Şimdi Ara

bu gün çok üzgünüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yalnızca 4 saat çalıştım. beynim bilgi işleme kapasitesini doldurdu. biraz dinlenmesi gerekiyor sanırım. geleneksell deve güreşi de izledim bu gün. kuduz develerin sinirlenip birbirine girmeleri gerçekten olağanüstüydü…

• Bataryanızı verimli kullanın hocam. Mart ayından sonra o batarya baya önemli olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkexpert T kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam.

instagram motivasyoncularına döndük hocam. bütün günüm dolu. dershane, çalışma, ehliyet kursu, spor, okuma derken beş dakika beynimi çürütemiyorum. rüyalar allak bullak oldu. hep çok kompleks rüyalar görürdüm ama artık beynime zihinsel faaliyetlerimi azaltacak zaman vermediğim için sabaha kadar geometri görüyorum. geçen uyandığımda hala gözümün önünde alanlar kenarlar oranında paylaşılıyordu…

sizin çalışmalar ne halinde hocam? netleriniz iyi durumdaydı. ben tyt 90 üstü yapıyorum şu aralar çıtır bir düşüş oldu. malum eski şevkimizle çözmediğimiz için denemeleri, performans düşüşü kaçınılmaz oluyor. son girdiğim ayt’de 45 net yaptım. trigodan sonrasını komple unuttuğum için hafif de zor bir deneme olunca sonuç hüsran. belli sebeplerden 2 aya yakın bir süre ders çalışamadım. yavaştan toparlayacağız ha, ne dersiniz?

• fırt bar kaş kullanıcısına yanıt

Sizin işiniz baya zormuş hocam kolaylıklar dilerim, Çalışmaktan başka çaremiz yok.

Valla hocam bende sömestr öncesi kendimi çok yormamak adına 7-7,5-8 saat civarı götürüyorum günleri.

Tyt 100+ Ayt 74+ geliyor benimde .

2-3 haftadır ayt odaklı gidiyordum, bu hafta Tyt genel deneme kampı yapacağım kondisyonun yerine gelmesi açışından. Sömestr da da aynı kampı devam ettirip ayt odaklı ilerlerim büyük ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hastalık Çok Uzadı Ya
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.