Şimdi Ara

Bu gun telefoncular açık midir bi bakin la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazar günü telefoncular aciknmidir beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 8 Kasım 2015; 12:52:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefoncular Bugün Açık Mı?

Akıllı telefon, tablet veya diğer cep telefonu cihazlarına ihtiyacınız varsa, bugün telefoncuların açık olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Çoğu telefoncu, çalışma saatleri hafta içi ve hafta sonu farklılık gösterse de genelde haftanın 7 günü açıktır.

Çalışma Saatleri

Telefoncuların tipik çalışma saatleri şöyledir:

• Hafta içi: 10:00 - 19:00
    • Cumartesi: 10:00 - 18:00
    • Pazar: 12:00 - 17:00

Bununla birlikte, bazı telefoncular daha uzun çalışma saatlerine sahip olabilir veya tatil günlerinde kapalı olabilir. Belirli bir telefoncunun çalışma saatlerini öğrenmek için web sitesini kontrol edebilir veya doğrudan arayabilirsiniz.

Konumlar

Telefoncular genellikle alışveriş merkezleri, ana caddeler veya işlek bölgeler gibi merkezi konumlarda bulunur. Telefoncu bulmak için çevrimiçi dizinleri kullanabilir veya "telefoncular açık mı" gibi anahtar kelimelerle arama yapabilirsiniz.

Özel Notlar

• Bazı telefoncular, tatil günlerinde veya özel etkinlikler sırasında farklı çalışma saatlerine sahip olabilir.
    • Telefoncuların yoğun saatleri hafta sonları ve akşamları olabilir, bu nedenle önceden aramanız veya randevu almanız önerilir.
    • Çoğu telefoncu, çevrimiçi sipariş ve teslim alma seçenekleri sunar.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukari

• Gideceğin telefoncunun dükkanının numarasını internetten bul. Ara. Açarsa kaça kadar açıksınız diye sor, bekleyin geliyorum de. Açmazlarsa kapalıdır zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Gideceğin telefoncunun dükkanının numarasını internetten bul. Ara. Açarsa kaça kadar açıksınız diye sor, bekleyin geliyorum de. Açmazlarsa kapalıdır zaten.

Hocam hattı kestirecegim bunu turkcell avea bayiiinde falanda yaparlar mi?

• Sislide telefoncu sokağı var hepsi açık onların 10-15 tane var orda digerleride açıktır heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Rynum

Sislide telefoncu sokağı var hepsi açık onların 10-15 tane var orda digerleride açıktır heralde

Dostum ben ıstanbulda değilim ama şimdi gidip yakındaki telefonculara bakacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasil oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.