Arkadaşlar Bayramınız Kutlu Olsun.....! hadi gidin büyüklerinizin elini içten öpün sevdiklerinizle buluşun..Üzdğünüz biri varsa helallik alın...!! Unutmayın Hayat Da Bir Oyun Ama Kaybettiğiniz Expi tekrar kazanamayacağınız bi oyun
Tüm İslam aleminin ve Silkroad aleminin bayramı mübarek olsun. Allah nice bayramlara birlikte kavuşmak nasib etsin. Amin.
quote:Orijinalden alıntı: ErDoanTüm İslam aleminin ve Silkroad aleminin bayramı mübarek olsun. Allah nice bayramlara birlikte kavuşmak nasib etsin. Amin.TÜM İSLAM VE SİLKROAD ALEMİNİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN BUGÜN PVP YAPANLARIN ALLAH YANINDA OLUR
quote:Orijinalden alıntı: Alone D. WalkerTÜM İSLAM VE SİLKROAD ALEMİNİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN BUGÜN PVP YAPANLARIN ALLAH YANINDA OLURAlıntıları Göster Tüm müslümanların ve tüm forum cemaatinin Bayramı Mübarek olsun
quote:Orijinalden alıntı: Alone D. WalkerTÜM İSLAM VE SİLKROAD ALEMİNİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN BUGÜN PVP YAPANLARIN ALLAH YANINDA OLURAlıntıları Göster Herkesin Bayramı Mübarek Olsun..İyi Bayramlar..
quote:Orijinalden alıntı: FlaraHerkesin Bayramı Mübarek Olsun..İyi Bayramlar..Alıntıları Göster Bayramınız mübarek olsun
quote:Orijinalden alıntı: _JackalBayramınız mübarek olsunAlıntıları Göster HERKEZİN BAYRAMINI KUTLARIM ŞİMDİ OYUN ZAMANI DEĞİL AKRABA ZİYARETLERİNİN ZAMANI İNŞALLAH BÜTÜN AKRABALRINIZLA BAYRAMLAŞABİLİRSİNİZ commandeer seni namazda göremedim ÜZÜLDÜM
quote:Orijinalden alıntı: WELLIHERKEZİN BAYRAMINI KUTLARIM ŞİMDİ OYUN ZAMANI DEĞİL AKRABA ZİYARETLERİNİN ZAMANI İNŞALLAH BÜTÜN AKRABALRINIZLA BAYRAMLAŞABİLİRSİNİZ commandeer seni namazda göremedim ÜZÜLDÜMAlıntıları Göster Herkesin bayramini kutlarim ... Hayirli bayramlar
quote:Orijinalden alıntı: trspawnHerkesin bayramini kutlarim ... Hayirli bayramlarAlıntıları Göster Herkezin Bayramı Mübarek Olsun Arkadaşlar...
quote:Orijinalden alıntı: SiLo!Herkezin Bayramı Mübarek Olsun Arkadaşlar... Alıntıları Göster herkezin bayramı mübarek olsun
quote:Orijinalden alıntı: CATALAKherkezin bayramı mübarek olsunAlıntıları Göster 100 YTL yaptım bile heueehhe
quote:Orijinalden alıntı: Ugur GulHERKESE İYİ BAYRAMLARAlıntıları Göster Arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun,inşallah hep birlikte nice bayramlara.... Oyun olsada almasada
quote:Orijinalden alıntı: sniper91Arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun,inşallah hep birlikte nice bayramlara.... Oyun olsada almasadaAlıntıları Göster tüm forum ahalisinin bayramını kutlarım. iyi bayramlar
quote:Orijinalden alıntı: shadylotdtüm forum ahalisinin bayramını kutlarım. iyi bayramlarAlıntıları Göster Hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar nice bayramlara
quote:Orijinalden alıntı: ReminoxHepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar nice bayramlaraAlıntıları Göster Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun.
quote:Orijinalden alıntı: _Lethe_Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun.Alıntıları Göster Bırakın bayramda Sro oynamayıda gidin gezin biraz kafanız dağılsın hacım!Yeter kasa kasa kasıldınız ruhunuz kasıntı oldu gidin gezin hava alın kutlu olsun diyonuz da kutlu yaşayın hacım madem
quote:Orijinalden alıntı: _Agwe_Bırakın bayramda Sro oynamayıda gidin gezin biraz kafanız dağılsın hacım!Yeter kasa kasa kasıldınız ruhunuz kasıntı oldu gidin gezin hava alın kutlu olsun diyonuz da kutlu yaşayın hacım mademAlıntıları Göster eskişehir de hava çok güzel valla. akşama kadar gezcem evde mola verem dedim Tüm forumun ve İslam Alemi nin bayramı mübarek olsun