"gericekemeyan" diye google'da aratinca cikiyor konuyla ilgili ekran goruntuleri vs. |
Bu foruma tam olarak noldu? (2. sayfa)
-
-
Hayal meyal hatırlıyorum sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşününce aslında normal bir değişim. Ben 18 yıldır forumdayım, 32 yaşındayım. En aktif olduğum yıllar lise ve üniversite zamanıydı. Sonra yavaş yavaş ilgi alanlarım değişmeye başladı. Üstüne bir de diğer sosyal medya platformlarının gelişimi eklendi...
Bir de alışkanlıklarımız da değişti. Kim oturup bişeyler yazmak, okumak istiyor ki artık? Benim hesabım burada Facebook hesabımdan daha eski. Instagram falan yoktu. Şimdi, lise yaşında olan gençler bu yeni platformlarda takılıyor. O yaşlardaki herkesin iletişimi fotoğraf ya da arkada müzik çalan kısa videolar üzerinden :)
Belki de o yüzden, bak şimdi liselilerin foruma açtığı konulara, adam iki paragraf yazı yazmış, içinde bir tane nokta bulamazsın... Neyse. Nerede o eski bayramlar!
-
Günlük hayatta ne varsa sanala da o yansıyor.
Mutsuz, tatminsiz, tahammülsüz insanlar...
-
konu dışı özel açıldı, o gün son günüydü
-
diğerlerinin de dediği gibi eskiden bir konu açılır ve kısa sürede sayfalarca mesaj yazılırdı.
bir neslin mizah anlayışı burada şekillendi.
ne zaman değişti bilmiyorum ama önceden 2dk dolmadan yeni bir mesaj yazamazdın. çok hızlı gelişen konularda yazmak istediğiniz zaman yazamazdınız ama o 2dakikada konu öyle bir ilerlerdi ki yazmak istediğiniz şeyin bir anlamı kalmazdı. beni soğutan durumlardan biri bu olmuştur.
şimdi ise aklıma geldikçe giriyorum. bazen yazıp çıkıyorum, bazen sadece okuyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X