Şimdi Ara

Bu gün metroda yaşadığım olay, (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SinapS

o kız da az değilmiş

Bence o kız kavga çıkmasını istemediğinden o şekilde davrandı.
  • Toplum gerekli tepkiyi gösterse böyle olaylar gerçekleşmez. Şundan 20-30 yıl önce bu olayın gerçekleştiğini düşünsenize ? Orada linç ederlerdi adamı. Giderek duyarsızlaştık, vurdumduymaz olduk böylelerine de gün doğdu. Herkes bana dokunmayan yılan takılsın havasında.
  • kız metroda bu serseriye göğüs şovu sunduysa eleman belki iş çıkar hesabına peşine takılmıştır.Hiçbirşey sebepsiz olmuyor o mert adamda boş yere başını derde sokmuş.Değmez hiç ilişmeyin böylelerine heleki tanımadığınız bilmediğiniz insanlar için asla.
  • @DemirAtlı

Kız açık saçık giyinmiş olsa bende aynı şekilde düşüneceğim ama giyimi öyle değildi.

Sebebsiz yerede olabiliyor, ben sürekli bu metroyu kullanıyorum toplum içerisinde yaşamayı öğrenememiş çok öküz var maalesef. Her gün sabah ve akşam neler ile uğraşıyorum. Sadece toplu taşıma araçlarında değil dışarıda da bir çok örnek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southsayer -- 4 Temmuz 2010; 4:27:13 >
  • Kızların %70'i kurtarılmayı haketmiyor. Uzatmayalım. Adam yanlış yapmış. Serseri adam haksız apaçinin teki. Kızın takmaması gerekiyordu. Amerikada yada çeşitli yabancı ülkelerde böyle kavgalar elle taciz sonucu çıkıyor. Sözle bişey olmuyor.
  • boyle bir millet yok herkes kendi cıkarlarını dusunuyor arada boyle insanlar cıkıyor iste.herkes biyerden bisey kapma pesinde.
  • o kadar psikopat ruh sağlığı bozuk zincirlenmesi gereken hayvanlar var ki dışarıda hayal bile edemezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10

quote:

Orijinalden alıntı: southsayer

Bugün eşimi ve kızımı alıp gezmeye gittik, dönüşte 4.levent taksim metrosuna bindik 4.leventte indik tam metrodan dışarı çıkarken serserinin biri bayana laf attı kız rahatsız oldu hali ile bağırarak defolup gitmesini istedi bu serseri it devam etti laf atmaya ama adamın biri bu laf atarken yumruğu suratının ortasına attı kız birden yumruk atanı tuttu kavga etmeyin diyerek laf atan serseri it fırsattan istifade tekme tokat daldı adama adam yere devrildi, çocuğu eşime bırakdım ama benide eşim tuttu napıyorsun diye orda okadar adam boş onu geçtim güvenlik ne iş yapıyor anlamış değilim sadece izliyordu.

Bizim insanımız gerçek anlamda ne zaman insan olur ?

kızın itliği

• Sende haklısın ama gözünü kestirdiysen dalsaydın şerefsize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

memleket abaza dolu, abazalıktan kız arkadaşımızı yanlız bırakamıyoruz. kendi kardeşlerine gelince bacımız derler, diger kadınları potansiyel o.. olarak görüyorlar!

abaza @

kuzey kafkasya'da, abhazistan'da yaşayan, çoğunluğu hıristiyan olan halktan müslüman olanlara türkiye'de verilen ad.

O kelimeyi kullanmasak iyi olur.

abaza değil abhaza'dır o bilmişlik taslamışsın ama olmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

hiçbir zaman. beni vatan haini yapacaklar ama sevmiyorum abi türk insanını. sokağa çıktığım zaman bunu 2 kat daha iyi anlıyorum. hiç umut yok mu? var ama onlar da azınlık olarak kalacaklar.

bendensın
  • o serseriye işkence yapacaksın ah bana verseler şu yönetimi var ya
  • Irkçılıktan banlanmak istemiyorum !
    ancak birşeyler söylemek zorundayım ırkımızın ne kadar çok kırıldığının farkındamısınız
    saf kan ırk kalmadı özellikle türkler üzerindeki asimile etme politikası tıkır tıkır işliyor.
    Irkı saf türk olanı geçtim türklüğe yakışır şekilde davranan çok az insan var
    orda burda türküm deromeglede webcamde mastürbasyon yapar bide üstüne herkese
    türk oldugunu söyleyerseniz işte olacağı bu dün sohbet amacıyla girdim text bölümünden siteye
    kime turkish yazsam kapatıyor arkadaş !!!
    c0ss adama dal yazmışsında bir sürü delikanlı dururken orda eşinin yanında birilerine saldırmak mı kalmış ya adam kafayı taksada karısına kızına zarar verse bulup bunuda düşün metroda yokmuydu delikanlı adam
    lafa geldimi sizden erkeği yok ama icraat 0 TÜRK oldugunuzu hatırlamanın zamanı geldide geçiyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuAltıTaarruz -- 4 Temmuz 2010; 3:40:00 >

• yahu türklükle japonlukla ne alakası var.
    quote:

Newsweek dergisinin 14 Mayıs 1984 tarihli sayısında yayınlanan bir araştırmaya göre o tarihlerde Amerika'daki kadınların % 19'u daha çocuk yaşta saldırı ve tecavüze uğruyordu. Bu oranın sonraki tarihlerde bir hayli arttığı tahmin ediliyor. Amerikan üniversitelerindeki kız öğrencilerin % 16.4'ünün ırzına tecavüz edildiği tahmin ediliyor.
  • Saf Türk? Saf Türk ne zaman vardı ki?

Anadolu da bizden önce yaşayan Yunan, Bizans, Hitit, Frigya, Ermeni, Fars biz buraya gelince buhar olup uçmadılarsa Saf Türk diye bir şey yoktur. İnsan kültürü ile Türk olur.

Bkz. Ne mutlu Türküm diyene.
  • Bende bundan bahsediyorum Saf TÜRK değil saf ırk kalmadı
    ancak ırkımızı geçtim davranışlarımızda bile türklüğe yakışır şeyler yok
    yanlış anlamaya çalışmışsın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

bir batmanimiz bir örümcek adamımız yok vay anasını beee

Bu mesajı ne zaman yazdığına baktım ve beklediğim gibi çıktı. Saat 12 civarı. Ancak o saate kadar dayanabilirsin zaten.

• Bir arkadaş delikanlılığın zamanı, devri değil yazmış; kesinlikle katılıyorum. Erkek gibi bileğine güvenen adam parmakla sayılır, en ufak olayda silaha sarılan haysiyetsiz köpekler sokaklaı doldurdu. En ufak olayda bıçak, en ufak tartışmada şişe kırmacalar... Kavga edecek delikanlı da kalmadı kancıklardan. Sus pus kendimizi tutar olduk...

@ southsayer

Eşin akılcı davranmış bana sorarsan, hatta o durumda adamcağızın kızı korurken dayak yemesi de anlattığına göre kızın suçu. Ona bitane patlatmak lazımmış kendine gelsin diye. Serseriye zaten lafım yok, bunları toplayıp gaz odasına atmak lazım, belki şehir temizlenir biraz da olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuurai

Saf Türk? Saf Türk ne zaman vardı ki?

Anadolu da bizden önce yaşayan Yunan, Bizans, Hitit, Frigya, Ermeni, Fars biz buraya gelince buhar olup uçmadılarsa Saf Türk diye bir şey yoktur. İnsan kültürü ile Türk olur.

Bkz. Ne mutlu Türküm diyene.

Tam anlamıyla Türk orta asya zamanındaydı.
  • Yumruğu attı kız tuttu adam pişirdi dede yedi ama geri geldi zıpladı hopladı öyle orda koştu yakaladı geri döndü. Aynen böyle anlatıyorsun derdini. Kim ne yapmış belli değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.