Şimdi Ara

Bu gece Mezuniyet balom var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sizlerin tabiriyle liseliliğe, liseye, lise arkadaşlarına o güzel günlere tam anlamıyla veda günü geçenlerde kep atmıştık ama o tam sayılmasa gerek.Açıkçası gece için oldukça heyecanlıyım yüreğimin çarpıtığı kızın yanı sıra bir çok sevdiğim arkadaşımla veda günüm olacak olması işin buruk yanı.Bakalım beni neler bekliyor olacak? akşamki yemeğin ardından gece klübüne gidecek olmamız işin sevindirici yanıyken tam fanta konseri olduğu güne denk gelmesi ben makus şansımın göstergesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgUer07 -- 29 Haziran 2011; 10:55:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AgUer07

Evet sizlerin tabiriyle liseliliğe, liseye, lise arkadaşlarına o güzel günlere tam anlamıyla veda günü geçenlerde kep atmıştık ama o tam sayılmasa gerek.Açıkçası gece için oldukça heyecanlıyım yüreğimin çarpıtığı kızın yanı sıra bir çok sevdiğim arkadaşımla veda günüm olacak olması işin buruk yanı.Bakalım beni neler bekliyor olacak? akşamki yemeğin ardından gece klübüne gidecek olmamız işin sevindirici yanıyken tam fanta konseri olduğu güne denk gelmesi ben maluz şansımın göstergesi.

maluz
    Pestil yapmak için hazırlanmış dut suyu ile un karışımı. (Kaynak : TDK)

Yanlış anlama sadece merak ettim baktım

• Atatürk'ün sözü geldi bir an için aklıma hani ''bu memleketin makus kaderi'' tarzında bir sözü yok muydu?

edit:Antalya Anadolu Lisesi.

edit:teşekkür ederim dostum, hata düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgUer07 -- 29 Haziran 2011; 10:55:44 >
  • adam antalyali :D Hangi okuldan?
  • quote:

Atatürk'ün sözü geldi bir an için aklıma hani ''bu memleketin maluz kaderi'' tarzında bir sözü yok muydu?

Makustur o makus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

quote:

Atatürk'ün sözü geldi bir an için aklıma hani ''bu memleketin maluz kaderi'' tarzında bir sözü yok muydu?

Makustur o makus

• Neyse sabote ettim konunu kusura bakma konunun aslına dönelim gençler
  • tam fanta konseri olduğu güne denk gelmesi
    demeseydin aynı okulda olduğumuzu düşünüyodum
  • beyler bu adam benm eski lisemden ben bitireli 1 sene oldu. tesadüfen arkadaşla bizde o clube gittik dün gece , bi baktım bizimki koparmış , kızın birinin kalçasından tutmuş dans ediyodu.
  • Yoğurt mu dedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.