Şimdi Ara

Bu fotoğraflardaki kullanılanlar neler? Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bu fotoğraflardaki kullanılanlar neler? Lütfen yardım. Bu fotoğraflardaki kullanılanlar neler? Lütfen yardım.

Birisi lütfen yardımcı olabilir mi? Bu fotoğrafların ikisi farklı kişiler tarafından çekilmiştir.
    Işığını nasıl çektiğini değil de böyle eskiymiş gibi duruyor fotoğraflar.Nasıl yapılıyor hangi programlarla lütfen yardımcı olun.
     Bu fotoğraflardaki kullanılanlar neler? Lütfen yardım. Bu fotoğraflardaki kullanılanlar neler? Lütfen yardım.

• Yok mu yani yardımcı olabilicek birileri?
  • bence oynanmamış fotoğraflarla.
  • Bunu hazır eklentiler ile yapabilirsiniz. Sanırım TopazLabs'ın PhotoFX Labs eklentisinde buna benzer hazır düzenleme etkileri var.
    -
    Misal :
     Bu fotoğraflardaki kullanılanlar neler? Lütfen yardım. -  Bu fotoğraflardaki kullanılanlar neler? Lütfen yardım.

http://www.topazlabs.com/photofxlab/index.html
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 28 Ağustos 2013; 12:54:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

bence oynanmamış fotoğraflarla.

Bende fotoğraf çekiyorum ama hiç böyle olmadı :) Nasıl oynanmamış olabilir?

Jiddi ayrıca sana çok çok teşekkür ederim. İndiriyorum şuan inşallah olur istediğim gibi.. :)
  • Biraz fazla iso ligthroomdanda biraz pastel renklerle filtre tamamdır..
  • tonlama, beyaz ayarı ve gürültü olunca bu etki verilebilir. ancak büyük ihtimalle bu etkileri özellikle veren programlar vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çekim esnasında ışık açısını iyi kullanarak, çekim sonrasında lightroom'u iyi kullanarak yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bkz: Cross processing, karanlık odadaki çapraz banyonun sayısal hali diyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.