Şimdi Ara

Bu Hayat Yaşamaya Değer mi Bu İnsanlarla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • insanları sevmek için sebep arıyorum ama bulamıyorum. kendi 1. derece akrabaların hatta çoğu zaman annen baban kardeşin dahil sana kendi çıkarları doğrultusunda yaklaşıyor. çıkarları varsa herkes için iyisin yoksa ya d aörtüşmüyorsa kötü. insanlar samimiyetsiz içten pazarlıkçı yalancı riyakar. nankörlük desen allahına kadar herkesin içine işlemiş. sevgililik,karı koca ilişkilerinde sevgi zaten yok aptalca dürtüler ve maddi kaygılar çıkarlar üzerine oturtulmuş ilişkiler. insanlar olabildiğine spğuk hep bir zarar verme derdindeler yıkmakla kendini inşa eden onaran tipler çoğunlukta. kadını erkeği saygı sevgi denen şeylerden nasiplenmemiş varsa yoksa çıkarı varsa yoksa tatminleri. karakter,zeka, sevgi,saygı gibi şeyler önemsenmiyor insnalar tarafından varsa yoksa madde varsa yoksa çıkar.en yakının sandığın en ummadığın anda yardıma ihtiyaıcn olduğun anda sana elini uzatmıyor kalıyorsun göt gibi. sevgiline,karına, arkadaşına eşien dostuna güvenemyeceksen neden sevesin ki insanları kendini dahi neden sevesin sende insansın en nihayetinde. yaşadıklarım gördüklerim bu yüzdendir insanlardan soğumam. arkadan konuşamadım iki yüzlü olamadım nankörlüğü bilemedim samimiyete inandım ama inandıklarım boşmuş bunu anlayınca soğudum insanlardan. köpek diye hakaret ederiz karşımızdakine köpeklerden insanlardan daha yukarı benim nazarımda konu sadakatse güvense karşılıksız çıkarsız sevmekse sahiplenmekse. köpeğim sevmiştir sevdiyse ben şu hayatta. köpek kadar olamayanlar iki yüzlüler, sevgiden yoksun samimiyetten uzak insanlar, aldatanlar... insanlardan soğudum öyle böyle değil

• Bir kamyon arkası:İnsanları tanıya tanıya hayvansever oldum
  • Hajı senin kesin paran var, maddi herşeyi çözmüşsün güzel bir pc , belki xbox hatta ps3.Her yaz aksatmadan tatile çıktın.Bugüne kadar hiç çalışmadın sürekli evden harçlığın verildi değil mi? Çünkü teorime göre insanlar dediğim maddi şeyleri çözdükten sonra bunları düşünmeye başlar.Bizim gibilerse akşam yiyeceği yemeği,okul açılınca giyeceği ayakkabıyı ve belki birgün ps3 almayı hayal eder ve kazanmak için mücadele verir.
  • benim param yok,hala üni kovalıyorum,xbox veya ps3 üm de yok,cok da yokluk cektim.ama arkadaşın dediklerine aynen katılıyor,paylaşıyorum.muhtemel bir depresyon başlangıcı bizimkisi..
  • İnsanlar kimin umrumda.Asla unutma kendin için yaşıyosun..Ne yapıyosan kendin için yap.Kendini sevdirmek için uğraşma.Aynı şekilde başkasını sevmek için de uğraşma.Kendin için yaşa..Kendin için mutlu ol..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.