Dostlar selamlar, burda maks 20-30 kişiyiz içimi dökmek istedim. Konu: Melih Demiral'ın bozkurt işareti yapması. ÖZELLİKLE TWİTTERDA GÖRMÜŞ OLDUĞUM, ZATEN MİLLİ OLAN KONULARI BENİMSEMEYEN(BU KONUYLA SORUNUM YOK) KİŞİLERİN YAŞANAN OLAYI SANKİ KENDİ KALPLERİNİ KIRAN KENDİLERİN SOĞUTAN BİR MEVZUYMUŞ GİBİ ANLATIP AĞLAMALARI. Kaç gündür bakıyorum,bu işareti yapanlar insanları yaktılar, sokakta adam dövdüler gibi şeyler yazıyorlar. Her fotoğraf karesinde barış işareti yapan her fırsatta terör savunuculuğu yapan ama mesele milliyetçi sembol olduğunda meme uçları demir leblebiye dönüşen insanlar beni krize sokacak duruma geldi. AAAAAAAAAAAAAAA |
TR SOLUNUN BU KADAR İKİ YÜZLÜ OLMASI SİNİRLERİMİ ÇOK ZORLUYOR
-
-
konuda ekşi ve twitter kokusu aldım
bu platformları bırakırsanız hayatınız daha huzurlu geçecektir
-
ya vallahi bırakacağım, ekşiyi zaten bıraktım çok şükür. twittera da maymun videosu izlemeye giriyorum ama artık gündemden kaçamıyorum
-
Politikacının iki yüzlü olmasına mı sinirlendin?
-
Ben bir politikacıya hayran olmadan çok önce politikacının "ne iş yaptığını" öğrenenlerdenim.
-
yok hocam, sinirlendiğim tek şey var, bunun dünyada yakın örnekleri mevcut ama bizdeki kadar akışkan ve sınırsız değil.
mesela pride haftasını kürdistancılar basıyor
kadınlar gününü translar basıyor
milliyetçi bir futbolcu milliyetçi bir hareket yapıyor tr takımını desteklemeyen(gördüğüm ve bildiğim kişilerden bahsediyorum) "bizim sevincimizi kursağımızda bıraktın" diyor.
yani herkes girebildiği her delikten girmeye çalışıyor, politikacılara diyecek bir şeyim yok ama bu twitter fenolarının alayına boru.
hele basel diye bir lale var aaah aaha neyse daha fazla sinire binmeyeceğim sabah sabah
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
konuda ekşi ve twitter kokusu aldım bu platformları bırakırsanız hayatınız daha huzurlu geçecektir |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X