Şimdi Ara

Bu forum neden tıpçıları aşağılıyor? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
6.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Az önce tartıştığıniz arkadaş ilk 100denim geçmiş olsun demişti size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyduruyor

okumadım sonunu başltaki yazdığı yalanları düzeltmeye kafa yoruyırdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Eylül 2020; 2:4:52 >
  • ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt
    sen ilk 100de olduğunu kanıtla ben forumu tamamen bırakacağım söz
    İlk 100 girmene rağmen tıp yazıyorsan tıbba karşı bakış açın, çoğu tıpçıdan daha olumlu olması gerekmez miydi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROHNET

İlk 100 girmene rağmen tıp yazıyorsan tıbba karşı bakış açın, çoğu tıpçıdan daha olumlu olması gerekmez miydi?
    Olmamış demek ki. Ya da hala seviyor ama realistik bakıyor olaya.Ankaratıplı gibi tıbbı toz pembe görmemesi bir başarı.
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Bakınca aslında bir trolle göre fazla konuşmuş, kayıt tarihi de 2012'ymiş, ilk 100 olmasa bile belli başlı bir tıp deneyimi var demek ki. Lafları ha doğrudur, ha yanlıştır orasını bilemem elbet.

• quote:

Ben tip okumadim ki. 2008 de Bilkent EE ye girdim. Aslinda hep MBG istiyordum ancak fakir ailesi ve cevresi olan herkes gibi benim ailem ve cevrem de hep tip diye baski yapti. Tipi hic istemedim, cunku salt bilim yapmak istedigimi biliyordum. Nasil oldu bilmiyorum ama orta yol olarak EE'de buldum kendimi. Muhendislikte de bilim yapilir ancak biyolojik bilimlere ilgim agir bastigindan, okul ici degisimle 2. sinif sonu MBG'ye gectim. Neyse ki hazirligi okumadan direkt atladigimdan ve yuksek lisans yapmadan direkt doktora yaptigimdan, kaybettigim yillari kapattim. Birisi sormus, calistigim yer EMBL. Uluslararasi sirket oldugu icin geldigin ulkede direkt doktora yapilabiliyorsa, burada da yapilabiliyor. Tabii benim doktoram biteli oldu. Halen ayni yerde calisiyorum.

Çalışıp kazansaydın lafına ilk 100 girdim diyince sanki ilk 100 girip tıbba gitmişsiniz gibi algıladım kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 2 Eylül 2020; 2:53:13 >
  • quote:

Çalışıp kazansaydın lafına ilk 100 girdim diyince sanki ilk 100 girip tıbba gitmişsiniz gibi algıladım kusura bakmayın.
    Hocam bence bu her tıpa gitmeyen adama "kazanamamış" demekten vazgeçmelisiniz artık.Tıpı gayet de tercih etmediği için yazmayan onlarca insan tanıyorum
    Ben demiyorum, Ankaratıplı'nın lafını alıntıladım orada. Ben zaten tıp istemiyorum ki üstelik, tıp kazanacak puanım olsa bile müh. yazacağım. Bana niye bunları diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 2 Eylül 2020; 9:45:43 >
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Konulara atılan ilk cevapların doğru olmasına hastayım

• Benim şahsi kanaatim de bu olayların tamamen newtonun 3. yasası etki-tepkiyle açıklanabileceği yönündedir.
    Bir görüş, her zaman kendine zıt bir görüşle beraber doğar.
    Her dönem belli meslekler popüler olur, zamanında MBG meşhurmuş. Yasamız gereğince popülerliğini kaybetti.
    Bilgisayar, tıp meşhur ve onlar da popülerliklerini kaybedecekler. Koltuklarını başka mesleklere verecekler, ki benim favori adayım temel bilimlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: WhoiS_AttaCK

Hocam bence bu her tıpa gitmeyen adama "kazanamamış" demekten vazgeçmelisiniz artık.Tıpı gayet de tercih etmediği için yazmayan onlarca insan tanıyorum

Alıntıları Göster
    Neyse hocam artık AnkaraTıplı ciddiye alınacak insan olmaktan çıktı.
    ismin ne bakalım senden bahsettim hacettepe bilgisayardaki arkadaşlarıma dedim beni hep eziyor falan dedim onlar da seni merak etti

dönem 1 sin değil mi
    üst dönemsen de hiç merak etme benim dönemden baya giden vardı seni tanıyan çıkar hep forumda takılan üniversiteli çocuk genelse asosyal olur kıyamam

sizin kampüse de geliyorum çok fazla tanışmak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 2 Eylül 2020; 14:34:59 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk mesajı 65 beğeni almış.Boşuna uğraşmayın,forumu bırakın bence.Insanlarin bu mesleğe bakış açısı değişmeyecek çünkü.Bırakin isteyen istediği gibi düşünsün.Burada kaybettigimiz zamana değmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FE223FB -- 2 Eylül 2020; 14:37:16 >
  • mad mushroom o da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

ismin ne bakalım senden bahsettim hacettepe bilgisayardaki arkadaşlarıma dedim beni hep eziyor falan dedim onlar da seni merak etti

dönem 1 sin değil mi
    Gel beklerim 2 ye geçtim 3.senem ama hazırlık okudum.

Yazdan yaza geliyorum buraya zaten dönem içi yoğun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoiS_AttaCK -- 2 Eylül 2020; 14:50:43 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.