Bildirim
BU GÜNEŞ YANIĞINI NASIL HALLEDERİZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Araç 97-99 modellerde Toyota Corolla mı ? -
aynı renkte tavan folyo kaplattır. -
-
O kadar göze batmıyor,bence boyatma. -
Güneşten verniğiniz yanmış.. Boyatmak istemiyorsanız güzel bir pasta cila sonrası kaplama olabilir .. -
tavan dısında baska yerde varsa komple boyanır araç yoksa sadece tavana bi işlem yapılır .. -
Yanan verniginiz soyulduktan,yada soydurup sonra xkote uygulata bilirsiniz 5yil garantisi var. Xkote clear coat islevi gorur boya yada vernik deildir,buyuzden uygulandigi yerde boya makinasyla bakildiginda deisiklik olmaz.ve islem sonunda yeni boyanmis Goruntusu alirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: the gift
Yanan verniginiz soyulduktan,yada soydurup sonra xkote uygulata bilirsiniz 5yil garantisi var. Xkote clear coat islevi gorur boya yada vernik deildir,buyuzden uygulandigi yerde boya makinasyla bakildiginda deisiklik olmaz.ve islem sonunda yeni boyanmis Goruntusu alirsiniz.
kim yapar bunu nerede yapılıyor sizin bildiğiniz bir yer var mı. baktım x kote nin sitesine adres bile vermemiş sadece bir iki tane uygulama resmi koymuş böyle birşeyi ilk defa duyuyorum ama iyi birşeye benziyor. -
Güneşten verniği yanmış bir boya için yapılabilecek bir şey yok maalesef.
Benim 2000 model Focus1'de de tavanda güneş yanığı vardı.
Cam tavan görünümlü siyah folyo ile kaplattım. Kaliteli işçilikle çok da şekil oldu. -
Hocam boyat gitsin hala ne duruyosun. Fotografları cekersin satarken de gosterirsin. Arabanızı seviyorsanız daha fazla iskence yapmayın tavana :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakın boyatma tavanda boya olursa satarken arabanın taklalı oldugu dusunulebilir ve cok deger kaybeder. Bence diğer yontemleri dene biçok kişi bahsetmiş -
-
boyaya ağır pasta cila çekerseniz boya kalınlığı azalabilir ve böylece izlerden kurtulmuş olursunuz -
tek çare zımparalanıp vernik atmak oda ince bir tabaka olmalı -
Satıver arabayı gitsin. -
beyaz kısımları zımparaladıktan sonra üstüne hani şu araçların kaputlarına taş izini engellesin diye şeffaf bişey çekiliyo ondan yapsam acaba olur mu ki
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- silecek suyuna ne konur
- benzinden lpg ye geçerken sarsıntı
- tiguan 1.5 tsi yakıt tüketimi yorumları
- pirelli 4 mevsim lastik yorumları
- volkswagen bora"nın tutulan modeli
- hyundai 2025 fiyat listesi
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- huawei aito m9 türkiye"ye ne zaman gelecek
- türkiye şartlarında en iyi lastik
- honda civic 2022 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X