Şimdi Ara

Bu Hyundai Getz'in ederi nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    160.000 de
    Otomatik şanzıman
    4 çamurluk ve sol ön sağ arka kapı toplam 6 parça boyalı
    2000 tl tramer kaydı var.
    Ön göğüs eskimiş çatlak var.
    Ön kaput boyasız ama bu şekilde

Bu Hyundai Getz'in ederi nedir ?

FİYAT 34.000 TL isteniyor ederi nedir sizce ?

Edit:Konu içinde başka birşeyden bahsedeyim kaput üzerindeki iz oto yıkamacının güneş altında unuttuğu paspasın izi.Ne yıkamacılar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allforfun -- 25 Ekim 2019; 10:27:56 >

• Bunun ederini bilmeme ama temiz km'si düşük olanlara 50 bin ve üzeri para istiyorlar onu biliyorum
  • illa Getz istiyorum derseniz farklı alternatiflere yönelebilirsiniz. Bence o araç o kadar etmez.

Aşağıdaki ilana bakabilirsiniz.
    sahibinden.com
    Hyundai / Getz / 1.5 CRDi / VGT / Yer uçağı yakıt cimrisi sahibinden.comda - 749265590
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-yer-ucagi-yakit-cimrisi-749265590/detay

• Front-Back kullanıcısına yanıt
    Hocam kendim manuel kullanıyorum.Eşime alacağım için otomatik olması lazım.Otomatik olmasa dediğiniz gibi bu parayı etmez.
  • Bana uygun gibi geliyor araç çok temiz olmasada
  • otomatik olduğu için fiyatı yüksek. ben 2 ay önce manuel lpg li aldım 148 binde 1 parça değişen 31750 verdim. fiyatı normal gibi arabaya iyi baktırmak lazım. daha fiyat kırdırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 25 Ekim 2019; 9:40:31 >
  • Ön kaputun şaftı kaymış ama boyasız demek.

Gerçek binici o ön kaputu değiştirirdi.Ön kaputu öyle gezen adamdan ben araba almazdım.
  • Araba dökülüyor biraz daha fazla verip temizine bak
  • AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Satıcı kişi arkadaşım. Türkiyenin her yerinde boya değişen problem, bulunduğum bölgede insanlar dahada problemli bu konuda motor bitik olsun hiç problem değil yeterki boyasız olsun kafasında muhtemelen o yüzden böyle bırakmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafan

Araba dökülüyor biraz daha fazla verip temizine bak
    Biraz fazlası için 6-7 bin daha fiyat çıkmam lazım zaten acemiye alınıcak kaza olursa en azından içim yanmaz diyorum.
  • Bu araca eşşek niyetine binmişler farklı araca bakmanızı tavsiye ederim.
  • Yakıt tüketiminin çok yüksek olacağını unutmayın. Dizel manuel temizleri 25-27 arasıydı birkaç ay önce (Bu araç gibi 2004 model 3 silindir olanları kastediyorum). Benzinli otomatik 6 parça boyalı kaputu düzgün olmayan bir araç için korkunç yüksek bir rakam geldi. Piyasayı bilmiyorum ama o kadar yükselmiş olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allforfun

Bana uygun gibi geliyor araç çok temiz olmasada
    Fiyat uygun olmasına uygun, ama araba alınır mı dersen canlı görmem lazım.

daha dün ilana kondu , akşam anlaşmış
    sahibinden.com
    Hyundai / Getz / 1.4 DOHC / 1.4 AB AC / OPSIYONLUDUR HATASIZ BOYASIZ 65 BİN DE TAM OTOMATİK VİTES sahibinden.comda - 748833356
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ikinci-sahibinden-hatasiz-boyasiz-65-bin-de-tam-otomatik-vites-748833356/detay

• Hocam bir alttaki yorumdaki arkadaşın attığı aracın fiyatına bakın otomatik olunca ne kadar banada saçma gelsede piyasa bu duruma gelmiş.
    sahibinden.com
    Hyundai / Getz / 1.4 DOHC / 1.4 AB AC / OPSIYONLUDUR HATASIZ BOYASIZ 65 BİN DE TAM OTOMATİK VİTES sahibinden.comda - 748833356
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ikinci-sahibinden-hatasiz-boyasiz-65-bin-de-tam-otomatik-vites-748833356/detay

• Hocam arabayı kullandım şanzımanda herhangi bir sarsıntı ses yoktu.Aklıma yatan noktası tahmin ettiğim kadarıyla motor şanzımanda bir sorun olmaması
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Piyasa öyle bir duruma geldi ki 34 bine başka eşşek bulmakta zorlanıyorum
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Siz manueli o fiyata aldıysanız bu fiyata çok uygun gibi görünüyor.
  • Araç galeriye 27 den gider gibi, az yakın tanidiga 29, acil satış fiyatı 30 bin denir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 25 Ekim 2019; 10:9:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allforfun

Hocam arabayı kullandım şanzımanda herhangi bir sarsıntı ses yoktu.Aklıma yatan noktası tahmin ettiğim kadarıyla motor şanzımanda bir sorun olmaması
    mekanik anlamada kontrol ettir, kaportasına da baktır da çok birşey bekleme, kafaya da takmıyorsan al geç , temizini almaya kalsan 15- 20 daha vereceksin bu da neredeyse % 50 daha fazla demek oluyor.
  • Dediğiniz gibi temizini almaya kalksam arada bir brodway parası daha çıkıyor.Ucuz alırım ucuz satarım fikrindeyim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.