Şimdi Ara

Bu fiyata nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir kasa toplamayı düşünüyorum.http://www.vatanbilgisayar.com/philips-27-273e3qhsb00-genis-ekran-led-monitor.html şuan bu monitörüm mevcut, sadece kasa toplucam. Resimdeki sistemin artıları ve eksilerini belirtirseniz, daha doğru bir seçim yapabilirim. Kasa olarak Dark N10'u düşünüyorum, 750 W psu ile birlikte. Teşekkürler şimdiden

Bu fiyata nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtuemox -- 11 Nisan 2016; 23:32:24 >

• Yardımcı olacak kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtuemox

Yardımcı olacak kimse yok mu?
    Kasa ve psu nedir ? Hocam ocli mb alıyorsun lakin çarpanları kapalı bi işlemci alıyorsun. Büyük ihtimalle oyun için kullanıcaksın. Oc yapmayı düşünüyormusun birde ?
  • Kasa dark n10 düşünüyorum psu 750 watt 80+ olucak. Evet oyun icin istiyorum oc yapar mıyım şuan bilemiyorum. Bu arada 6700k yi eklemiştim resimde bir önceki ekledigim islemci bulunuyor. Onu 6700k olarak alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtuemox -- 12 Nisan 2016; 11:28:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soporo

Kasa ve psu nedir ? Hocam ocli mb alıyorsun lakin çarpanları kapalı bi işlemci alıyorsun. Büyük ihtimalle oyun için kullanıcaksın. Oc yapmayı düşünüyormusun birde ?

Bu arada ram alırken CL sine dikkat etmeli miyim, CL15 yerine CL10 yada 9 mu almalıyım

• quote:

quote:

Bu arada ram alırken CL sine dikkat etmeli miyim, CL15 yerine CL10 yada 9 mu almalıyım

Cl demek ''Column Address Strobe Latency'' dir. Geçikme süresini arttırır buda ramin daha hızlı çalışmasını sağlar. Bana sorarsan hiç gerek bile yok. Hadi aldın diyelim öyle oyunlarda fark edilir bi performans göremessin. Oyunlarda sende biliyorsunki ana odak ekran kartıdır. Yani uzun lafın kısası hi.ç gerek yok.

Edit: Vatana baktım şimdi zaten cl9 ddr 4 ram göremedim dostum. Bide sen kontrol et istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 12 Nisan 2016; 21:41:45 >

• soporo kullanıcısına yanıt
    Evet bende göremedim. Eksen bilgisayara baktım fiyatlar orada daha uygun gözüküyor, orada alıcam. İşlemciyi i5 6600k ya düşürdüm sanırım soğutucuda gerekecek. Anakart nasıl sence ? Ram'e o zaman dokunmuyorum aynı şekilde kalıyor. HDD için öneri sunabilir misin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyata bu ssd değer mi
    8 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    3 ay önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • virtuemox V kullanıcısına yanıt
    Oc için iyi bi soğutma lazım. Güzel bi işlemci soğutucusuyla bunu yapabilirsin. Gerek varmı peki ? Kesinlikle hayır. Oyunlara zaten rahat bi şekilde yeticektir. Render gibi şeyler yapmıcaksan işlemciyi oc yapmana gerek yok. Hdd zaten kendi kasamda takılı bende kullanıyorum. Bu fiyata alabilceğin en iyi hdd ve bu güne kadar bi sıkıntısını görmedim eğer istersen hd tune sonuçlarını atabilirim. Anakart ise bildiğim güzel bi anakart. Z170A chipsetli gaming anakartlar 3 farklı modelde geldi m3, m5, m7. M3 modeli bu modeller arasından en düşük mb. Ama taş gibi anakarttır hiç düşünme. Kendi ellerimle arkadaşımın kasasına taktım gayet güzel bi karttır.
  • quote:

Oc için iyi bi soğutma lazım. Güzel bi işlemci soğutucusuyla bunu yapabilirsin. Gerek varmı peki ? Kesinlikle hayır. Oyunlara zaten rahat bi şekilde yeticektir. Render gibi şeyler yapmıcaksan işlemciyi oc yapmana gerek yok. Hdd zaten kendi kasamda takılı bende kullanıyorum. Bu fiyata alabilceğin en iyi hdd ve bu güne kadar bi sıkıntısını görmedim eğer istersen hd tune sonuçlarını atabilirim. Anakart ise bildiğim güzel bi anakart. Z170A chipsetli gaming anakartlar 3 farklı modelde geldi m3, m5, m7. M3 modeli bu modeller arasından en düşük mb. Ama taş gibi anakarttır hiç düşünme. Kendi ellerimle arkadaşımın kasasına taktım gayet güzel bi karttır.

Öncelikle cevapların ve yardımların için teşekkür ederim, eksen bilgisayarda fiyat biraz daha uygun oluyor. İşlemcide fikir değiştirdim. Resmi atıyorum, vatandan HDD'yi alıcam. Anakartın MB'ı yüksek olanını tercih etmeme gerek yok o zaman, olmadı tercih de edebilirim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bu fiyata nasıl ?

• quote:

quote:

Öncelikle cevapların ve yardımların için teşekkür ederim, eksen bilgisayarda fiyat biraz daha uygun oluyor. İşlemcide fikir değiştirdim. Resmi atıyorum, vatandan HDD'yi alıcam. Anakartın MB'ı yüksek olanını tercih etmeme gerek yok o zaman, olmadı tercih de edebilirim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bu fiyata nasıl ?

Rica ederim dostum. Gayet yeterli bi anakart. Şimdiden h.o güle güle kullan.

• Vatandan almayın
    6700k alırsınız başka yerden

Ram ddr4 cl 14 yada 15 tercih edin

980 yerine yurtdışı evga garantili 980ti classf. alırsınız sıfır

PSU da aynı şekilde
    Evga alın amazondan

PSU ekran kartı ve soğutucu konusunda yardımcı olurum

Ben yeni sistem icin halen yeni kasamı bekliyorum
    Aldığım
    Evga g2 850 w gold + ve h115i soğutucu duruyor kutuları acilmasmis
    2si de yurtdışı uluslararsı garantili

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca monitörü tam incelemedim ama
    Oyuncu monitörü değil sanırım
    İleride monitör değiştirmeyi düşünmüyorsanız
    Evga gtx970 alın amazondan elen 12oo TL e bakın keyfinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 14 Nisan 2016; 0:11:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Daha önce kitap tasarımıyla uğraştığımdan büyük ekran kullanıyordum şirketteki ekranımı almıştım. Şuan işimi görüyor gayet kaliteli bana göre. Sistemi eksen bilgisayardan toplamayı düşünüyorum, vatandan sadece HDD'yi alıcam, sağolun.
  • soporo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bir soru daha sorucaktım. Pascal serisi ekran kartlarını sizce beklemeye gerek var mı?
  • quote:

Merhaba, bir soru daha sorucaktım. Pascal serisi ekran kartlarını sizce beklemeye gerek var mı?

Ne zaman çıkıcak daha bir bilgi yok. 2016 nın sonundada çıkabilir. 3 ay sonrada çıkabilir bekleyip beklememek sana kalmış.
  • Bilgisayarı önümüzdeki ay almayi düşünüyorum zaten, duruma gore bakarim o zaman sağol

• Ekran kartı fury düşünebilirsiniz, 980'in vram'i çok da yeterli değil, çok daha fazlasını hak ediyor o gpu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerding_Gamers

Ekran kartı fury düşünebilirsiniz, 980'in vram'i çok da yeterli değil, çok daha fazlasını hak ediyor o gpu.

Siz hangisini öneriyorsunuz?

• R9 fury, hatta monitör 1080 veya 1440p ise R9 390x bile hayli hayli yeterli(bakamıyorum şu anda monitör'e). Yurtdışından almak bir seçenekse gtx 980 ti de düşünebilirsiniz, piyasadaki en iyi high-end karttır kendisi(titan gereksiz pahalı ve 295x2 de crossfire).

• Nerding_Gamers kullanıcısına yanıt
    gtx980'den daha iyi bir kart mı ? Yurtdışından almayı düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.