Şimdi Ara

BU HAKSIZLIĞA SESSİZ KALMAYALIM İNSANLIK ÖLDÜMÜ ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
4
Favori
34.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1657 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asıl ihtiyaç sahiplerini görmeyen, ama evi arabası bilmemnesi olana yardım bağlayan ülkenin adıdır türkiye işte.
    Vatanını satıp kaçıp gelen suriyeliler kadar değerimiz yok bu ülkede.
    Yazık gerçekten.
    Umarım birileri görürde biz ne halt yedik lan der ve düzeltilir.
  • benim bir tanıdık var.heryeri sağlam.kendi işini görebiliyor.askerliğini de yapmış.küçükken menenjeit geçirdiği için algılama sorunu.yani çoğu zaman kafası almıyor.akşamlarıda biraz işitme kaybı var.bu yüzden doktordan yüzde 70 engelli rapor alıp maaş alıyor.böyle adaletsizlik olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STumhaM -- 27 Ekim 2019; 19:39:3 >
  • Alllah yardımcısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Bu mesaj silindi.
    belki değilim? nereden bildiniz ki?

Belki ruh hastalığı değil, ruh-yararlısıdır. Bknz: Bağırsak bakterileri olmasa sindirim sistemi bir hiçe dönüşür.

Halen ısrarcı mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Ne vicdansız çıktın be Akp hükümeti.
    Haberdeki dayıya maddi şekilde destek olunabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 27 Ekim 2019; 23:9:26 >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Ya bu nasıl hastalıklı bir düşünce ? Oy versin vermesin bu haksızlığa gözmü yumulması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda kalmasında fayda... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendizade34

Ya bu nasıl hastalıklı bir düşünce ? Oy versin vermesin bu haksızlığa gözmü yumulması gerekiyor.
    Tabiki de hayır. Oy verme olayı farklı bir durum tabi. Ama işin insanların verdiği düşüncesizce verdikleri oy, kendilerine bir şekilde geri dönüyor.

Tabi bu haberde ki insan bundanlardan olsa bile gene yardım ederim orası ayrı bir durum. Ben zamanında düştüğümde kimse yardım etmemişti ama ben gene de insanlara yardım ediyorum.
  • Uplayalım
  • İlk olarak Suriyelilerle maaşlar yurt dışından gelen paralarla ödeniyor diğer bir şey ise adama helal olsun azmi ile emek ile para kazanıyor. Engelli maaşı konusunda haklısınız kesildi ise tekrar bağlanması gerekir gerekirse yardım toplanabilir

• up
  • Bu adamı biliyorum. Antalya ışıklarda işini yapıyordu. Çok temiz kalpli bi abiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan23

bu da iğrenç edepsizce algı...
    Sen kimsin de iğrenç edepsiz algı diyorsun it oğlu it

• Bu konuya bile gelip malum partiyi savunmak ... bu kadarına da pes ... olm maaşlar çok tatlı herhalde

• Bozkan23 nickli trol kudurmuş,laf yetiştiriyor herkese.Malum parti seçmeni,keyfi yerinde tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wa$abi

amca süper birisi otomobil kullanmasına şaştım.
    aynı evde oturan çocukları asgari ücretle çalışıyorlarmış. bundan dolayı engelli maaşı kesilmiş.
    Şöyle bir durum var aynı hanede oturup ve ikamet ediyorsa ve eve giren para asgari ücret / kişi başı ise misal bunlar 3 kişi olsun asgari ücret bölü 800 küsür bir paranın üstünde ise o eve ait sosyal yardım maaşı gibi şeyler kesiliyor yakınlarda sokağımızda bir abinin böyle olduğunu duydum ama o engelli değil yaşlılık aylığı gibi şeyler alıyordu söyledi bana neyse bu abininde eve giren para tek asgari ücret değil iki asgari ücret ve üzeri olunca artı 800 küsürü geçince kesilmiş olabilir fakat anlamadığım abinin kolları yok yani engel durumu yanlış bilmiyorsam yüzde 40 'ın mı ne üstüne çıkınca maaş bağlanabiliyor malulen ya da ne sebebe dayandırılarak yapılıyor tam bilmiyorum ama maaş bağlanması lazım bu görüntülerden gördüğümüz kadarı ile abinin iş görememe durumu apaçık ortada. Başka bilinmeyen bir şeyler var bilmediğimiz herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: efendizade34

Sende haklısın ama suriyeliler sapasaglam bedavadan maaş alıyorlar. Bu adamda 2000 lira alsa çokmudur ? Veya bu adama 2 protez kol taktırsın zenginler veya bakanlık
    Suriye 'liler maaş alıyor saçmalığını kendinize saklayın çok komik görünüyor artık buradan. Yani aklı başında olan insanlar yemiyor bu hikayeleri. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bu kesilen engelli maaşı asgari ücret değildir. en yükseği 720 TL'lik bir meblağdan ibaret. Bu meblağı bile kılı kırk yararak verirler ve bu aylık verilen bir para da değildir. 3 ayda bir verilir. Kesilme nedeni, devletin belirlediği yoksulluk sınırını geçmesi olabilir. Eğer emekli maaşı alan bir annesi babası varsa, eve bu parayı vermek için devletin belirlediği sınırdan daha yüksek bir para giriyorsa, kişi sigortalı bir işte çalışıyorsa vs. bu maaş kesilir. Bu kriterler var ama çoğu kez uygulanmaz. Keyfe keder de kesilebilir. O yüzden kesin kanıya varmak zor.

Bu abimizin düştüğü durumu daha iyi anlayın diye bilgilendireyim dedim. Umarım maaşı yeniden bağlanır.
    bir bu adam mı kaldı araştırılıp maaşı kesilecek arkadaşım ben evli olup hem ölen babadan hem de ölen kocadan maaş alan tsnıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Ekim 2019; 1:42:31 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.