Şimdi Ara

Bu girişin ne olduğunu çözemedim.. Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Panasonic Plasma TV'nin arkasında fotoğraftaki bir giriş var ve bu girişe component kablo bağlamam için ara bir aparat gerekiyor. Ancak nereden bulacağımı ve bu girişi nasıl tanımlayacağımı bilemedim. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar..

Bu girişin ne olduğunu çözemedim.. Lütfen yardım

• sanki kilitli uydu girişi gibi duruyor.

model nedir?
  • TV bir yakınımızın o yüzden modeli maalesef tam olarak bilmiyorum ama TV 6-7 senelik var..
  • Resimden anladığım kadarıyla o soket "BNC" connector e benziyor!!

Ama niye boşta gibi duruyor,yerindenmi çıkıyor?

Şayet BNC connector ise,o sadece video sinyali içindir!!!

Japan/USA/Canada ve bazı ülkeler için eskiden kullanılan bir video portu çeşididir ve benim eski Sony CRT TV de bu vardır!

Componente çevrilmez(sinyal kalitesi olarak)!!!

Örneğin o soket panelin arkasında ise video girişidir;bu durumda normal bir RCA kablo ile,panele bağlayacağınız cihazın
    video çıkışından bunu bağlayabilirsiniz bende öyle yapıyorum ve genelde bu çıkış port renkide SARI dır!!

Sarı ile BNC arasında bağlantı yapacaksınız

++
  • Veridğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Fotoğraftaki şey çevirici, o sayede component kablolardan birini bağlayabiliyorum ama sadece 1 tane var ki bana 4 tane lazım. Onu da TV ilk kurulurken vermişler. PS3'ü component ile bağlayıp az da olsa görüntü kalitesini artırmayı düşündüm ama sanırım başaramayacağım . Yardımınız için tekrardan teşekkür ediyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.