Şimdi Ara

Bu Hyundai Getz'in ederi nedir ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017 Şubat ayında Style Cam tavan 45,000 km de LPG'li 2015 beyaz otomatik İ20 yi 52,300'e almıştım. GETZ e o zaman teneke gözü ile bakıyordum ki hala öyle yazık ya ne hallerde fiyatlar.

@japonic yaşıyor bu hayatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 25 Ekim 2019; 12:57:16 >
  • Allforfun kullanıcısına yanıt
    Avrupa da tam tersi, benim kafam da da öyle.
    Yahu bir araçta önemli olan motor ve yürüyen aksamdır. Araç boyansa daha iyi ne güzel işte.. Anlamak mümkün değil. Paspas izi ile gezilir mi ya. Allah akıl fikir versin eğer bu sebeptense.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya bak ya yarım ton tenekenin ederi ne kadar olmuş.. benim gozumde 15 20 yasindaki araclar maksimum 20 bin etmeli de malum piyasamız ve araca tapan tayfa işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34 buna verecegıne 66.500de benım getzı vereyım sıze almadıysanız hocam.
    39 ıstıyorum.
    3 degisenı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 25 Ekim 2019; 13:24:6 >
  • Fiyatlara bak, arabalara bak... 45-50 bine sıfır i20 satılıyordu. Şaka gibi 10 yaşında araba, neymiş 65bin kilometrede diye 55bin lira yazılmış. Şaka gibi... Getz'in edeceği en fazla 25bin bence. 10-15 yaşında, dandik bir B sınıfı araçtan bahsediliyor yahu... Yazık, günah.
  • 5 para etmez
  • 2013 te 2007 model 8.000 kmde getz’i 18 bine satmıştık 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hangi şehir?

Üstünden tank geçmiş kaputa sırf boyasız diye zırh temiz muamalesi yapan insanlar nerede yaşıyor bilelim.

Benim 87 model Kartal'ım bile olsa şöyle binmeye utanırım.

• Ben arabada ufacık sıkıntı olsa kafayı yiyorum bu arabayla uğraşılırmı ya.
  • araba ben 15000 yerim diye bağırıyor. alırsan 1 yıl içinde ne kadar harcadığını da yaz da konu rehber niteliği taşısın

307 satmıştım bununla aynı yaş 27000 tl otomatikti. sınıf farkı ve donanım farkına hiç girmeyim getz in içinden geçer o konuda. parana yazık gidip 307 bak bence. 2 yıl bindim yağ su bakımları hariç toplam 500-1000 tl arası masrafı olmuştur. oda ilk aldığımda malum insanımız malı öldürecek aşamaya getirip sattığı için ufak elektrik ve parça bakımından kaynaklandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allforfun

Temizine 55 bin yazmışlar daha dün konulan ilana bile hemen opsiyonlanmıştır yazılmış.Siz söyleyin ne yapayım

Alıntıları Göster
    O paraya corolla alınır temizinden getz sahipleri kafayı yemiş. Attığınız araç alınabilir. Gidin baktirin masrafı fiyattan düşersiniz.

Otomatik şart değilse albea da bakabilirsiniz 1.3 dizel. 50 bandına çıkabiliyorsanız corolla otomatikte çok güzel arabadır şahsen kullanıyorum

• Nereden alıyorsunuz?

• Bende çok önemsemiyorum ama güneydoğuda araç boyasız olsun 500.000 de olsun 5 defa motor inmiş olsun problem değil.Yeterki boyasız olsun.Alıcı kitlesi böyle olunca satıcıda ne yapsın oda öyle hareket ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

34 buna verecegıne 66.500de benım getzı vereyım sıze almadıysanız hocam.
    39 ıstıyorum.
    3 degisenı var.
    Hocam ilan var mı bakayım ? Özelden atarsanız sevinirim :)
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Hocam girin bakın en ucuz i20 otomatik ilanı bu oda 43.500 yazmışhttps://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2012-model-i20-1.4-746941454/detay
  • AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Şanlıurfa hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Ben arabada ufacık sıkıntı olsa kafayı yiyorum bu arabayla uğraşılırmı ya.
    Haklısınız hocam expertize soktuk aracı daha bir dünya sorunu çıktı araçtan vazgeçtim.
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    Hocam 15.000 değilde şimdilik bir 5 bin yer gibi sırf motor aksasımda gibi görünüyor.Bu durumdan dolayı vazgeçtim.
    Mantıklı bir karar almışsınız hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.