Şimdi Ara

Bu FOCUS alınır mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18,250 ytl ye 2004 model ford focus değişen yok 3 parçada boya var.104000 km yol yapmış bu fiyata 18000 ytl ye bu arac alınırmı?

• arkadaşım focus ghiamı collectionmı ne?
  • Comfort
  • Aracda değişen yok diyorsun,iyi gibi bu aracda gözün kaldıysda biraz dahasıkı bir pazarlıkla alınabilir
    Tercih yinede sizindir!!
  • arkadaşım bence 2004 model ve 104 bin km.de bir araç için fiyat fazla;ayrıca 3 yaşında bir araba için çok fazla yol yapmış rent a car ya da şirket arabası olma ihtimali çok yüksek,bence uzak dur.o fiyata daha iyi modeller bulursun...
  • comfort ve 104 bin km. şirket arabası olabilir. comfortsa hele bir de beyazsa aman dikkat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karenin

comfort ve 104 bin km. şirket arabası olabilir. comfortsa hele bir de beyazsa aman dikkat.

valla o konuda haklısın arkadaşş
    Ben tercihi arkadaşa bıraktım,eğer dedim gözün aracda kaldıysa,,,gerisi almak isteyen arkadaşa kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bence kesinlikle alma o araba 3 senede 104 bin km yapmışsa büyük ihtimal şirket arabasıdır,hor kullanılmıştır,bir iki milyar daha ver tertemiz bişey al derim ben
  • yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar bnede katılıyorum sizlere 104000 km kafama takılmıştı zaten başka arabalara bakacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.