Şimdi Ara

Bu gifi her gordugumde sinirleniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kadına el kaldırmak nedemektir? Gücü yetmiyor diye vurmakmı lazım !!!
    Ülkemizde heryerde her zaman rastladigimiz bu hayvanlarin ağır ceza alması lazımm !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detroit21 -- 8 Aralık 2011; 18:42:05 >

• Nerden buldun bunu? Ben ilk defa görüyorum. Sen nerde görüyosun ki her gördüğünde sinirleniyosun..?
  • kafamı bozarsa daha beterini yaparım
  • Bu arkadaş baya bi sinirli ülkemizdeki hayvanlar 2 tokat atar.Bu bu hareketlerle Çindeki Masterını tamamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayGlock -- 8 Aralık 2011; 18:45:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Bu arkadaş baya bi sinirli ülkemizdeki hayvanlar 2 tokat atar.Bu bu hareketlerle Çindeki Masterını tamamlar

Yahu ne alakasi var ? sadece kadına el kalkmayacagını savunuyorum

Forumda dolasiyor bu gif arada gif konularinda goruyorum
  • Yargısız infaz yapmamak lazım belki kız hak etti. Tabi ki bu o çocuğu haklı göstermez; ama insan sinirlendi mi düşünme gücünü kaybediyor.. Amma önce o çocuğun insan olup olmadığına bakılmalı. Benim yorumlamam bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: detroit21

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Bu arkadaş baya bi sinirli ülkemizdeki hayvanlar 2 tokat atar.Bu bu hareketlerle Çindeki Masterını tamamlar

Yahu ne alakasi var ? sadece kadına el kalkmayacagını savunuyorum

Forumda dolasiyor bu gif arada gif konularinda goruyorum

Bu gifi her konuya taşıcam şimdi

Yapmam tabi denesemmi la

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu videoya çok üzülüyorum
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı duyguları paylaşıyorum. Hatta facebook üzerinden dhdeki bir arkadaşa gif'i gösterip bayağı küfür ettiydim gifteki adam hakkında. Tabi bunlar hayal ürünü olabilir. Emin değilim tam olarak.
  • abi ne güldüm bu gife ilk gördüğümde anlatamam. çocukları özürlü yapan kaydıraktan sonra soluklanmak için en iyi giflerm i neydi ona girdim tepelerde var abi öldüm lan.
  • Ağzını yüzünü patlatacan bunun bak daha el kaldiriyormu kadina !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.