Şimdi Ara

Bu Hyundai Getz'in ederi nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temiz değil araba hocam. Gerçekten yazık olur paranıza.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acemilik çıkma amaçlıysa mantıklı aynen ucuz alır ucuz satarsın arada masraf çıkartırsa şans :)
  • Allforfun kullanıcısına yanıt
    O fiyat nedir allahtan da mi korkmuyorlar , o paraya i20 alınır hemde makyajlı kasa .

• Gerçek fiyatı 20 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paspasın izi nasıl çıktı boyaya halen şoktayım
    30 bine alınır motor düzgünse, 1-2 bin TL masraf edersin kaportayı düzeltirsin , yenge tertemiz biner .

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    20 bine veriyorlarsa EFT geçeyim kargoyla göndersinler bana :) yengen sürer .

• Temizi bu fiyatlarda hocam :)
    sahibinden.com
    Hyundai / Getz / 1.4 DOHC / 1.4 AB AC / OPSIYONLUDUR HATASIZ BOYASIZ 65 BİN DE TAM OTOMATİK VİTES sahibinden.comda - 748833356
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ikinci-sahibinden-hatasiz-boyasiz-65-bin-de-tam-otomatik-vites-748833356/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: gercekbeko

o paspasın izi nasıl çıktı boyaya halen şoktayım
    Bu araca olmuş sizin başınıza gelmesin yıkamacılara dikkat :)
    Bende senle aynı durumdayım , eşime araç bakıyorum otomatik i20,2 kasa öncesi 65 bin istiyorlar . La zaten o parayı çıksam 30 da kredi çeker sıfır yeni kasa alırım :)

• zafan Z kullanıcısına yanıt
    Mantık o hocam motor şanzıman sağlamsa fiyatta piyasaya göre uygunsa kaportayı çok önemsemiyorum.
  • En iyi siz anlarsınız durumu hocam piyasayı biliyorsunuz yüzüne bakılmayacak araçlar ne fiyatlarda.
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    30a da razıyım ben ama imkasız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonöysmbükücü

Temiz değil araba hocam. Gerçekten yazık olur paranıza.
    Temizine 55 bin yazmışlar daha dün konulan ilana bile hemen opsiyonlanmıştır yazılmış.Siz söyleyin ne yapayım
  • Yıl 2008. Benzin otomatik Getz'i 19 bin liraya almıştık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motoru sağlamsa fiyatta pazarlık edebilirsin, boya parasını düşsün.. Araca bu şekilde de binilmez ki yuh. İnsan boyatır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha üstüne çıkıp micra bakın hocam. Bu araba çok hor kullanılmış ve yıpranmış. Başınıza iş alıyorsunuz gibime geliyor. Tabi bütçe meselesi onu da anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yasoo -- 25 Ekim 2019; 12:9:48 >
  • Hocam boya işi türkiyede büyük problem bulunduğum bölgede daha büyük problem.Boyasız olsun 3 defa motoru inmiş olsun problem değil.1980 model arabada bile boya soruluyor.Güneşten boyası kalmamış araba bile makbul oluyor.Bu durumda satıcıda kendince haklı.Kaput ikiye bölünse yine boyatılmaz burada
  • eski kasa i20 baksan daha iyi sanki?
  • Daia07 D kullanıcısına yanıt
    En ucuz ilan bu
    sahibinden.com
    Hyundai / i20 / 1.4 CVVT / Jump / 2012 model i20 1.4 sahibinden.comda - 746941454
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2012-model-i20-1.4-746941454/detay

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.