Şimdi Ara

Bu Gümrüğe takılan cihaz muhabbeti neyin nesidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar. birçok sitede gümrük cihazı adı altında genelde nokianın 6310i 8850 vb modelleri satılmakta. Bu neyin nesidir bilen var mı ? yani çok çok adi cihazlar mı bunlar yoksa cidden orjinal midir ? birkaç link vereyim mesela size.

http://www.sanalpazar.com/Nokia-8310-Sifir-Kutulu-Orginal-Gumruk-Cihazi__isp9192009

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-nokia-5000-sifir-kutulu-orginal..gumruk-cihazi-122805173/pasif-ilan/#classifiedTitle

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-nokia-8850-sifir-kutulu-orginal..kapida-odeme-imkani-139118243/detay/

bilgili arkadaşlar cvplarsa memnun olurum. saolun sımdıden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 52SaKoCaN52 -- 23 Ekim 2013; 17:28:49 >

• Bunlar Gümrük telefonu falan değiller.Telefoncular piyasadaki 2. el para etmeyen telefonları toplayıp Çin'den getirdikleri yan sanayi kasaları takıyorlar ve telefonları sıfır gibi yapıyorlar.Sonra yok efendim bu telefonlar gümrükte depoda bekledi de falan filan.İnanmayın bu dolandırıcılara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 24 Ekim 2013; 14:21:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa K.

Bunlar Gümrük telefonu falan değiller.Telefoncular piyasadaki 2. el para etmeyen telefonları toplayıp Çin'den getirdikleri yan sanayi kasaları takıyorlar ve telefonları sıfır gibi yapıyorlar.Sonra yok efendim bu telefonlar gümrükte depoda bekledi de falan filan.İnanmayın bu dolandırıcılara.

zaten inanmk bir yana dursun komik geliyor artık da kalitesi nasıldır acaba. hemen belli olur mu çakma olduğu falan acaba ?
  • Normal kullanırsın bi fark olmaz.Ancak kasa dandik olduğundan kullandıkça boya atması, boyada solma vs gibi göze hoş gelmeyen sorunlarla karşılaşabilirsin.Zira telefonun dışı sıfır, içi ikinci el.Zaten Nokia 8310 kaç senelik telefon.İlk kullandığım telefonlardan biri.Akıl var mantık var piyasasaya çıkalı 10 yıl civarı olmuş telefonun sıfırını nerden bulupta o paraya verecekler.Eğer harbiden sıfır cihaz olsaydı o telefonları özel koleksiyoncular var topluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 24 Ekim 2013; 21:14:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa K.

Normal kullanırsın bi fark olmaz.Ancak kasa dandik olduğundan kullandıkça boya atması, boyada solma vs gibi göze hoş gelmeyen sorunlarla karşılaşabilirsin.Zira telefonun dışı sıfır, içi ikinci el.Zaten Nokia 8310 kaç senelik telefon.İlk kullandığım telefonlardan biri.Akıl var mantık var piyasasaya çıkalı 10 yıl civarı olmuş telefonun sıfırını nerden bulupta o paraya verecekler.Eğer harbiden sıfır cihaz olsaydı o telefonları özel koleksiyoncular var topluyorlar.

aslında 8310 değil mesele bu adamlar hepsini satıyorlar modellerin nerede ise. ben de bir 8850 hayranıyım adamdan ıstedım çin min kullanayım diye ondan kalmamıs elınde sureklı gelıcek dıyor ben de 6310 bari alıcam şimdi. meraklıyım biraz eski tellere de ondan sordum bu soruyu zaten. saolun cvbınız ıcın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.