Şimdi Ara

Bu forumda küfür-hakaret bitek TC.Başbakanına mı sebest?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki konuda TC.Başbakanına şerefsiz,dönek gibi hakaretler mevcuttur.Bu hakaretleri yapanların ceza almayaklarına bahse girerim.Çünkü bu forumda küfür ve hakaret birtek TC.Başbakanına serbesttir.Forumun adını forum.chp.com.tr diye değiştirebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_49257416/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49257865

• Kisi şikayetlerini forumdestek@donanimhaber.com a bildirebilirsiniz. Burası forumla ilgili öneriler bölümü. Ayrıca bu tür provakatif konular sürekli açılıyor sadece Başbakana özel degil.
  • Konuda hakaret edenlere gereken işlemler yapılmıştır. Bu tip mesajları doğrudan şikayet ederseniz gözden kaçmamış olur.

Forum yönetimi olarak herhangi bir siyasi görüşü desteklememiz veya savunmamız sözkonusu bile olamaz. Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanına veya herhangi bir diğer devlet büyüğüne hakaret edenlere de kayıtsız kalınamaz, merak etmeyin.
  • Sakin ol şampi konu silinmiş zaten. Gelip burda siyaset yapma boş yere. Onların nasıl hakaretten ceza alması gerekiyorsa seninde siyaset yapıp, foruma iftira attığın için ceza alman gerekir diye düşünüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Konuda hakaret edenlere gereken işlemler yapılmıştır. Bu tip mesajları doğrudan şikayet ederseniz gözden kaçmamış olur.

Forum yönetimi olarak herhangi bir siyasi görüşü desteklememiz veya savunmamız sözkonusu bile olamaz. Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanına veya herhangi bir diğer devlet büyüğüne hakaret edenlere de kayıtsız kalınamaz, merak etmeyin.

Hep yapılıyor bu işlemler ama ertesi gün bakıyorum hepsi aynı şekilde forumda hakaretlerine devam ediyor.Her gün kaç kere bu tip konularda hakaretler ediliyor konu kapandıktan sonra kimsenin de ceza aldığını görmedim.
  • Doğrudan hakaret edenleri şikayet etmekten çekinmeyiniz, işlem yapılacaktır.
  • quote:

Doğrudan hakaret edenleri şikayet etmekten çekinmeyiniz, işlem yapılacaktır.

Zyx nickli şahıs doğrudan şerefsiz dedi.Şikayet ettim hala ceza almamış.Birisi de doğrudan dönek demişti.Onunda ceza alacağını sanmıyorum.Niye çekiniyim şikayet etmekten?Zevk alırım bunların banlanmasından.Bide çözüldü işareti koymuşsunuz konuya neresi çözüldü?Her gün aynı tip hakaretler uçuşuyor kimse ceza almıyor.
  • Verilen uyarılar admin onayından geçmektedir. Cezanın uygulanması zaman alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 22 Mayıs 2011; 19:15:08 >
  • Sorma Kalbim Sorma fake üyeliğiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyy Aşk Sana Uzağım

quote:

Doğrudan hakaret edenleri şikayet etmekten çekinmeyiniz, işlem yapılacaktır.

Zyx nickli şahıs doğrudan şerefsiz dedi.Şikayet ettim hala ceza almamış.Birisi de doğrudan dönek demişti.Onunda ceza alacağını sanmıyorum.Niye çekiniyim şikayet etmekten?Zevk alırım bunların banlanmasından.Bide çözüldü işareti koymuşsunuz konuya neresi çözüldü?Her gün aynı tip hakaretler uçuşuyor kimse ceza almıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: kerem

Verilen uyarılar admin onayından geçmektedir. Cezanın uygulanması zaman alabilir.

Bahsi geçen şahsa gereken ceza verildi zaten, Kerem'in de belirttiği üzere, üst yönetimin ceza onayı ile uzaklaştırılıyor üyeler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.