Şimdi Ara

bu fiyata genpa garantili olabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5-yilbasina-ozel-fiyat-1,499tl-109904810/detay/
    arkadaşlar linkteki ilandaki cihazları sordum genpa garantili adınıza faturalı veriyoruz dediler sizce mümkünmüdür?

• Mümkün he. Genpanin kafası iyi zaten 2.100 den fazla satıyor .
    Allah askına bu kaçıncı biraz duşunun konu acın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShineOnYouCrazyDiamond -- 30 Aralık 2012; 20:28:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal sahte bir ilan zaten şahsın üyeliğine bakacak olursanız 29 Aralık gösteriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Büyük ihtimal sahte bir ilan zaten şahsın üyeliğine bakacak olursanız 29 Aralık gösteriyor..

valla bilmiyorum kredi kartıyla ödeme yapıcamda .kontrol nasıl edebilirim orada genpadan yada imei durumunu en kolay?
  • ucuz etin yahnisi yavan olur. 4s bile o fiyata satılmazken 5 genpa garantili hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terranova

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Büyük ihtimal sahte bir ilan zaten şahsın üyeliğine bakacak olursanız 29 Aralık gösteriyor..

valla bilmiyorum kredi kartıyla ödeme yapıcamda .kontrol nasıl edebilirim orada genpadan yada imei durumunu en kolay?

300-400 TL daha fazla verip gidin bi güvenilir teknoloji mağazasından satın alın. 3-5 kuruş daha ucuza alacağım diye elinizdeki paradan da olmayın derim.
  • Yaw he he al hocam hiç düşünme böle bi fırsat insanın ayağına kaç kere gelir

• Benim anlamadığım, bu tip bir başlık açıp fikir soruluyor, üzerine inatla alma taraftarı olunuyor. Halbuki tek bir kişi BİLE olumlu yorum yapmamış. Daha halen kredi kartıyla alacağım falan diyorsun. Madem kafaya koydun, neyi soruyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Benim anlamadığım, bu tip bir başlık açıp fikir soruluyor, üzerine inatla alma taraftarı olunuyor. Halbuki tek bir kişi BİLE olumlu yorum yapmamış. Daha halen kredi kartıyla alacağım falan diyorsun. Madem kafaya koydun, neyi soruyorsun?

Tamam kardeşim almıyorum.sordum diye kızmaya başlamış arkadaşlar var.konuyu kapatın gitsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Benim anlamadığım, bu tip bir başlık açıp fikir soruluyor, üzerine inatla alma taraftarı olunuyor. Halbuki tek bir kişi BİLE olumlu yorum yapmamış. Daha halen kredi kartıyla alacağım falan diyorsun. Madem kafaya koydun, neyi soruyorsun?

Tamam kardeşim almıyorum.sordum diye kızmaya başlamış arkadaşlar var.konuyu kapatın gitsin.

var böyleleri...
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5-yilbasina-ozel-fiyat-1,499tl-109904810/detay/
    arkadaşlar linkteki ilandaki cihazları sordum genpa garantili adınıza faturalı veriyoruz dediler sizce mümkünmüdür?

Elden almaya geliyorum de işin rengi belli olur.Sonra gidiyorsun oraya adam şarjım az telefon kapanıyor sen nerdesin ben şuradayım diyip telefonuda kapatıyor

• Azcik dusunun ya adam gercekten satici olsa dun mu uye olur sahibinden'e

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 adet sipariş ettim. Haber veren arkadas sagol. Kaçmaz fırsat.

• işte yılbaşına özel bir kaz arıyor :)
    bu ilana kanan amca telefonuna gelen xxx hesabına para yatır denmesi üzerine bankaya doğru yola çıktı

http://ekonomi.milliyet.com.tr/iphone-5-de-toptan-dolandiriciliga-dikkat-/ekonomi/ekonomidetay/31.12.2012/1649431/default.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 31 Aralık 2012; 16:38:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.