Şimdi Ara

Bu gün metroda yaşadığım olay, (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle bir şey Bursa olsa Bursa insanı Bursa esnafı direk abazaya girer o yüzden Bursa'da böyle olaylar pek yaşanmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Bir arkadaş delikanlılığın zamanı, devri değil yazmış; kesinlikle katılıyorum. Erkek gibi bileğine güvenen adam parmakla sayılır, en ufak olayda silaha sarılan haysiyetsiz köpekler sokaklaı doldurdu. En ufak olayda bıçak, en ufak tartışmada şişe kırmacalar... Kavga edecek delikanlı da kalmadı kancıklardan. Sus pus kendimizi tutar olduk...

evet kardeş haklısın. bide bunların adam toplayan versiyonları var sen adama haddini bildiriyosun, ama eşşek oğlu eşşek hemen itlerini toplayıp geliyo. ama sorsan en delikanlı onlar

• quote:

Orijinalden alıntı: CrAzY_MoUsE

Yer : ortaköy
    Olay : Laf atma mevzusundan dolayı kavga
    Olay Mahalli : çok sayıda insan ve 3 yunus polis ekibi

Eşim'in anne babası memleketden ziyarete gelmişti, ortaköye gezmeye gittik, kumpir yerken arkamızda bir olay çıktı.
    2 genç bir çift'e (erkek ve kız)'a laf attı. daha sonrada kız'ın erkek arkadaşına daldılar.
    Kimse ayırmıyor, herkes bakıyor, kız'ın arkadaşı dayak yiyor kız bağırıyor. tam koşuyordum hanım tuttu.
    seyyar satıcı 2 amca tam ayırmaya gitmişti ki, çocuklardan birisi amcalara bıçak çekti, olay kumpircilerin o tarafa kadar sürdü. Polisler hiçbir müdahalede bulunmadı, çocuk en son dayanamadı yere yıkıldı, diğer ikisi elini kolunu sallayarak yürüdü gittiler. polisler daha sonra gelip yerdeki çocuğu ve kızı polis arabasına bindirdi ve götürdüler.

Halen kendime kızıyorum, keşke dalsaydım orda 2'sinede

Polis nasıl mudahalede bulunmaz ?

• Bir nesil buyuyor yurdumda
    Bu nesil nelerden meshul bilmiyor
    Meshuliyet hissi, ar haya perde
    Edep erkan olcu usul bilmiyor

Bunlar bir acaip mustesna tiptir
    Gidalari esrar, eroin haptir
    Vatani diskotek, muzigi poptur
    Sarki, turku, halay, fasil bilmiyor

Butun derdi susu sakali saci
    Hani cinkildakli gezer ya keci
    Aynen o sekilde geziyor kici
    Taharet, temizlik nasil bilmiyor

Hemi milli hemi manevi yara
    Dusunmemiz sarttir sart kara kara
    Namazi niyazi birak kenara
    Vallahi billahi gusul bilmiyor

El icine almis koymus kabini
    Cogunu yikamis hacli sabunu
    Hepsi Turk, Turk amma gel anlat bunu
    Asalet bilmiyor, asil bilmiyor

Turku nerde bilsin Ozan duymamis
    Turk dogmus Turkluge ozen duymamis
    Besmele duymamis, ezan duymamis
    Allah kitap Kuran, Resul bilmiyor

bu serseri için yaziyorum ....
  • eskiden bölemiydi bilmiyorum ama bulundugum devirde en büyük eksiklik GÜVEN..kimse kimse'ye güvenmiyor toplum birbirine güvenmiyor o zamanda bencil ve bizcilleşiyoruz içimizde...

şimdi düşünebilirsiniz güvenle ne alakası var dıye de çok düşündüm ben burdan cıktım alaka kuramassanız uğraşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.alper

quote:

Orijinalden alıntı: danger70

quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

şartlar ne olursa olsun dalmalıydın diğer türlü milleti eleştirmeye hakkın yok. herkesin sizin gibi anası babası, kızı eşi var.

Adam haklı..

Hiç boşa adam haklı falan yazmayın.

Karısının-kızının yanında elin serserisine mi dalacak? Adam çıkarıp soksa bıçağı, karısı kızı bassa çığlığı, adam bide onlara bulaşsa iyi mi olacak?

Orda ölüp gitse uğruna kavga edip canını verdiği tanımadığı kız tanıyacak mı? Karısı dul ,kızı babasız kaldığında ne olacak?

Birazda bunları düşünün yazın

doğru söylüyorsun 20 tl için adam öldürülen bir memlekette yaşıyoruz. orda adama bir şey olsa bunun hesabını kim verecek. laf atan ayıda 2-3 yıl yatıp içerden çıkacak. böyle olayları ve ucuz cinayetleri gördümmü idam cezasının uygulanmasını istiyorum. cezalar caydırıcı olmazsa bu olayların sonu kesilmez. koy bakalım idam cezasını sallandır 2 tanesini taksim meydanında bak tekrar bu olaylar oluyormu.

amerikada okuyan bir arkadaşım anlatmıştı. orada laf atmayı bırakın kızı taciz edecek sekilde baksanız ve kız polise sizi şikayet etse polis canınıza okuyor. keşke bizdede böyle olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: danger70

quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

şartlar ne olursa olsun dalmalıydın diğer türlü milleti eleştirmeye hakkın yok. herkesin sizin gibi anası babası, kızı eşi var.

Adam haklı..

+5500
  • insanların içinden bir seyı alırsan herseyı yaparlar konu dısında acılan bir günlük konulara bakarsan gençliğimizin halini görebilirsin daha ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: southsayer

@c0ss

Hayatında hiç şikayetde bulundunmu bulunduysan olumlu dönüş aldınızmı ? Ben çok bulundum alamadım bu yüzden şikayet etmenin faydasının olacağına inanmıyorum.

@Alice Cooper

Evet yer olarak güzel sizin bayağı aşağıda kalıyor.

siz vatandaşlık görevinizi yapın, gerisini düşünmeyin. yeter.
  • @c0ss

Neden gerisini düşünmeyeyim anlamadım şikayetde bulunucam bana dönüş yapılmayacak ve herşey aynı ne anlamı var bunun? Vatandaş şikayetde bulunsa ne olacak ki?
  • Bu Söylediklerimle Vatan Haini Ve Dinsiz Sokak Tabiri İle (Zındık) Olacaksam Razıyım.

Dünyanın En Pis İnsanları Türklerdir .. Dine Gelince Herkes Eşit E Türklerde Sözde Müslüman O Zaman Nedir Bu Kavga ?
  • ya bırakın milletin namus bekçiliğini yapmayı.sanki o serseri yatırıp tecavüzmü edicek orda.konusur konusur gider.hap içmiştir birşey içmiştir gözü kararır saplayıverir bıçagı.neye güveniyorsunuzki?rambo olsanız o bıcagı yedimi yıkılmayacak adam yok.
  • şurda konuşanların çoğu o anda gık çıkarmazdı diye düşünüyorum. Konu sahibi en idealini yapmış. Hanımın çolugun çocugun var hocam. Bilsen ki üstünde birşey yok vodafone misali kapsa o anda elemanı ama işte bilemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mreysr

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
    hiçbir zaman. beni vatan haini yapacaklar ama sevmiyorum abi türk insanını. sokağa çıktığım zaman bunu 2 kat daha iyi anlıyorum. hiç umut yok mu? var ama onlar da azınlık olarak kalacaklar.

bende sevmiyorum turk insanini. Haklisin

Ne çokmuş burda türk düşmanı

quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Valla ne yalan soyleyeyim ben Tayland'ta yasamama ragmen tiksiniti duyuyorum kendi insanimdan !!! Gelen vatandasimiz nerde itlik pislik isler var onlarla ugrasiyor .... 5 sene oncesine kadar kimse bilmezdi Turkiye'yi Turkleri simdi taylandlilar bile gicik oluyor bizlerden ......

Hep kotu yok gelen iyilerde var ama iste bu tarz pislikler bizimde adimizi kotuluyor. Oyle bir durum ki bu tiplerden bikmis konsolosluk bile bize onlar gibi muamele yapmaya kalkisiyor !!!

Ben oz ve oz Turkum ve gurur duyarim ama kendi insanimdan insanliklari namina resmen TIKSINIYORUM !!!! Insanlik vasfini tasimiyorlar.........

Birde yabancilari begenmeyiz ama neyse .....

Tiksinti duyuyorum demek ne ya

Taylandlılar kim ya tarih sahnesinde hiç varlar mı? Chin sömürgesi kedi, köpek, yılan, çekirge, böcek yiyilen bir ülke

Abartmanın alemi yok bir kaç kendini bilmezin yaptığını türklere mal edemessin o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takım_Tamam -- 7 Temmuz 2010; 17:39:29 >

• @Takim_Tamam

1. si Tayland hakkinda bir b*k bilmiyorsun ...

2. si tiksinti duymak "kusma filini gercekletiren hisse tiksinti denir"

3. su yazimi anlayarak oku ben hepsi demedim iyi olanda var ama gelenlerin cogu oyle dedim...

4.su abartan kimse yok gelir taylanda gidersin konsolosluga sana nasil davrandiklarini gorursun !!! Ondan sonra sor bakalim ne is diyede al cevabini...

5.si evet benim halkim utanilacak hir halk oldu(bak yine soyluyorum tum Turkleri kastedmiyorum) her yerde bu tip yaratiklar mantar misali cikiverdi ...

6.si b*tan sahsiyetler uzerinden b*tan bir tartismaya girmeyecegim ...........
  • İnsan olmayanlar, sanırım asla insan olmayamayacak.
  • quote:

Valla ne yalan soyleyeyim ben Tayland'ta yasamama ragmen tiksiniti duyuyorum kendi insanimdan !!! Gelen vatandasimiz nerde itlik pislik isler var onlarla ugrasiyor .... 5 sene oncesine kadar kimse bilmezdi Turkiye'yi Turkleri simdi taylandlilar bile gicik oluyor bizlerden ......

Hep kotu yok gelen iyilerde var ama iste bu tarz pislikler bizimde adimizi kotuluyor. Oyle bir durum ki bu tiplerden bikmis konsolosluk bile bize onlar gibi muamele yapmaya kalkisiyor !!!

Ben oz ve oz Turkum ve gurur duyarim ama kendi insanimdan insanliklari namina resmen TIKSINIYORUM !!!! Insanlik vasfini tasimiyorlar.........

Etmeyin,eylemeyin yav bunun türk olmakla taylandlı veya başka bir ırktan olmakla ne alakası var bu tamamen eğitim düzeyiyle ilgili birşey yoksa siz daha iyi bilirsiniz taylandlıların bakire kızları yüksek paralarla nasıl pazarladıklarını.Gerçi belkide oradaki pattaya gibi büyük bir açık hava genelevimiz olmadığı için bu serseriler bu kadar çoktur

• quote:

Onlar TC kimliği taşıyıpta bu kimliği taşımaktan nefret eden HIRTOlar olmasın?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.