Bildirim
Bu FOCUS alınır mı
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım focus ghiamı collectionmı ne? -
Comfort -
Aracda değişen yok diyorsun,iyi gibi bu aracda gözün kaldıysda biraz dahasıkı bir pazarlıkla alınabilir
Tercih yinede sizindir!! -
arkadaşım bence 2004 model ve 104 bin km.de bir araç için fiyat fazla;ayrıca 3 yaşında bir araba için çok fazla yol yapmış rent a car ya da şirket arabası olma ihtimali çok yüksek,bence uzak dur.o fiyata daha iyi modeller bulursun... -
comfort ve 104 bin km. şirket arabası olabilir. comfortsa hele bir de beyazsa aman dikkat. -
quote:
Orjinalden alıntı: karenin
comfort ve 104 bin km. şirket arabası olabilir. comfortsa hele bir de beyazsa aman dikkat.
valla o konuda haklısın arkadaşş
Ben tercihi arkadaşa bıraktım,eğer dedim gözün aracda kaldıysa,,,gerisi almak isteyen arkadaşa kalmış -
kardeş bence kesinlikle alma o araba 3 senede 104 bin km yapmışsa büyük ihtimal şirket arabasıdır,hor kullanılmıştır,bir iki milyar daha ver tertemiz bişey al derim ben -
yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar bnede katılıyorum sizlere 104000 km kafama takılmıştı zaten başka arabalara bakacam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X