Şimdi Ara

Bu Forma Nasil Arkadaslar ? Müthiş Degil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Forma Nasil Arkadaslar ? Müthiş Degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok çok iyi ama Adidas'ın çöplerine devam malesef..Yemin ederim omuzdaki 3 çizgiyi görmekten artık midem bulanıyor, dünyadaki tüm takımlara da 3 çizgiyi yapıştırıyor..Bu kadar sabit fikirli, vizyonsuz olmak çok acayip geliyor bana..Kumaş kalitesi bile Nike'ın yanından geçmiyor, Nike'ın kumaşı ipek gibi tiril tiril..Puma ise tasarımda, bedene oturmada mükemmel, bir zamanlar Kappa da öyleydi şimdi pek görünmüyor..
  • Yani Nike'a geçilse bu formanın geleceğine inanıyorsunuz öyle mi?
  • Bu formanın olayı ne arkadaşlar düz mavi işte. Bizim bu seneki formamız olacağı söylenen sızdırılmış çubuklu forma efsane bence, adidas bu sefer güzel iş çıkarmış.
  • sıcak havada bu tip formalar fubolcuları rahatsız eder. ya açık renk formalar kullanıyorduk ne güzel ne oldu formalara ya. bir de bu formaların boğaz kısımları genişcene bisiklet yaka veya büyük v yaka olması futbolcu lehine olur. yukarıdaki formanın boğaz kısmına bakıyorum da giymeden daha bakınca bana bıkkınlık ve sıkkınlık verdi. rengi de felaket. sanki kirlenince belli olmasın der gibi koyu yapılmış. açın şu formaların rengini ya maç izleyenlerin de içi açılsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.