Şimdi Ara

bu fiyatlar ne :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar bu hafta sonu şöyle bi kaç bayiye gittik ama hakkaten şaşıdım reno fiyatta biraz fazla uçuyo aracın baz fiyatı 34-35 biraz güven ve konfor olsun dedikmi fiyat gelio 45 e ya arkadaşlkar sizce bu işte bi saçmalık yokmu diger markalar da aynı şekilde ama ne hikmetse japon ve koreli otomobiller ful donanım araçlarını avrupalı otomobillerin baz donanımı fiyatlarına satıyor
    örnek :
    megan II : 1,4 baz :33 milyar
    honda civic: 1.6 ful doanım 34 milyar
    focus: 1,6 baz opak boya 36 milyar
    bu işte bi tuhaflık yokmu

• civic full o kadar olmamalı yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patch

civic full o kadar olmamalı yav

kardeş civic 1,6 drem modeline bak istersen o araç ful herşey vae cd çalardan tut alaşımlı jantlara kadar
  • civic baz donanım(dream) düz vites 35 milyar sitesine bir bak.full donanım dersen elegance otomatik 42.820 liste fiyatı yanlış yazdın herhalde....
  • sen bir de o arabayı aldıktan sonra servis ücretlerini gör renaultta. doğduğumdan beri renault kullanırız ama bu vakitten sonra renault alınmaz açıkçası. parçası pahalı, kalitesi azaldı, elektronik arıza sayısı çoklaştı. yok yok düştü bu firma beğenmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

sen bir de o arabayı aldıktan sonra servis ücretlerini gör renaultta. doğduğumdan beri renault kullanırız ama bu vakitten sonra renault alınmaz açıkçası. parçası pahalı, kalitesi azaldı, elektronik arıza sayısı çoklaştı. yok yok düştü bu firma beğenmiyorum.

Objektif bir yorum yazmışsın kardeş seni gerçekten tebrik ediyorum Renault kullanıpta aracının -'lerini yazan nadir kişilerdensin Gerçekten artık Renault alınmaz Donanım olarak güzeller ama servis olarak bitmiş...

• TOYOTA sizi bekliyor....Sorunsuz , dertsiz...Kontagı çevir git.....Servisleri çok iyi....Donanım iyi.....Parça fiyatları pahalı.... Bilginize saygılarımla....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: çılgın_26

quote:

Orjinalden alıntı: Patch

civic full o kadar olmamalı yav

kardeş civic 1,6 drem modeline bak istersen o araç ful herşey vae cd çalardan tut alaşımlı jantlara kadar

full demek en üst donanım demek yani elegance daha dün EFE'ye gittim ve hala pek bir indirim yok (biz premium ilk çıktığında aldığımızda hiç yoktu zaten )

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

sen bir de o arabayı aldıktan sonra servis ücretlerini gör renaultta. doğduğumdan beri renault kullanırız ama bu vakitten sonra renault alınmaz açıkçası. parçası pahalı, kalitesi azaldı, elektronik arıza sayısı çoklaştı. yok yok düştü bu firma beğenmiyorum.

Objektif bir yorum yazmışsın kardeş seni gerçekten tebrik ediyorum Renault kullanıpta aracının -'lerini yazan nadir kişilerdensin Gerçekten artık Renault alınmaz Donanım olarak güzeller ama servis olarak bitmiş...

katılıyorum bir reno kullanıcısı olarak. Yüksek ihtimalle alacağım ikinci araba toyota corolla olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makifozcan -- 17 Eylül 2007; 23:30:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.