Şimdi Ara

BU FİYATLAR NE OLACAK?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce laptopların fiyatları düşecek mi? Max 8000 TL civarında laptop alacağım ama beklesem mi bilemedim, önerilere açığım.

• up
  • up
  • Valla ben de ne yapacağımı şaşırdım.
  • sanıyorum firmalar çin virüsünden istifade bekledikleri kura göre koymuşlar zamları. yeniler gelince tekrar bakmak lazım. belki kampanya ayağına biraz düşerler eskileri.
  • Daha da artmamaları için dua etmeliyiz.
  • artacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    2 ay önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim de 8k civarı bütçem var en fazla bu ayın sonuna kadar beklerim
  • artacak
  • Allah kabul etsin hocam.
  • Bu fiyatlar yerinde durmaz.Kampanya falan hikaye vede artık inandırıcılığı kalmadı.Yıl sonunda kara cuma vs gibi büyük kampanyaları beklemek hayel kırıklığı yaratır.Ancak ellerinde kalan vede uzun süre satılmayan modeller bir miktar inebilir.

Gözünüze kestirdiğiniz marka ve model varsa indirim olur diye değil para biriktirip almak için beklemelisiniz.

Son söz düşer diye beklemeyin ...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 13 Temmuz 2020; 23:31:23 >
  • Fiyatlar artık ülkemiz için düşmez artmazsa dua etmek lazım.
  • Ülkemiz için artık Fiyat düşme eğilimi hayal olur.Hele Virüsten sonra hiçbir kalemde indirim ucuzluk olmayacağını düşünüyorum.İnşallah tabi öngörülerimde yanılırım..
  • Bi kaç ay önce bi laptopu gözüme kestirmiştim fiyatı 6bindi düşer belki korona muhabbetine böyle oldu şimdi 10 bin olmus hiç düşcek diye beklemeyin bizim paramız değersiz olduğu için daha çok zamlanır o fiyatlar mecbur gözünüze kestirdiğinizi alın geçin yapcak bişey yok eskidendi o fiyat düşer alırız muhabbeti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.