Şimdi Ara

Bu günlerin hesabını gelecek neslin Fenerbahçelileri sorar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktaki hesap sorulur diye kastettiğim Fenerbahçe taraftarıdır.

eski bir fenerbahçe taraftarı olarak üzülerek söylüyorum ki ,

istanbul takımları içinde en korkak ve güce tapan taraftar haline geldi son yıllarda Fenerbahçe taraftarı...

sürecin başından beri her hukuki karar şikenin olduğu yönünde...buna rağmen herkes "dar ağacında olsak da son sözümüz..bla bla " gibi hamasi sözlerle birbirini kandırdı...

benim büyük camiadan, büyük taraftardan anladığım adını lekeleyen/lekeleyecek kim olursa olsun, karşısında durup hesap sormaktır..ama başından beri bir kişi çıkıp da adam gibi "kral çıplak" diyemedi...camianın önde gelenlerini kasdediyorum...

hala da yönetime/A.Y.'a toz kondurmayanlar var, bu inat , bu körlük niye? üzüntünüzü katlamaktan başka neye yarıyor, gururunuz mu asıl mesele?

• geçen bir tartışmada bu ülkede gençlerin temiz eylem özgürlüğü pis odaklar tarafından işgal edilmiştir dedim keza öylede zaten şu anda temiz fb li taraftarların istifa çağrıları pis odaklar tarafından değer görülmüyor bu ülkede ideolojilerin algılattatımaya çalıştığ bir düşünce. vardır o düşünceye uyarsan bizimlesin uymassan fb li değilsin algısı vardır yani kısacası fb kulübü organize çeteler tarafından işgal edilmiştir.

mahkemeden suçlu çıkmış bir adamın ulusalve büyük bir kanalda medya görevlilerini istediği gibi yönelendirmesinin altında yatan sebepleri iyi araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

geçen bir tartışmada bu ülkede gençlerin temiz eylem özgürlüğü pis odaklar tarafından işgal edilmiştir dedim keza öylede zaten şu anda temiz fb li taraftarların istifa çağrıları pis odaklar tarafından değer görülmüyor bu ülkede ideolojilerin algılattatımaya çalıştığ bir düşünce. vardır o düşünceye uyarsan bizimlesin uymassan fb li değilsin algısı vardır yani kısacası fb kulübü organize çeteler tarafından işgal edilmiştir.

mahkemeden suçlu çıkmış bir adamın ulusalve büyük bir kanalda medya görevlilerini istediği gibi yönelendirmesinin altında yatan sebepleri iyi araştırın.

sen gidip baskaninin basbakanin dibinden ayrilmamasinin nedenlerini arastirsana

• quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

sen kimsinde fenerbahçe taraftarına laf söylüyorsun.daha takım değiştirecek oraya buraya oynayacak çapta yaşın var.senden mi öğrenecek bu taraftar birşeyleri.bas git akşam akşam..

öfkeni bana değil biraz hakedenlere ,haksızlık edenlere sakla bu bir...yaşım başım seni ilgilendirmez bu iki, -ki çoluk çocuğa karışalı yıllar oluyor...-
    üçüncüsü takım değiştirmedim, alnım ak şekilde FENERBAHÇELİYİM diyebilene kadar takım tutmuyorum bu üç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

quote:

sen kimsinde fenerbahçe taraftarına laf söylüyorsun.daha takım değiştirecek oraya buraya oynayacak çapta yaşın var.senden mi öğrenecek bu taraftar birşeyleri.bas git akşam akşam..

öfkeni bana değil biraz hakedenlere ,haksızlık edenlere sakla bu bir...yaşım başım seni ilgilendirmez bu iki, -ki çoluk çocuğa karışalı yıllar oluyor...-
    üçüncüsü takım değiştirmedim, alnım ak şekilde FENERBAHÇELİYİM diyebilene kadar takım tutmuyorum bu üç...

bu işleri takımın başına açanları kimin destekleyip desteklemediğini bilemessin bu bir. fenerbahçe taraftarını güce tapan ve korkak bir taraftar grubu olarak topyekün şuçlayamassın bu iki.sen zaten bidaha fenerbahçeyi desteklemede tutmada buda üç..

• quote:

quote:

quote:

bu işleri takımın başına açanları kimin destekleyip desteklemediğini bilemessin bu bir. fenerbahçe taraftarını güce tapan ve korkak bir taraftar grubu olarak topyekün şuçlayamassın bu iki.sen zaten bidaha fenerbahçeyi desteklemede tutmada buda üç..

"fenerbahçenin başına iş açıldı" olarak algılanıyor...bak ;

1 )dediğin gibi olsun ,belli güç odakları Fenerbahçeyi ele geçirmek ,kontrol altına almak .vs. için bütün bunları tezgahlamış olsun...

adamların elindeki belgeler sahte mi, "tape"ler yalan mı? hadi ifşa edenlerin maksadı başka diyosun, UEFA da mı işbirlikçi, Cas da mı işbirlikçi? Uluslararası mahkemeye başvurulacak,İsviçre Federal mahkemesine başvurulacak, bunlar da mı işbirlikçi?

2) benim sindiremediğim tüm bunlar olurken;

kongre ne yaptı? A.Y yi tekrar başkan seçti...
    Taraftar ne yaptı? Stadyumda mikrofonla azarlandı, tepki veremedi, biat etti, başından beri en "sen ne yaptın/yapıyosun arkadaş" diyemedi...şike komple yalan, A.Y. masum, bunlar komplo ya inandırdı kendini...

son olarak doğru düzgün yaz da okumaya değer olsun , fernerbahçe taraftarlığının onay makamı sen değilsin...

• sen o kadar yazmışsında pek boş yazmışsın.yazdıklarını kastettiğimi nereden çıkarıyorsun.kelimelere takılarak demogoji yapma.fenerbahçenin başına iş açıldı olarak algılayan sensin.algılarını düzelt bence..
    tapeler sahtemi dedim ben.karar haksızmı dedim.güç odakları fenerbahçeyi ele geçirmek mi istiyor dedim.böyle düşünmeyen olduğu gibi,bu şekilde düşünende var.sen genelleyerek konuşamazsın tüm taraftar hakkında. son olarak fenerbahçe taraftarlığının fenerbahçeyi tutmayan birinden daha fazla onay makamı olduğumu düşünüyorum.

not: numaralandırarak yazmadım yada paragraf kurallarına dikkat ederek.umarım anlayabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sen o kadar yazmışsında pek boş yazmışsın.yazdıklarını kastettiğimi nereden çıkarıyorsun.kelimelere takılarak demogoji yapma.fenerbahçenin başına iş açıldı olarak algılayan sensin.algılarını düzelt bence..
    tapeler sahtemi dedim ben.karar haksızmı dedim.güç odakları fenerbahçeyi ele geçirmek mi istiyor dedim.böyle düşünmeyen olduğu gibi,bu şekilde düşünende var.sen genelleyerek konuşamazsın tüm taraftar hakkında. son olarak fenerbahçe taraftarlığının fenerbahçeyi tutmayan birinden daha fazla onay makamı olduğumu düşünüyorum.

not: numaralandırarak yazmadım yada paragraf kurallarına dikkat ederek.umarım anlayabilirsin..

1)"bu işleri takımın başına açan" diyorsun sonra "fenerbahçenin başına iş açıldı" demedim diyorsun...anadilin Türkçe dimi, sonradan öğrenmedin yani?

2)"bu işi destekleyenleri bilemezsin" derken "saklı gizli şekilde bu işi başkaları destekledi" ,tezgahladı anlamı çıkıyor, değilse ne demek istedin söyle bari...

3)genelleyemezsin diyerek herşeyden herkesi sıyırırsın, orda yazdıklarımı çürütecek birşey söylememişsin, kongre üyeleri ,genel taraftar tavrı ile ilgili ithamlarıma itirazın yok o zaman...

4) "fenerbahçe taraftarıyım" demen yaptıklarının veya yapamadıklarının fenerbahçeye zarar vermesine engel olmuyor maalesef...istemeden de olsa senelerdir yanlış kişilere destek çıkarak yavaş yavaş zehirlediniz kulübü...ama Fenerbahçe taraftarlığına toz kondurmuyorsun...

okunmaya değer şeyler yazmayacaksan oyalama ,barça maçını izliyorum...

• quote:

quote:

sen o kadar yazmışsında pek boş yazmışsın.yazdıklarını kastettiğimi nereden çıkarıyorsun.kelimelere takılarak demogoji yapma.fenerbahçenin başına iş açıldı olarak algılayan sensin.algılarını düzelt bence..

1)"bu işleri takımın başına açan" diyorsun sonra "fenerbahçenin başına iş açıldı" demedim diyorsun...anadilin Türkçe dimi, sonradan öğrenmedin yani?

2)"bu işi destekleyenleri bilemezsin" derken "saklı gizli şekilde bu işi başkaları destekledi" ,tezgahladı anlamı çıkıyor, değilse ne demek istedin söyle bari...

3)genelleyemezsin diyerek herşeyden herkesi sıyırırsın, orda yazdıklarımı çürütecek birşey söylememişsin, kongre üyeleri ,genel taraftar tavrı ile ilgili ithamlarıma itirazın yok o zaman...

4) "fenerbahçe taraftarıyım" demen yaptıklarının veya yapamadıklarının fenerbahçeye zarar vermesine engel olmuyor maalesef...istemeden de olsa senelerdir yanlış kişilere destek çıkarak yavaş yavaş zehirlediniz kulübü...ama Fenerbahçe taraftarlığına toz kondurmuyorsun...

güzel kardeşim fenerbahçenin içinde bulunduğu durum nedir ? aziz denen adamın takımın başına açtığı durumu görmüyormusun? dalgamı geçiyorsun..
    evet senin algıladığın yada algılamak istediğin anlamda ''fenerin başına iş açıldı ''demiyorum.bu takımı o yada bu şekilde pisliğin içine soktular.ama bunda ne takımın nede bu taraftarın bir suçu var..bu arada bu taraftarın,bu şike iddiaları dillendiğinden beri yarısı aziz gitsin diye uğraşıyor.yarısı destek veriyor.benim sana katılmadığım durum,sen tüm taraftarı bu adamı destekler şekilde itham etmen.korkak ve güce tapar olarak suçlamandır..

• quote:

quote:

quote:

güzel kardeşim fenerbahçenin içinde bulunduğu durum nedir ? aziz denen adamın takımın başına açtığı durumu görmüyormusun? dalgamı geçiyorsun..
    evet senin algıladığın yada algılamak istediğin anlamda ''fenerin başına iş açıldı ''demiyorum.bu takımı o yada bu şekilde pisliğin içine soktular.ama bunda ne takımın nede bu taraftarın bir suçu var..bu arada bu taraftarın,bu şike iddiaları dillendiğinden beri yarısı aziz gitsin diye uğraşıyor.yarısı destek veriyor.benim sana katılmadığım durum,sen tüm taraftarı bu adamı destekler şekilde itham etmen.korkak ve güce tapar olarak suçlamandır..

e tamam işte A.Y. ın hırsı yüzünden yaptığı hataların bedelini ödüyor kulüp, en çok da taraftarlar...
    ama oturup ciddi bir özeleştiri yapmanın zamanı da geldi taraftar için...

taraftar kendini tribünde ifade eder en etkili...senin dediğin gibi taraftarın yarısı A.Y. ımın kulübe zarar verdiğini düşünüyorsa, tepki olması gerekmez mi tribünde? "aziz istifa" diyememenin sebebi onun masumiyetine inanmaları mı? korkmaları mı ? takımın esas sahibi "taraftar" ise tek kişiyi kendine bu kadar "efendi" yapar mı, tüm stadı azarlatacak kadar şımartır mı?

düşün ki cocuğunu şımarttıkça tepesine çıkartan anne-baba, çocuk aileyi rezil edecek bişi yaptığında "hain evlat" diyip kendilerine pay biçmiyorlar..bu tutarlı olur mu?

(sen şimdi "git beşiktaşlı ol diyeceksin belki ama bak adamlara; mevcut iktidara ,kendi başkanlarına, hatta eski tribün liderlerine- Alen Markaryan- rağmen doğru bildiklerini yapıyorlar inatla...yaptıkları doğrudur demiyorum,cesaretlerini kastediyorum...onlar da Demirören konusunda çuvalladılar ama Fenerbahçe taraftarı kadar değil...)

sadece tribün değil, sosyal medya,fenerbahçe basını, kongre üyeleri..herkes uyudu herkes....

• Ulan ne adamlar var yahu. Gelip, eski bir Fenerbahçeli olarak.. diye konu açıyor adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsilKurtx

Ulan ne adamlar var yahu. Gelip, eski bir Fenerbahçeli olarak.. diye konu açıyor adam.

beğenmediysen "in"ine dön...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.