Şimdi Ara

Bu golf ne hale gelmiş ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
5.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

Artık arabama binerken korkarak binecegim lanet olsun bu vw ye teneke niyetine araç üretiyorlar .

Geçen birisi ufak el arabası ile dokundu yemen parça yamuldu zaten

VW = Teneke almayın alanada mani olun arkadaşlar aman diyim

senin zaten kalıcı değil hep satmak için aldığından sorun etme talibi çıkınca satıyorsun zaten öle değilmi galerici kançar

beyaz caddy satılırsa verirsin başka alırsın ama hep senin demi

vergidede senin üzerinemiydi orası :

Birdaha vw almayacagım ozaman kıçımızı saglam yere koyalım demi.

Evet benim üzerime batuhan hayırdır vergi memurumusun veremmi vergi numaramı ŞARAPÇININ has kankası

aziz can otoya başarılar .

kibar uslubun olunca yelkenleri fora ederim.

vergi konusu güzel bir nükte olarak aklıma geldide yazdım bu arada beyaz süslü caddy görmüştüm 27 plaka ama önünmdeydi senmiydin acaba trafik vardı geçemedim yoksa bakacaktım senmiydin diye

• golf fena dağılmış.
  • quote:

vergi konusu güzel bir nükte olarak aklıma geldide yazdım bu arada beyaz süslü caddy görmüştüm 27 plaka ama önünmdeydi senmiydin acaba trafik vardı geçemedim yoksa bakacaktım senmiydin diye

Can eki var isimde lakin kullanmıyorum ismimide ölen dedem koydugu içinde kaldırmak istemıyorum eki

27 r 3044 ise benimdir araçta süs sevmem ben standarttır benım araçlarım cam flimi atarım sadece yoksa tamam gerisi boş
  • quote:

quote:

Can eki var isimde lakin kullanmıyorum ismimide ölen dedem koydugu içinde kaldırmak istemıyorum eki

27 r 3044 ise benimdir araçta süs sevmem ben standarttır benım araçlarım cam flimi atarım sadece yoksa tamam gerisi boş

tampon eki vardı plaka neden değiştirmiyosun sanırım ığdır lısın ?

• quote:

tampon eki vardı plaka neden değiştirmiyosun sanırım ığdır lısın ?

Kimlikte ıgdır ama dogma büyüme istanbulluyum ben aslen ıgdırlıyım.

Benim araç degildi ozaman
  • quote:

Artık arabama binerken korkarak binecegim lanet olsun bu vw ye teneke niyetine araç üretiyorlar .

Geçen birisi ufak el arabası ile dokundu yemen parça yamuldu zaten

VW = Teneke almayın alanada mani olun arkadaşlar aman diyim

Bu tavsiyenizi her zaman hatırlayacağım, teşekkür ederim Aziz bey.

Dediklerinize de inanıyorum. Neticede biri teneke, el arabası da sactan üretiliyor. Doğruluğu su götürmez bir gerçek anlattıklarınızın.

• Al işte öve öve bitiremedikleri golf teneke gibi dağılmış.Vw ciler bakalım bu kazaya ne kılıf bulacaklar.Adamlar konsolla yumuşak plastikle kandırıyorlar milleti.Birileri de çıkmış diyor ki kabin sağlam kapılar açılıyor darbeyi emmiş,euro n-cap mantığını anlatamadık size gitti diyor.Peki karşıdaki euro n-cap ten 5 yıldız alan araç niye bu kadar dağılmamış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 15 Ağustos 2012; 17:46:31 >
  • bugümkü bir haber. Bu da linki:http://ekonomi.milliyet.com.tr/otomobil-dunyasini-karistiran-test-/ekonomi/ekonomidetay/15.08.2012/1581319/default.htm

"ABD Karayolu Güvenliği Sigorta Kurumu'nun tasarladığı, araç güvenliğini sağlamak amacıyla geliştirilen yeni çarpışma testleri uygulanmaya başladı.

Araçların başka bir araca, ağaca ya da elektrik direği gibi nesnelere çarptığında olacakların benzerini yaratmak için tasarlanan testlerde, saatte 64 kilometre hızla giden bir aracın ön tarafının yüzde 25'lik kısmı sert bir engelle çarpıştırıldı.

Kurum tarafından yapılan açıklamada, yeni testin ABD'de her yıl 10 bini aşkın kişinin ölümüyle sonuçlanan ön taraftan araç çarpmalarının olduğu gerçek kazalar analiz edilerek geliştirildiği bildirildi.

Açıklamada, ilk etapta denenen 2012 model 11 araçtan sadece Acura TL, Volvo S60 ve Infiniti G'nin kurumdan iyi veya kabul edilebilir not aldığı belirtildi.

Testte, Mercedes C-Class, Lexus IS 250, Audi A4 ve Lexus ES 350'nin kötü, Acura, TSX, BMW 3 Serisi, Lincoln MKZ ve Volkwagen CC'nin ise düşük not aldığı belirtilen açıklamada, alınan kötü veya düşük notların, bu aracın gerçekte meydana gelebilecek bir kazada araç içindekiler için çok iyi bir koruma sağlayamayacağını gösterdiğine işaret edildi.

Açıklamada, araçlarda bulunan doğrudan çarpma ve başka araçla dik açılı çarpmalar için tasarlanmış, aracın merkezinin dışında kalan yan hava yastıklarının zamanında açılamayabileceği veya araç içindekileri korumak için yeterince genişleyemeyebileceğinin yeni geliştirilen test yardımıyla ortaya çıktığı ifade edildi.

Araçlardan BMW, Mercedes ve Volkwagen'daki emniyet kemerinin kazadan sonra çok çabuk çözülerek çarpma testlerinde kullanılan mankenlerin sert yüzeylere çarpmasına neden olduğu bildirilen açıklamada, ayrıca Volkswagen'ın kapısının test sırasında tamamen koptuğu kaydedildi."

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Al işte öve öve bitiremedikleri golf teneke gibi dağılmış.Vw ciler bakalım bu kazaya ne kılıf bulacaklar.Adamlar konsolla yumuşak plastikle kandırıyorlar milleti.Birileri de çıkmış diyor ki kabin sağlam kapılar açılıyor darbeyi emmiş,euro n-cap mantığını anlatamadık size gitti diyor.Peki karşıdaki euro n-cap ten 5 yıldız alan araç niye bu kadar dağılmamış?

bu sen yapma be dostum yazılanlar yukarıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 15 Ağustos 2012; 17:52:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Al işte öve öve bitiremedikleri golf teneke gibi dağılmış.Vw ciler bakalım bu kazaya ne kılıf bulacaklar.Adamlar konsolla yumuşak plastikle kandırıyorlar milleti.Birileri de çıkmış diyor ki kabin sağlam kapılar açılıyor darbeyi emmiş,euro n-cap mantığını anlatamadık size gitti diyor.Peki karşıdaki euro n-cap ten 5 yıldız alan araç niye bu kadar dağılmamış?

bu sen yapma be dostum yazılanlar yukarıda

Bu koyduğun testte de alman araçları döküldü haberin varsa.Amerikalıların yaptığı testte volvo,acura,infiniti hariç mercedes,vw,bmw,toyota,lexus gibi araçlar sınıfta kaldı.Yani sizin premiumlar da bir volvo değil.Ama nerde sizde alman araçlarının abartıldığı gerçeğini görmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 15 Ağustos 2012; 17:58:35 >

• pes diyorum başka birşey demiyorum ..adamlar bakmıs kaza olmuş..reno var golf var golf daha hasarlı ve diyorlar ki oo clio golf ten sağlam..gerçekten pes..burada belli ki golf başka yere de çarpmış hatta son anda direksiyonu kırmıs da olabilir çünkü clio darbenin çoğunu yana almış dolayısı ile golf ya bariyerlere bindirdi ya da benzeri birşey oldu veya önce bariyere vurdu sonra clioyla karşılastı..kazanın nasıl olduğunu kimse bilmiyor gördünüz mü kazayı?yok.gazetede adam 2 resim koymuş kafa kafaya girdiler demiş atmış..çek nereye çekersen..şimdi bunu okuyanlarda diyecek ki e kafa kafaya carpışmışlar ya!!!peki golf arkaya darbeyi nerden aldı acaba?hemen 2 resme bakarak clioyu golfe değişiyorsunuz ya gerçekten pes...objektif olunmadıgı takdirde anlamı yok beyler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 15 Ağustos 2012; 18:06:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

quote:

Orijinalden alıntı: ucarikarga

Kabin bütünlüğü korunmuş, hava yastıkları açılmış, motor elemanları kabine girmemiş, yani araç görevini yapmış...

Hala şu çarpışmada esnek olma ve dağılmanın bir gereklilik olduğunu anlayamadınız...NCAP ten yüksek reyting alan araç dağılır, dağılmak zorundadır, enerjiyi kabine ve yolculara değil gövde elemanlarına dağıtarak sönümlerler. Araç güvenliğinde temel mantık budur.

Dünyanın en güvenli aracı "tank" zannedenler varsa zırhlı araçların yaptıkları kazalarda içindekilere neler oluyor bir araştırsınlar..

Kabin bütünlüğü korunmuş, hava yastıkları açılmış, motor elemanları kabine girmemiş, yani araç görevini yapmış...

Hala şu çarpışmada esnek olma ve dağılmanın bir gereklilik olduğunu anlayamadınız...NCAP ten yüksek reyting alan araç dağılır, dağılmak zorundadır, enerjiyi kabine ve yolculara değil gövde elemanlarına dağıtarak sönümlerler. Araç güvenliğinde temel mantık budur.

Dünyanın en güvenli aracı "tank" zannedenler varsa zırhlı araçların yaptıkları kazalarda içindekilere neler oluyor bir araştırsınlar..

imza atılır

+1

• kimse kimseye kızmasın kaza ortada ve arabanın vahameti ne yazıkki böyle
  • Sanki firmalar darbeye duvar etkisi yaratacak araba yapamazlar.Ama içindeki insanın organlarını toplarsın bu sefer.TMciydiniz galiba.
  • Cahiller konuyu basınca kavga çıkmaması imkansız.Ne bekliyordunuz pasta cilayla kapanacak tampon çiziği mi? Allah akıl fikir versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Cahiller konuyu basınca kavga çıkmaması imkansız.Ne bekliyordunuz pasta cilayla kapanacak tampon çiziği mi? Allah akıl fikir versin.

amin cümlesine bu konuda bile sinir krizlerine girecem nerdeyse
  • BUradan fotoraflara bakarak herkes bir sonuç çıkarmış bende yumurtlayayım bari, golf almayın dağılmış muhtemelen DSG dir zaten gazulet, renonun önü gitmiş airbagler açık ama pert olmaz parçası ucuz, minibüse binin en fazla yan yatar
  • ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysecox -- 15 Ağustos 2012; 19:50:38 >
  • Vw fena dağılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi o zaman herkes gidip Hunday İbilmem kaç alsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.