DVI : Var. 2 adet DVI-I
    HDTV Uyumlu : Evet
    HDCP Hazır : Evet
    Dual-Link Özelliği: 2
    Doğal Görüntü Desteği : 10-bit / 1 Milyar Renk
    3D Grafik Çözünürlüğü : 2560x1600

Kutu İçeriği :
    Sürücü Cd’si : Var
    HDTV Kablosu : Var. 7pin
    DVI-VGA Dönüştürücü : Evet
    4-pin güç kablosu : Var

ha bide yorumlarinda herkesten 5 yıldız almıs sizinde yorumunuzu bekliyorum.. eger 150 ytl civarında baska bi oneriniz olursa onuda bekliyorum simdiden tesekkur ediyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz1992 -- 30 Haziran 2008; 9:44:36 >

• sen site yorumlarına ve yıldızlara bakma, bence uygun değil
    nova da 115$'a HD 3850 512MB var gecube, 168 lira falan ediyor, o bundan kat kat iyidir,
  • quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

sen site yorumlarına ve yıldızlara bakma, bence uygun değil
    nova da 115$'a HD 3850 512MB var gecube, 168 lira falan ediyor, o bundan kat kat iyidir,

Arkadaşın söylediğine katılıcam ama sizin sistem bilgileriniz lazım.. Yukarıda vermiş olduğunuz kart AGP slotlu.. Anakartınız AGP slotlu mu acaba? Ona göre bişiyler önerelim..
  • ona dikkat etmemişim, evet, pardon
    sana agp mi lazım
  • ya tam emin degilim ama sanırım agp slotlu lazım ya onu nasıl anlayacagımı bi ogretirmisiniz? nasıl anlayacam PCI slotların uyabilecegini falan? simdiki agp slotlu onu biliyorum ama altta 2-3 tane daha giris yeri var onların yanında kasada PCI 1 PCI 2 falan yazıo bi yardım lutfen!!!
  • www.cpuid.com > cpu-z indir çalıştır, mainboard kısmında graphics interface olarak ne yazıyor, version ve max supported bilgisini ver oradaki,
    agp alacaksan ki, anakartın umarım 8x desteklidir , ikinci ele yönelmen çok daha ekonomik olur, agp sıfır kartlar değmiyor verdiğin paraya
  • Agp version 3.0

max: 8x

ama kardes bu yazanlar simdi takılı olanları deilmi? bide benim kasanın içinde girisler var ekran kartının altında yanında PCI falan yazıo anlamadımki kasayı..

bide bu yukarda tanıttıgım mal agp 8x sence bunu almayayımmı 138 liraya 2 inci ele babam izin vermez :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PCI ekran kartından pek hayır bekleme, özel kullanım alanı var, o ayrı, ama sana gitmez yani. Sistemin ne senin, aynı programdan bakarak söyle bana, işlemcin ne, ramin ne, Başlat > Çalıştır > dxdiag yaz, enter a bas, böyle de görebilirsin, WHQL li bişey sorarsa hayır de,

150 ye kadar çıkmışken bunu al
    HIS HD2600XT 512 MB 128Bit GDDR3 Dual DVI 8X AGP
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=315&pid=3958

umarım güç kaynağın kaldırır, bir de o mesele var, kasanın yan kapağını aç, güç kaynağının markasını ve toplam gücünü yaz buraya, kaç W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saidakkas -- 30 Haziran 2008; 10:47:06 >

• abi RAM i 1gb yapcam onuda satın alcam

işlemci kötü cünkü eski bilgisayar

işlemci : AMD ATHLON(tm) XP 2500+ , MMX, 3Dnow ,, 1.8 Ghz :)
  • birader sakın bu bilgisayara yatırım yapma
    tam özelliklerini yaz, kaça satabilirsin onu söyleyeim,
    ondan kazandığın parayı ekleyip sıfır toplarız daha iyi,
  • Abi guc kaynagı dedign sey ne bilmiyorum ama

yan kapagı acınca karsıma cıkan bişey var everest marka max output power is 420 W yazan bişe var o nu mu diyosun???
  • Sen hiç girişme bu işlere, ekran kartını yükseltirsen o dandik güç kaynağı ile, sonra başına iş açabilir,
    astarı yüzünden pahalıya çıkacak bu iş sana,
    sen kasanda ne var ne yok yaz bana, varsa kasa resmi koy, ben sana fiyat söyleyeyim, o fiyata sat ikinci el, bilmeyene +30-50 YTL fiyat koyarsın Üzerine 150 lira ekleriz, adam gibi makina toplarız, beni dinle,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.