quote:Orijinalden alıntı: guideÇok zor soru forum ne zaman açılmış bak , o zaman anlarsın kimin olduğunu tam 12 saat sonra sor bu soruyu sabah sabah kimse yok
Magic war... Ama eskidendi herkez hatırlamayabilir millete binlerce dolarlık CİSCO dersi weriyordu hatırladıgım kadarıylar...
quote:Orijinalden alıntı: drahte 1905Magic war... Ama eskidendi herkez hatırlamayabilir millete binlerce dolarlık CİSCO dersi weriyordu hatırladıgım kadarıylar...Ben ben.
quote:Orijinalden alıntı: drahte 1905Magic war... Ama eskidendi herkez hatırlamayabilir millete binlerce dolarlık CİSCO dersi weriyordu hatırladıgım kadarıylar...quote:Orjinalden alıntı: drahte 1905 Magic war... Ama eskidendi herkez hatırlamayabilir millete binlerce dolarlık CİSCO dersi weriyordu hatırladıgım kadarıylar... ben tanıyorum kendisini...
quote:Orijinalden alıntı: BrindarHewaLquote:Orjinalden alıntı: drahte 1905 Magic war... Ama eskidendi herkez hatırlamayabilir millete binlerce dolarlık CİSCO dersi weriyordu hatırladıgım kadarıylar... ben tanıyorum kendisini...Alıntıları Göster nakkaya baktım 17 ekim 2003 te kayıt olmuş
quote:Orijinalden alıntı: BrindarHewaLquote:Orjinalden alıntı: drahte 1905 Magic war... Ama eskidendi herkez hatırlamayabilir millete binlerce dolarlık CİSCO dersi weriyordu hatırladıgım kadarıylar... ben tanıyorum kendisini...Alıntıları Göster Mareşalimiz magicdeath kimileri onun kadar sevilemedi nedense bir türlü , bu kafaylada asla sevilemeyecek , kına yaksınlar şimdi.
quote:Orijinalden alıntı: SmoothMareşalimiz magicdeath kimileri onun kadar sevilemedi nedense bir türlü , bu kafaylada asla sevilemeyecek , kına yaksınlar şimdi.Alıntıları Göster http://forum.donanimhaber.com/memberlist.asp?currpage=1&criteria=3&orderSC=1&customregfield= buradan bakabilirsin.... en eskiler , arada tek galiba bir tane GENERAL var ....
quote:Orijinalden alıntı: SmoothMareşalimiz magicdeath kimileri onun kadar sevilemedi nedense bir türlü , bu kafaylada asla sevilemeyecek , kına yaksınlar şimdi.Alıntıları Göster modlar kim olacak
quote:Orijinalden alıntı: troymodlar kim olacakAlıntıları Göster vay be halada forumda powerstorm ne diyelim helal
quote:Orijinalden alıntı: Speed-StepEn kıdemli beni seçin size çikolata alim Alıntıları Göster tamam ben seçtim seni speed-step çikolata alman malı olsun
quote:Orijinalden alıntı: guest35366757856tamam ben seçtim seni speed-step çikolata alman malı olsunAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: gencay tamam ben seçtim seni speed-step çikolata alman malı olsun Olm ülker çikolalı gofretin nesi var aaa Alaman malaman almam Yerli Malı Türkün malı
quote:Orijinalden alıntı: Speed-Stepquote:Orjinalden alıntı: gencay tamam ben seçtim seni speed-step çikolata alman malı olsun Olm ülker çikolalı gofretin nesi var aaa Alaman malaman almam Yerli Malı Türkün malı Alıntıları Göster quote:Olm ülker çikolalı gofretin nesi var aaa Alaman malaman almam Yerli Malı Türkün malı tamam tamam neyse artık ülker çikolatalı gofrete talip artık napacaz
quote:Orijinalden alıntı: guest35366757856quote:Olm ülker çikolalı gofretin nesi var aaa Alaman malaman almam Yerli Malı Türkün malı tamam tamam neyse artık ülker çikolatalı gofrete talip artık napacazAlıntıları Göster magicdeath olması lazım... ben de eskilerden ama bir türlü yüzbaşılıktan kurtulamayanlardanım
quote:Orijinalden alıntı: guest35366757856quote:Olm ülker çikolalı gofretin nesi var aaa Alaman malaman almam Yerli Malı Türkün malı tamam tamam neyse artık ülker çikolatalı gofrete talip artık napacazAlıntıları Göster ilk bendim ben üye oldugumda daha ortada forum bile yoktu o derece yani
quote:Orijinalden alıntı: Hereticmagicdeath olması lazım... ben de eskilerden ama bir türlü yüzbaşılıktan kurtulamayanlardanımAlıntıları Göster Benim kanaatimce bu kidem olayi insanlari bos msj atmaya yoneltiyo kidem yerine bence mesaji 2000 i bulana moderatorluk verilebilir tabii buda insanlarin bos msj yazmalarini engelleyemez. Saygilar.