Magic war... Ama eskidendi herkez hatırlamayabilir millete binlerce dolarlık CİSCO dersi weriyordu hatırladıgım kadarıylar...
quote:Orjinalden alıntı: drahte 1905 Magic war... Ama eskidendi herkez hatırlamayabilir millete binlerce dolarlık CİSCO dersi weriyordu hatırladıgım kadarıylar... ben tanıyorum kendisini...
Mareşalimiz magicdeath kimileri onun kadar sevilemedi nedense bir türlü , bu kafaylada asla sevilemeyecek , kına yaksınlar şimdi.
http://forum.donanimhaber.com/memberlist.asp?currpage=1&criteria=3&orderSC=1&customregfield= buradan bakabilirsin.... en eskiler , arada tek galiba bir tane GENERAL var ....
quote:Orjinalden alıntı: gencay tamam ben seçtim seni speed-step çikolata alman malı olsun Olm ülker çikolalı gofretin nesi var aaa Alaman malaman almam Yerli Malı Türkün malı
quote:Olm ülker çikolalı gofretin nesi var aaa Alaman malaman almam Yerli Malı Türkün malı tamam tamam neyse artık ülker çikolatalı gofrete talip artık napacaz
Benim kanaatimce bu kidem olayi insanlari bos msj atmaya yoneltiyo kidem yerine bence mesaji 2000 i bulana moderatorluk verilebilir tabii buda insanlarin bos msj yazmalarini engelleyemez. Saygilar.