Şimdi Ara

bu hastalıgın tam tanımı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın benim için cok önemli birgün...
    bu sabah itibariyle bir klasik rahatsızlık geçiriyorum... büyük ihtimal öksürük... ama bunların türleri falan var...
    her neyse daha hastalıgın başındayım... rahatsızlıgımı şöyle tarif edeyim.. boğazım düğümleniyor... gıcık tutuyor.. boğazımda balgam hissi oluyor ve öksürerek o balgamı bogazımdan temizlemeye çalısıyoum... şuan yapabileceğim en iyi şey nedir ? hastalık tak diye geçmez ama dahada ileriye gitmemesi gerek.. dedimya yarın önemli benim için...

• Bekle hemen doktoru cagrayim
  • Sıcak bir şeyler için şimdilik yapılabilecek bir şey yok.

Ama bu öksürük balgam olayını ihmal etmeyin bi tedavi olun. Kardeşimin basit bir öksürükle başladı hastalığı hastaneye gitmedi geciktirdi geciktirdi en son gittiğinde bronşitin ilerlediğini zatürreye çevirdiğini söyledi doktorlar. 10 gün kadar hastanede yattı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktor muyuz ulan biz
  • viral farenjite benziyor. ağız spreyleri var. onu boğazına sıkarsan biraz rahatlarsın. sıcak şeyler iç bi de.
  • Eğer ateşiniz yoksa kendinizi sıcak tutun. Terleyin. Ve sıcak şeyler tüketin. Hafif bitki çayları tüketirseniz daha iyi olur.
  • arkadaşlar önerileriniz için sağolun... genellikle sıcak ürünler tüketmemizi istemişsiniz... tavsiyelerinize uyucam.. ama ben azönce pepsi kutu cola içtim.. hangi akılla bunu yaptıysam artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEKTİR ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deoksiriboz1001 D kullanıcısına yanıt
    Tam seni çağıracaktim konuya şeker kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsli_bey kullanıcısına yanıt
    Farenjit gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.