Şimdi Ara

Bu forumda kaç yıldır takılıyosunuz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Since 2004..
  • 23 Şubat 2003

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 Temmuz 2007 den beri üyeyim
  • 2006 2007 de takıldım bi ara 4 sene sonra tekrar üye oldum.Öteki üyelik nick değişme olayında patladı.
  • 2005'de üye oldum mesaj yazmıyordum sadece takılıyordum sonra unuttum şifresini mailini tekrar 2008'de üye oldum ancak 2005'de ki üyeliği bir ay önce falan buldum adminlerede söyledim bi şey olmaz dediler bu banlanınca ordan girme yeter dediler yani 7 yıl
  • Katılım zamanı: 8 Mayıs 2007;
  • 6 7 Yil Oluyor.
  • 2005 den beri üyeyiz.vay arkadaş yaşlanıyoruz ya
  • 2007 den beri.

• 10 yıl olmuştur.
  • 2007'de her arama sonucunda DH'nin karşıma çıkmasıyla keşfettim. Önce başka üyeliğim vardı sonra şifresini unuttum, 2008'de bunu açtım. Ilk açtığımı da kullanılabilir hale getirdim ama yakalandım ve diğeri banlandı. 5 seneyi geçti buradayım işte..

DH'ye 2 gün üstüste girmediysem polise haber verin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 20 Eylül 2012; 12:34:40 >
  • 2006'dan beri takip ediyorum. İlk zamanlar dışarıdan MMORPG bölümlerine bakardım. 2007'de üye olup donanıma merak sardım. Sistem tavsiyelerine bakardım hep. Birkaç kez konu açtım tavsiye almak için. Daha sonra nickimi beğenmediğim için bu üyeliğimi açtım. Nick değiştirme sistemi şimdiki gibi rahat değildi o zamanlar. Donanım bölümünde takılmaya devam ettim. 2009 yazında Konu Dışı'nı keşfettim. 2010'da temelli yerleştim. Her banlandığımda eski üyeliğimle gezerdim. Sonunda o da fark edildi, uzun soluklu bir tatile çıktım. Kimi zaman saçmaladım, kimi zaman güldüm. Sonra birkaç kez nick değiştirdim. Şimdi gerek eskilerin gitmesi, gerekse nick değişimlerinden dolayı unutuldum, istediğim de buydu zaten. Profilime girmeden beni tanıyabilen çok az kişi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 20 Eylül 2012; 12:57:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Yarın 700. günüm oluyor.
     Bu forumda kaç yıldır takılıyosunuz

Hatırlayamadığım bir üyeliğim vardı ama bulamayınca yeni açmıştım. 2008 veya 2009 falan açmışımdır herhalde.

gerçek mesaj sayısını nerden görebiliriz?
  • 31 Ağustos 2009
  • 2 ocak 2005

• 2005te bi arkadaşım sayesinde öğrenmiştim Donanım Haberi ve forumu bi süre misafir olarak takıldım Pc Oyunları bölümündeki yorumlara bakıyordum bide Konu Dışındaki muhabbetlere 2006da üye oldum

@Karlito Yalarézhttp://forum.donanimhaber.com/memstats.asp burdan öğrenebilirsin toplam mesaj sayını kaç gündür üye olduğunu ilk mesajını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 20 Eylül 2012; 13:17:18 >
  • 25 mart 2006 baya olmuş hee :D
  • 4-5 Yıl gibi oldu ama hesap değiştirdim :(

• 10 yıl. yaşlandık
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.