quote:Orijinalden alıntı: -Pisagor-Fotoğrafı bir yerden tanıdık geliyor ama çıkaramadım.hmm tivitır kullanmadığım için bilemiyorum, ifşa çalışmalarına başlıyalım bari
quote:Orijinalden alıntı: _bluescream_hmm tivitır kullanmadığım için bilemiyorum, ifşa çalışmalarına başlıyalım bariAlıntıları Göster DH İFŞA TİM, Konuya bekleniyor.
quote:Orijinalden alıntı: AlaagerDH İFŞA TİM, Konuya bekleniyor.Alıntıları Göster benim aklıma biri geliyor ama emin değilim
quote:Orijinalden alıntı: jasonn123benim aklıma biri geliyor ama emin değilimAlıntıları Göster 1. resimde ki kız gerçek.Arkadaşlarından biri beraber çekilmiş resmini paylaşmış.
quote:Orijinalden alıntı: Genjuro1. resimde ki kız gerçek.Arkadaşlarından biri beraber çekilmiş resmini paylaşmış.Alıntıları Göster Tamam itiraf ediyorum benim.
quote:Orijinalden alıntı: Genjuro1. resimde ki kız gerçek.Arkadaşlarından biri beraber çekilmiş resmini paylaşmış.Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Genjuro. 1. resimde ki kız gerçek.Arkadaşlarından biri beraber çekilmiş resmini paylaşmış. fotoyu haberi yokmuş gibi çekilmiş
quote:Orijinalden alıntı: jasonn123quote:Orijinalden alıntı: Genjuro. 1. resimde ki kız gerçek.Arkadaşlarından biri beraber çekilmiş resmini paylaşmış. fotoyu haberi yokmuş gibi çekilmiş Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: The OriginalsAlıntıları Göster o mesut reisin gerçek hesabımı ya? fake falandır inşallah
quote:Orijinalden alıntı: bz9ai o mesut reisin gerçek hesabımı ya? fake falandır inşallah O retweet ettigi gercek ya Mesut abinin hesabi :D
quote:Orijinalden alıntı: mebrarSahte hesap degil, forumdan biri isteBu kızlarda ya justinci olur, ya metalci olur. Bi görmedim ki Türk Sanat müziği dinleyen, türkü seven, Musa Eroğlu fanı olan.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Bu kızlarda ya justinci olur, ya metalci olur. Bi görmedim ki Türk Sanat müziği dinleyen, türkü seven, Musa Eroğlu fanı olan.Alıntıları Göster İtiraf ediyorum ben değilim
quote:Orijinalden alıntı: Ingoshiİtiraf ediyorum ben değilimAlıntıları Göster Twitterin şuanki android görünümü çok kötü bozdu :/
quote:Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795Twitterin şuanki android görünümü çok kötü bozdu :/Alıntıları Göster Kız gerçek beyler fake falan değil ayrıca hepimizden daha koyu donanımhaber li
quote:Orijinalden alıntı: Lcn(R) Kız gerçek beyler fake falan değil ayrıca hepimizden daha koyu donanımhaber li Ben ondan daha Donanım Haber'liyim.