Şimdi Ara

Bu gün metroda yaşadığım olay, (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baye63

eskiden olsa milles dolusurdu tutalım engel olalım diye,

ama ornek aldıgımız batı kulturunda gozunun onunda adam kesseler birsey yapılmadıgı icin...

batıda bu işlerin böyle yürüdügünü nerden biliyosun ?
  • @c0ss

Arkadaşım yazdığımı tekrar okurmusun lütfen ? Eşim yanımda olmasa o serseri itin adamın yere düşürdüğü anda devreye girerdim zaten. Ama bu yazdıklarımı algılayabilmen için benim konumuma olman gerekli. Benim en büyük eleştrim güvenliğe zaten mal mal bakıyor o zaman orada güvenlik sıfatı ile durmayacak.
  • hiç yumruk falan atmaya gerek yok direk 155'i aricaksın zaten kişi polis dediğin zaman piskolojik olarak korkuyor. Arkadaşım polis niye var güvenlik görevlisi niye var gidip söyliceksiniz hiç istifinizi bozmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10

quote:

Orijinalden alıntı: southsayer

Bugün eşimi ve kızımı alıp gezmeye gittik, dönüşte 4.levent taksim metrosuna bindik 4.leventte indik tam metrodan dışarı çıkarken serserinin biri bayana laf attı kız rahatsız oldu hali ile bağırarak defolup gitmesini istedi bu serseri it devam etti laf atmaya ama adamın biri bu laf atarken yumruğu suratının ortasına attı kız birden yumruk atanı tuttu kavga etmeyin diyerek laf atan serseri it fırsattan istifade tekme tokat daldı adama adam yere devrildi, çocuğu eşime bırakdım ama benide eşim tuttu napıyorsun diye orda okadar adam boş onu geçtim güvenlik ne iş yapıyor anlamış değilim sadece izliyordu.

Bizim insanımız gerçek anlamda ne zaman insan olur ?

kızın itliği

bende bu kısma takıldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

şartlar ne olursa olsun dalmalıydın diğer türlü milleti eleştirmeye hakkın yok. herkesin sizin gibi anası babası, kızı eşi var.

Nereye, şartlar ne olursa olsun dalmalıydın. Bu adamın hareket etmeden önce düşünmesi gereken değerler var. Karısı var, kızı var. Serseri çekip bıçağı soksa, hiç uğruna bi ocak sönse. Konuşmak kolay burda.
  • bir batmanimiz bir örümcek adamımız yok vay anasını beee
  • quote:

Orijinalden alıntı: southsayer

Bugün eşimi ve kızımı alıp gezmeye gittik, dönüşte 4.levent taksim metrosuna bindik 4.leventte indik tam metrodan dışarı çıkarken serserinin biri bayana laf attı kız rahatsız oldu hali ile bağırarak defolup gitmesini istedi bu serseri it devam etti laf atmaya ama adamın biri bu laf atarken yumruğu suratının ortasına attı kız birden yumruk atanı tuttu kavga etmeyin diyerek laf atan serseri it fırsattan istifade tekme tokat daldı adama adam yere devrildi, çocuğu eşime bırakdım ama benide eşim tuttu napıyorsun diye orda okadar adam boş onu geçtim güvenlik ne iş yapıyor anlamış değilim sadece izliyordu.

Bizim insanımız gerçek anlamda ne zaman insan olur ?

İŞTE O SORDUGUN SORU TARTIŞILIR
  • burası Türkiye. bu tip olaylar çok yaşanıyor ne yazık ki .
  • ASLINDA DIGER ULKELERDEDE COK YASANIYOR AMA GUNDEME GELMIYOR...
  • tek çözüm eğitim. bazı kesimler çocuğu doğuruyormu artık 15 tane yumurtluyormu napıyorsa salıyor sokaga böyle serseri oluyorlar. ailesi kendisi egitimli olsa hadi egitimi geçtim terbiye edep görse böyle şeyler yapmaz. doguda surda burda okul yok diyorlar bu bir eksiklik ama Kur'an veya aile terbiyesidemi yok.
  • 4 levent çıkışında bazen k9 lar oluyordu, aslında denk gelseydi o serseriyi çıtır çıtır yerlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: British

Bir erkek yolda beraber yürüdüğü ve tanımadığı kıza neden, niçin laf atar. Amacı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: British

Bir erkek yolda beraber yürüdüğü ve tanımadığı kıza neden, niçin laf atar. Amacı nedir?

Şimdi adam okumuyorsa bulunduğu ortamdada sosyal çevresi yoksa mecbur laf atıyor tamamen doğal

O değilde kıza nası laf atıyordu ne diyordu ben orda kaldım

Birde kızın araya girip kavga etmeyin demesi? Bence o çocuğu uzaktanda olsa metroya, otobüse binerken duraktan felan tanıyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takım_Tamam -- 4 Temmuz 2010; 1:28:33 >

• Allah böylelerinden uzak eylesin beni. Dalarım öldüresiye dayak yerim belki ama kesin dalarım ona.
  • Adam olmaz bizim insanımız.
    Bu nedenle küçük biber gazı ve bıçak taşımaya devam
  • memleket abaza dolu, abazalıktan kız arkadaşımızı yanlız bırakamıyoruz. kendi kardeşlerine gelince bacımız derler, diger kadınları potansiyel o.. olarak görüyorlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchll

Adam olmaz bizim insanımız.
    Bu nedenle küçük biber gazı ve bıçak taşımaya devam

Bizim insanımız öyle adam olur ki bütün medeniyetler önünde diz çöker

Eğitim sistemi iyi olsaydı insanlar olmak istedikleri mesleklere sahip olup yarın daha mutlu olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

memleket abaza dolu, abazalıktan kız arkadaşımızı yanlız bırakamıyoruz. kendi kardeşlerine gelince bacımız derler, diger kadınları potansiyel o.. olarak görüyorlar!

abaza @

kuzey kafkasya'da, abhazistan'da yaşayan, çoğunluğu hıristiyan olan halktan müslüman olanlara türkiye'de verilen ad.

O kelimeyi kullanmasak iyi olur.
  • @Takım_Tamam

Kıza yürüyen merdivenin bitiminde yukarda yani bir kaç söz sarf etti tam olarak aklımda değil maalesef kız sessini çıkarmadı devam etti duymamış gibi kızın yanına yaklaşdı tekrar bir kaç söz sarf etti kız bu sefer bağırdı defol git ya diyerek adam konuşma lan dedi o sırada yumruğu yedi it herif. Yumurğu atan kişiyi tuttu yapmayın diyerek araya girdi o arada fırsattan istifade direk saldırdı. Kızın tanıma ihtimali sıfır daha sonrasında kız levent askeri lomanların yönüne gitti it herif sanayi mahallesi yönüne gitti.
  • o kız da az değilmiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.