Şimdi Ara

BU HAKSIZLIĞA SESSİZ KALMAYALIM İNSANLIK ÖLDÜMÜ ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
4
Favori
34.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1657 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efendizade34

Haklısın bende diyorumki en az bir asgari ücret bağlanmalı bu abimize, her ay hesabına yatırılmalı ayrıca engelli maaşı alamadığı için sağlıktanda yararlanamıyor.
    Keşke verseler ama devlet bırak engelliye asgari ücret vermeyi, bu verdiği parayı vermek için bile kılı kırk yarıyor. "Evde bakım maaşı" diye bir para da var. O da aile yakınına verilen bir para ve 1300TL. Devlet yetkilileri anca kendi maaşına zam yapar. Halka değil.
  • Güncel kalsın.
  • Benim anlamadığım nokta; hangi yetkili hangi sebeple bu abinin maaşını kesti ? Bu maaşı hangi kurum veriyorsa versin, bu abi kapıdan girdiği anda kimliğini alıp maaşı bağlamalı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esnaf adam ise yardıma gerek yok. Ben yardımların esnafa değil, Ensar vakfına verilmesinden yanayım
    Sonuçta sınırda savaş var. Siz burada memleketi değil, parasını çarçur etme peşindesiniz.
  • Esnaf ama tesbih ve boncuk satmayla nasıl geçinicek ? Ayrıca tek sorun maaşta değil, engelli parasını alamadığı için kendisi ve hanîmı sağlıktan yararlanamıyor.

• Up

• Arkadaşlar konuyu öne çıkarmak yetmez hepimiz cimere yazalım illaki ilgilenirler. Yazık gerçekten engelli insanlarımıza destek olmayacaksa ne diye onca vergiyi verelim?

• Aynen upla upla nereye kadar herkes cimere yazsa bir çözüm olur diye düşünüyorum, ayrıca antalyada bu abiyi bilenler varsa adres yazarlarsa bizzat gidip yardım etmek isteyenler olabilir.

• Almanya ama kıskanıyi ve egonomi çoh eyi.

• Terbiyesizler sizi. Suriyeli olmayan birine maaş bağlansın istiyorsunuz he? Terbiyesizler! Bu cesareti kimde buldunuz?! Fetöcüler!
  • BU HAKSIZLIĞA SESSİZ KALMAYALIM İNSANLIK ÖLDÜMÜ ? 62.000 sahtekar engelli maaşı alırken gerçek engellinin maaş alamaması...

• Almanya'da durum nasıl. engelliye maaş bağlamada hane gelirine bakılıyor mu?
  • otomobil kullanması amca nın güçlü birisi olduğunu gösteriyor. eli ayağı olmasına rağmen hasta birisi otomobil kullanmaz.
  • Up gençler up.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • UP!
  • lan bu adamın maaşından ne istediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Bu mesaj silindi.
    Muz olabilir de, beyin yok galiba...

İnanç da bir hürriyettir, direkt saldırılmış yine.
  • Kim haksız yere engelli maaşı alıyorsa bu adamın günahını giriyordur haram olsun.

• Az önce engelli olmadığına rağmen 65000 kişinin engelli parası aldığını gördüm. Utandım.

Söyleyecek edecek çok küfür var ama...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.