Şimdi Ara

Bu hocayla Basaksehir'in bile rakibi olamayız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkes "Ya bu nasıl olsa hazırlık maçı yaaaaaa" diye sallıyor fakat bu hazırlıklar neyin hazırlığı abi?

Hazırlık maçında tolerans gösterilmesi gereken şeyler koşu mesafeleridir o da sıcak hava ve tatil dönüşü sebebinden.

Bu takım bırak koşuyu ayağında top tutup sağına soluna pas atamıyor. Fernando , Ndiaye vs gelse bir şey değilmez

Bu hoca görüntüsündeki adam Karabükte ne oynattı abi allah askına? Adamın taktiği yok ne oynuyoruz çözebilen var mı ?

Ben size bu sene olacakları söyleyeyim;

Sezon başı;

Hocamıza güveniyoruz,
    Yeni kadro oluşturduk,
    Gümbür gümbür geliyoruz,

Sezon ortası;

Yeni transferlerin uyum süreci var,
    Yeni kadroyuz zamana ihtiyacımız var,
    Tudor hocamıza güveniyoruz,

Sezon sonu;

Oyuncuların ıslıklanması,
    Tudor'un gönderilmesi,
    yabancı oyuncuların kaçmaya çalışması,

Sonuç;

Tabi ki kaos ortamı,
    Yabancı oyuncuları gönderemeyip üstüne para verip sözleşme feshi
    Yeni hocanın gelmesi

Sar baştan.

Kimse kusura bakmasın olacaklar bunlar. Bu hocayla olmaz. Bu takım PTT takımı Eskisehir'i bile zar zor karambole yendi.Akhisar'a berabere zor kaldı. Siz hazırlık maçı yaa bahanesine saklanmaya devam edin.

BU TAKIM HAZIRLIK MAÇINDA BİLE TOP TUTAMIYOR. Antalya, Basaksehir duman eder.

• başakşehirin bile derken?

kadrosu şu an en oturmuş takım başakşehir. bir de üstüne elia, clichy gibi oyuncular aldılar. sakatlık falan olmazsa belki de beşiktaşın önünde en büyük şampiyonluk adayı.
  • Valla Terim bile gelse bu kadroyla şampiyon olamayız. Seneye üçüncü olsak şükredelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başakşehirle oynasak 4lük oluruz.
  • Tudor denen 5 para etmez hocamsı şey hala neden postalanmıyor bir türlü anlamış değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim gel artık
  • Bence lige hiç başlamayalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Tudor denen 5 para etmez hocamsı şey hala neden postalanmıyor bir türlü anlamış değilim.

nasıl bir ilişkileri var bende çözemedim.. bırak adamı postalamayı, başarılı göstermek için işi götürsün diye Luce'yi getireceklerdi.. Luce şampiyon yapsın pastayı Tudor yesin. Bu kıyak çekme hevesi neden? bu adamla nasıl bir ilişkisi var özbekgillerin bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Tudor denen 5 para etmez hocamsı şey hala neden postalanmıyor bir türlü anlamış değilim.

nasıl bir ilişkileri var bende çözemedim.. bırak adamı postalamayı, başarılı göstermek için işi götürsün diye Luce'yi getireceklerdi.. Luce şampiyon yapsın pastayı Tudor yesin. Bu kıyak çekme hevesi neden? bu adamla nasıl bir ilişkisi var özbekgillerin bilmiyorum.

Ben de ondan korkuyordum. Allahtan Lucescu gelmedi.

• quote:

quote:

kasetleri olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G00

quote:

quote:

kasetleri olabilir.

muhtemelen...

aklıma daha kötü şeyler geliyor ama söyleyemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Valla Terim bile gelse bu kadroyla şampiyon olamayız. Seneye üçüncü olsak şükredelim.

Sana katılıyorum bu ihtiyarlarla ilk 5'e girersek iyi sayıcam ben. Hazırlık maçlarını izledim rakiplerimiz hazır bizse hazırlancaz daha. Bu kadrodan bi cacık olmaz neresinden tutarsan orası kalır elinde. Muslera dışındakiler çöp bi şino edemezler.

• Tudor hocaya desteği eksik etmeyin arkasında durun, Dursun özbek takım için canını dişine takmış çalışıyor, bazı talihsizlikler takım uyuşmazlıkları yaşandı, her takımın başına gelebilir,

Dursun özbek galatasaray için bir talih, igor tudor ile aralarındaki uyum ise başarıyı getirecek anahtar olacaktır,

Taraftar desteğini kesmesin, biraz takıma zaman versin Galatasaray için güzel günler yakın

• quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

Tudor hocaya desteği eksik etmeyin arkasında durun, Dursun özbek takım için canını dişine takmış çalışıyor, bazı talihsizlikler takım uyuşmazlıkları yaşandı, her takımın başına gelebilir,

Dursun özbek galatasaray için bir talih, igor tudor ile aralarındaki uyum ise başarıyı getirecek anahtar olacaktır,

Taraftar desteğini kesmesin, biraz takıma zaman versin Galatasaray için güzel günler yakın

Bu arkadaş neden ban yemiyor acaba ? Bizim bölümede her gün aynı şeyleri yazıp bizi sinir ediyor. Bu adama sert bir cevap yazsak anında çizerler ama bu adama hiçbirşey yok.

• 9. haftadan itibaren Fenerbahce, Trabzon ve Basaksehir maclari var.

Basaksehir maci (en iyi ihtimalle) Tudor'un son maci olur. 12. hafta gibi gönderilmis olacaktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.