Şimdi Ara

Bu Foto Makinelerden Hangisini Tavsiye Edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce CANON Powershot SX240 HS almaya karar vermiştim, ancak henüz almamışken hepsiburadadan hediye çekim (150tl) oluştu. Bu makine de maalesef sitede yok. Hepsiburadada mevcut olanlardan hangisini tavsiye edersiniz?

Buradaki fiyat aralığından bakıyorum (tıklayın)

Aşağıya en düşük 10x optik zoomu olanları yazdım. Daha düşüğünü pek istemiyorum. Aslında karar veremediğim nokta almışken iyisi olsun deyip Nikon Coolpix L820 gibi birşey mi alsam, yoksa ne gerek var foto çeksin yeter deyip ucuza mı (Canon Powershot SX160 gibi) gitsem kararsızım.

Sitede olanlar : Pahalıdan ucuza yazdım
    Sony DSC-H100
    Fujifilm FinePix T400
    Panasonic Lumix DMC-SZ7
    Samsung WB250F
    Samsung WB110
    Fujifilm FinePix S2980
    Fujifilm S4600
    Pentax Optio VS20
    Samsung WB30
    Canon Powershot SX160

Bu hafta içi almam gerekiyor, tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsilonn -- 29 Ocak 2014; 12:10:58 >

• takipteyim hocam 1-2 gün içinde ben de bi makine almayı düşünüyorum 250-350tl aralığında.. bilgili arkadaşlar tavsiyede bulunursa iyi olur :)
  • Hocam wb110 aldim 10 gun oldu.
    Cekimleri 1080 tv de izliyorum sahane. Fiyatina gore daha iyisini bulamam diyorum. Ama profesyonel degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi için teşekkürler..
    Kampanya detayına bakmamıştım hediye çeki 1000tl üzerinde geçerliymiş. Bu yüzden hepsiburadadan makine almayacağım, çeki başkasının kullanması mümkünse bana pm atabilir.

Canon PowerShot SX160 ISye karar vermiştim, şimdi Canon PowerShot SX220 HS aklıma takıldı. Burada cevap bulamayacağım için SX220 konusunda soracağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Tavsiye Sizce Hangisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.