Bildirim
Bu girişin ne olduğunu çözemedim.. Lütfen yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sanki kilitli uydu girişi gibi duruyor.
model nedir? -
TV bir yakınımızın o yüzden modeli maalesef tam olarak bilmiyorum ama TV 6-7 senelik var.. -
Resimden anladığım kadarıyla o soket "BNC" connector e benziyor!!
Ama niye boşta gibi duruyor,yerindenmi çıkıyor?
Şayet BNC connector ise,o sadece video sinyali içindir!!!
Japan/USA/Canada ve bazı ülkeler için eskiden kullanılan bir video portu çeşididir ve benim eski Sony CRT TV de bu vardır!
Componente çevrilmez(sinyal kalitesi olarak)!!!
Örneğin o soket panelin arkasında ise video girişidir;bu durumda normal bir RCA kablo ile,panele bağlayacağınız cihazın
video çıkışından bunu bağlayabilirsiniz bende öyle yapıyorum ve genelde bu çıkış port renkide SARI dır!!
Sarı ile BNC arasında bağlantı yapacaksınız
++ -
Veridğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Fotoğraftaki şey çevirici, o sayede component kablolardan birini bağlayabiliyorum ama sadece 1 tane var ki bana 4 tane lazım. Onu da TV ilk kurulurken vermişler. PS3'ü component ile bağlayıp az da olsa görüntü kalitesini artırmayı düşündüm ama sanırım başaramayacağım . Yardımınız için tekrardan teşekkür ediyorum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X