Şimdi Ara

Bu forum neden tıpçıları aşağılıyor? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
6.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben evlenip çoluk çocuk sahibi olup ailemle piknik yapmak istiyorum hayat amacım bu üniversite sınavında 20 bine girdim diye kimseye bir şeyler üretme borcum yok bir bakış açınızı biraz genişletin de kimsenin hayatını başarısına veya herhangi bir konudaki becerisine göre şekillendirmek zorunda olmadığının farkına varın hayvan değiliz biz doğuştan biçilmiş rollerimiz yok isterse bilim dünyasında çığır açacak kadar zeki yaratılmış olsun aile lokantasında kasiyer olmak ister kime ne ki bundan bana da bir başkasının hayattan beklentisini yargılama hakkına sahip olduğunu düşünen insanlar çok vizyonsuz geliyor o kadar sığ ki 5 bine giren çocuğuna bu kadar puanla niye tıp yazmıyorsun diyen ebeveynlerden hiçbir farkı olmadığını göremiyor yazık gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loch Ness Gölü Canavarı -- 3 Eylül 2020; 3:55:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Aberrant Warden...bir kere haksız ol be kral

• Loch Ness Gölü Canavarı L kullanıcısına yanıt
    Aileyle piknik yapmak ve doktorluk gibi kelimelerin aynı cümle içinde geçmesi sıkıntı yaratır gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her bölüme karşı antipati var. Bir süre önce günde 800 tane hukuk bölümünü taşlayan girdilere denk geliyordum, tercih döneminde tıp-diş muhabbeti başladı diş hekimliğini gömdüler. Sonra forumdaki tıpçılar kıl insanlar diye tıpçıları harcadılar, şimdi de yavaş yavaş CENG'i gömmeye başladıklarına denk geliyorum.

Bu arada yazılan mesajlardan "Sırf tıp okumak için küçük şehirleri yazıp gençliklerini köylerde heba ediyorlar." tarzındaki yorumlara katılmıyorum. Bölüm > Üniversite taraftarıyım ben. Bir tanıdığım İÜ'de Fransız Dili ve Edebiyatı okuyup Kuzey Afrika'da staj yapacak olmasıyla saatlerce övünürken Eskişehir'de tıp okuyan arkadaşımı da "Eskişehir köy ehe öhö" yaparak yeriyordu. Gerçi araya pandemi girdi de staja gidemeyip staj senesini yaktı o ayrı konu

Bu arada tıp bölümünün ağır ve yoğun bir bölüm olduğu doğru, her şeyi gömebilirsiniz ama bu konuda bölümü harcayamazsınız. Ben bu tarz sertçe yorumlamaların ve hem bölümü, hem de bölümü okuyanı gömme çabalarının haset hissiyatına vurulabileceği kanısındayım. Lütfen kindar olmayalım, birimizin diğerimize ve okuduğu bölüme ihtiyacı var. Her bölüm değerlidir.

Not: Hukuk gang

• Başlıcam sizin vizyonunuza donanım habere girip mesleklere saygı duymadan eleştiren ve ezmeye çalışan insanların nasıl bir vizyonu olabilir acaba awk. Bu kafayla mı silikon vadisine ya da bu kafayla mı Amerika'da ünlü bir hastaneye

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 13 Kasım 2020; 15:54:54 >
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi o mantalite de değildir ya.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.