Şimdi Ara

Bu gün metroda yaşadığım olay, (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ne yalan soyleyeyim ben Tayland'ta yasamama ragmen tiksiniti duyuyorum kendi insanimdan !!! Gelen vatandasimiz nerde itlik pislik isler var onlarla ugrasiyor .... 5 sene oncesine kadar kimse bilmezdi Turkiye'yi Turkleri simdi taylandlilar bile gicik oluyor bizlerden ......

Hep kotu yok gelen iyilerde var ama iste bu tarz pislikler bizimde adimizi kotuluyor. Oyle bir durum ki bu tiplerden bikmis konsolosluk bile bize onlar gibi muamele yapmaya kalkisiyor !!!

Ben oz ve oz Turkum ve gurur duyarim ama kendi insanimdan insanliklari namina resmen TIKSINIYORUM !!!! Insanlik vasfini tasimiyorlar.........

Birde yabancilari begenmeyiz ama neyse .....
  • bırakın ırk ayrımı yapmayı insan olsunlar yeter ister asyalı ister avrupalı ister afrikalı olsun fark etmez insan olsunlar
    edit : insan kelimesi sadece beden olarak anlaşılmamıştır inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

hiçbir zaman. beni vatan haini yapacaklar ama sevmiyorum abi türk insanını. sokağa çıktığım zaman bunu 2 kat daha iyi anlıyorum. hiç umut yok mu? var ama onlar da azınlık olarak kalacaklar.

Aynı şekilde düşünüyorum.
  • kız arkadaşımla beraber yürürken aynısı basıma geldi ne yazık ki anlayamadgm tek basinaydi ve ben oradaydim? Zafer Plaza'nın orada burnu kırıldı onu üst tarafa Kızılay hastanesine götürdüler beni karakola pişman oldum yapınca komiserde onlardan biridir diye ama tertemiz beyaz yüzlü bir komisere denk geldim ailemi dekan çağırdılar öğütler verip işlem yapmadan serbest bıraktılar sonuc ne oldu peki ? Kız arkadasmn annesi benden nefret ederken artık çok seviyor. Ama keske sevmesede bunları yasamayacagmz bir halkımız olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10

quote:

Orijinalden alıntı: southsayer

Bugün eşimi ve kızımı alıp gezmeye gittik, dönüşte 4.levent taksim metrosuna bindik 4.leventte indik tam metrodan dışarı çıkarken serserinin biri bayana laf attı kız rahatsız oldu hali ile bağırarak defolup gitmesini istedi bu serseri it devam etti laf atmaya ama adamın biri bu laf atarken yumruğu suratının ortasına attı kız birden yumruk atanı tuttu kavga etmeyin diyerek laf atan serseri it fırsattan istifade tekme tokat daldı adama adam yere devrildi, çocuğu eşime bırakdım ama benide eşim tuttu napıyorsun diye orda okadar adam boş onu geçtim güvenlik ne iş yapıyor anlamış değilim sadece izliyordu.

Bizim insanımız gerçek anlamda ne zaman insan olur ?

kızın itliği

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

quote:

hiçbir zaman. beni vatan haini yapacaklar ama sevmiyorum abi türk insanını. sokağa çıktığım zaman bunu 2 kat daha iyi anlıyorum. hiç umut yok mu? var ama onlar da azınlık olarak kalacaklar.

Aynı şekilde düşünüyorum.

++++++++++++++++
  • Nefret ediyorum böyle pislik insanlardan İyice paranoyak oldum. Yanımda bi kız varken çok tedirgin oluyorum. Biri laf atsa naparım diye düşünüyorum O tür insanların olduğu yerlerden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum ama neredeyse her yerdeler arkadaşlar. Konserlerde, Parklarda, Çarşının ortasında bile rahatsız ediyorlar. Lanet olsun insan değiller
  • Eşiniz iyi yapmış.serserinin kaybedecek birşeyi yok ama sizin var.
  • quote:

@Takım_Tamam

Kıza yürüyen merdivenin bitiminde yukarda yani bir kaç söz sarf etti tam olarak aklımda değil maalesef kız sessini çıkarmadı devam etti duymamış gibi kızın yanına yaklaşdı tekrar bir kaç söz sarf etti kız bu sefer bağırdı defol git ya diyerek adam konuşma lan dedi o sırada yumruğu yedi it herif. Yumurğu atan kişiyi tuttu yapmayın diyerek araya girdi o arada fırsattan istifade direk saldırdı. Kızın tanıma ihtimali sıfır daha sonrasında kız levent askeri lomanların yönüne gitti it herif SANAYİ MAHALLESİ yönüne gitti.

hiç şaşırmadım bende bunu sorucaktım,sanayi mahallesinde oturuyorum nefret ediyorum burdan bu kadar kalabalık pislik bi yer yok.
    her sokak başında bunlardan yazık vallahi yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Alice Cooper

quote:

@Takım_Tamam

Kıza yürüyen merdivenin bitiminde yukarda yani bir kaç söz sarf etti tam olarak aklımda değil maalesef kız sessini çıkarmadı devam etti duymamış gibi kızın yanına yaklaşdı tekrar bir kaç söz sarf etti kız bu sefer bağırdı defol git ya diyerek adam konuşma lan dedi o sırada yumruğu yedi it herif. Yumurğu atan kişiyi tuttu yapmayın diyerek araya girdi o arada fırsattan istifade direk saldırdı. Kızın tanıma ihtimali sıfır daha sonrasında kız levent askeri lomanların yönüne gitti it herif SANAYİ MAHALLESİ yönüne gitti.

hiç şaşırmadım bende bunu sorucaktım,sanayi mahallesinde oturuyorum nefret ediyorum burdan bu kadar kalabalık pislik bi yer yok.

@Alice Cooper

Mahallenin neresin de oturuyorsun ? Eskiden daha pislikti buralar karakol gelince düzeldi, kalabalık olmasının sebebide koca koca apartmanların dikilmesi ile oldu doldu taştı mahalle eskiden insanlar birbirini tanırdı kim kimdir necidir hangi sokağın çocuğudur.

• quote:

bende sevmiyorum turk insanini. Haklisin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alice Cooper

quote:

@Takım_Tamam

@Alice Cooper

Mahallenin neresin de oturuyorsun ? Eskiden daha pislikti buralar karakol gelince düzeldi, kalabalık olmasının sebebide koca koca apartmanların dikilmesi ile oldu doldu taştı mahalle eskiden insanlar birbirini tanırdı kim kimdir necidir hangi sokağın çocuğudur.

şimdi hem kalabalık hemde pislik dolu 13-14 yaşında ki çocuk kocaman adama dikleniyo öyle söliyim
    her sene kuzenim gelir yurtdışından yürütmüyorum o yolu metronun ordan biniyorum taksiye tamam yanında biri olunca belki laf atmıyolar ama baktıklarını hissediyosun ve o yol o tedirginlike çekilmiyo.

Sultan selim caddesinde oturuyorum. ismar market vardı(snowy oldu şimdi) onun aşşğısında biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alice Cooper -- 4 Temmuz 2010; 12:20:54 >

• @Alice Cooper

Onun adı snopy market yanlış anımsadın kardeşim :) Şimdiki halkbankın sokağındayım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

şartlar ne olursa olsun dalmalıydın diğer türlü milleti eleştirmeye hakkın yok. herkesin sizin gibi anası babası, kızı eşi var.

Nereye, şartlar ne olursa olsun dalmalıydın. Bu adamın hareket etmeden önce düşünmesi gereken değerler var. Karısı var, kızı var. Serseri çekip bıçağı soksa, hiç uğruna bi ocak sönse. Konuşmak kolay burda.

herkesin var arkadaşım, orada bakan insanları eleştirmesi yanlış.

güvenlik dokunmadıysa da güvenligi şikayet etmesi gerekir ilgili yere.

• Yer : ortaköy
    Olay : Laf atma mevzusundan dolayı kavga
    Olay Mahalli : çok sayıda insan ve 3 yunus polis ekibi

Eşim'in anne babası memleketden ziyarete gelmişti, ortaköye gezmeye gittik, kumpir yerken arkamızda bir olay çıktı.
    2 genç bir çift'e (erkek ve kız)'a laf attı. daha sonrada kız'ın erkek arkadaşına daldılar.
    Kimse ayırmıyor, herkes bakıyor, kız'ın arkadaşı dayak yiyor kız bağırıyor. tam koşuyordum hanım tuttu.
    seyyar satıcı 2 amca tam ayırmaya gitmişti ki, çocuklardan birisi amcalara bıçak çekti, olay kumpircilerin o tarafa kadar sürdü. Polisler hiçbir müdahalede bulunmadı, çocuk en son dayanamadı yere yıkıldı, diğer ikisi elini kolunu sallayarak yürüdü gittiler. polisler daha sonra gelip yerdeki çocuğu ve kızı polis arabasına bindirdi ve götürdüler.

Halen kendime kızıyorum, keşke dalsaydım orda 2'sinede

• Niye bir taciz,laf atma vs. olayı olduğu zaman hemen herkes "kız göstermiştir","kız açık giyinmiştir" filan diyor?
    Napsınlar çarşafla mı gezsinler ya?
    Ben kalkıp da göğsünün %64'ünü göstersin, mini etek giyip bacaklarının %93'ünü göstersin demiyorum.
    Ama arkadaşlar yapmayın etmeyin, sene 2010, yaz da geldi, bir kız çıkıp da askılı giyerek,şort giyerek dolaşamayacaksa bizim toplumumuzdan bi halt olmaz.

Bu ülke git gide yaşanabilir bir yer olmaktan çıkmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRacer -- 4 Temmuz 2010; 12:42:52 >
  • quote:

@Alice Cooper

Onun adı snopy market yanlış anımsadın kardeşim :) Şimdiki halkbankın sokağındayım bende.

öyle oldu :) iyi yerde oturuyosunuz siz girişte hemen
  • @c0ss

Hayatında hiç şikayetde bulundunmu bulunduysan olumlu dönüş aldınızmı ? Ben çok bulundum alamadım bu yüzden şikayet etmenin faydasının olacağına inanmıyorum.

@Alice Cooper

Evet yer olarak güzel sizin bayağı aşağıda kalıyor.
  • Türk miletinden adam olmaz.
  • ne olursa olsun müdahale etmek gerekirdi bugün ona yarın bana düşüncesiyle serseri yi bayılana kadar dövme caizdir :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.