Şimdi Ara

bu forumun ortası yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kısmı aşırı yıkık diğer kısmı da ortalamanın üstünde iyi yaşayan kariyerli adamlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Forumun yıkığını kimse kurtaramaz boşver onları

Karı buldun mu karı ondan haber ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 30 Mayıs 2024; 10:34:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda insan mı kaldı üstad? 5-10 kişi yazışıyoz kendi aramızda

ezberledim bile bak bi çırpıda sayacam aklıma gelenleri: zero teddy optikforum ferrum reallyboy epsilon whyshy tehet xmusic34 srp1963 cemalim falsolutop liseliarda dekareme nataliviona uzmanaga programmeronur toyotasupra

bi çırpıda aklıma gelenler bunlar. daha vardır ezberimde de şimdi aklıma gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

bende bi süredir buraya girmiyodum, gerçekten bu kadar azaldımı kişi sayısı ya

• FollowTheLight kullanıcısına yanıt
    benim yazdığım listenin en az 5-10 katı kadar kişi vardır hergün konu dışına giren, ama, kişi sayısı zaman içinde düzenli olarak azalıyo bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumun Ortası benim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de kariyerli biri olacaktım ama geçen sene o ahlaksız sürüsü şirket hayatımı mahvetti. hesap soramadan son nefesimi vermek beni korkutuyor. Allah’ın laneti zalimin üstündedir. Zulümdür bu zulüm.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    reis az kişi var diyorsun ama ben her girdiğimde daha önce mesajını görmediğim biriyle karşılaşıyorum yani tek seferlik konu açıp gidiyorlar ama düzenli yazan 10-15 kişi var dediğin gibi

• La kovulduğuda bu kadar tepki vermedin sanki sonradan çok bahsetmeye başladın troll mu yapıyon

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

evet doğru. çünkü bana aylardır mobbing yaptılar beni hor gördüler bana dünyayı dar ettiler. kurtulduğum ve 2 ay maaşım olan tazminatımı aldığım için sevinmiştim. ama sonradan mülakatlara girdiğimde karşı taraf oradan kovulduğumu, kendi isteğimle çıkmadığımı anladıklarını sözleriyle belli etti iş bulmadan öyle bi kurumdan çıkılır mı vs. dediler. kariyerimi mahvettiler. eğer kovmasalardı birkaç aya ben tüyecektim ama beni kovarak sorunlu eleman olarak damgalamış oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 30 Mayıs 2024; 11:46:7 >
  • Hangi firma hocam meslek nedir

• Zella Day kullanıcısına yanıt

it terbiyecisiyim hocam

• Sen yikiklardansin

• Hocam bu maalesef bizim gibi insanların en büyük derdi. Varlığımız birilerine batıyor sanırım, benim yüzümü gören mobbing yapmaya çalışıyor sırf bu yüzden özel sektörden soğudum o pisliğin içine asla girilmez en iyisi memur olmak devletten maaş almak.

• Seni bu hale getirenler utansın maroşum

• siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    beş para etmez beyaz yakalı yazılımcının tekiyim

• yenilecekler, vallahi yenilecekler.

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

HESAP SORMAZSAM NAMERDİM.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.