Şimdi Ara

Yeni Hyundai Accent’in geleceği yok herhalde.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika’da insanlar yeni accentleriyle 1.000.000 mil yaptı bir sonraki kasayı bekliyor bize hala gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz bi kasa geriden takip ediyoruz.

Edit: accent blue crdi dct

Edit2; hocam 500L yerine baska arac alcak olsaniz ne olurdu ya da yine 500L mi derdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 20 Şubat 2018; 23:24:38 >
  • Rusyada bile 2 yıl oldu nerdeyse satışa sunulalı.Türkiyeyi en çok sallayan Hyundai vardı.Artık o bile bizi sallamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Biz bi kasa geriden takip ediyoruz.

Edit: accent blue crdi dct

Edit2; hocam 500L yerine baska arac alcak olsaniz ne olurdu ya da yine 500L mi derdiniz.

Sıfır ise, ya 1.6 e torq egea sedan yada insignia, 2. el olarak e60 5.30i, başka araba almam

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Rusyada bile 2 yıl oldu nerdeyse satışa sunulalı.Türkiyeyi en çok sallayan Hyundai vardı.Artık o bile bizi sallamıyor

Egea symbol 301 ceize ile rekabet edemiyor baska turlu.

Yani hyundaide kabahat yok b+ segmenti Turkiyede sıki rekabet iceriyor.

Eski kasa getirip ucuza satmasa yok olacak piyasada.

Kasim 2017de araba kiralamak icin basvurdum firmalara hepsi accent onerdi en iyi fiyat diye biz de boylece kiraladik.

Yeni kasa getirseler en ucuza veremeyip piyasayi kaptiracaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Rusyada bile 2 yıl oldu nerdeyse satışa sunulalı.Türkiyeyi en çok sallayan Hyundai vardı.Artık o bile bizi sallamıyor

Egea symbol 301 ceize ile rekabet edemiyor baska turlu.

Yani hyundaide kabahat yok b+ segmenti Turkiyede sıki rekabet iceriyor.

Eski kasa getirip ucuza satmasa yok olacak piyasada.

Kasim 2017de araba kiralamak icin basvurdum firmalara hepsi accent onerdi en iyi fiyat diye biz de boylece kiraladik.

Yeni kasa getirseler en ucuza veremeyip piyasayi kaptiracaklar.

Buda vergi sisteminin rezilliğinden ötürü

• Amerika/Kanada'da bu otomobil bizdeki kadar heyecanla beklenmemiştir sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Neden sallasın ki? O kadar yatırım ve ilgiye rağmen millet yine ülkeye yatırım yapmayan markaları tercih ediyor, fanatiği oluyor. Ağzıyla kuş tutsa satış adedinin patlamayacağını anladılar artık.
  • Hyundai ile Kia nin Amerika satışları tıkır
    Avrupa yı Türkiyeyi çok sallayan yok gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

quote:

Neden sallasın ki? O kadar yatırım ve ilgiye rağmen millet yine ülkeye yatırım yapmayan markaları tercih ediyor, fanatiği oluyor. Ağzıyla kuş tutsa satış adedinin patlamayacağını anladılar artık.

Hâlbuki Rusya'da sınıfının en çok satan araçları genelde Hyundai oluyor.Uzun ömürlülük,Kullanım maliyeti ve tirim sesi,sessizlik gibi konularda çok başarılı bir firma.

Yarım milyon km yı aşmış bir Acccente bile tirim sesi pek duyulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 21 Şubat 2018; 9:08:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerikada satılan Accent, bizdeki Accent Blue nun makyajlısı değilmi, yeni kasa olarak mı satılıyor Amerikada.
    Düzeltme: Yeni kasaymış
    Link:https://tr.motor1.com/news/181955/2018-hyundai-accent-us-spec/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 21 Şubat 2018; 11:13:46 >
  • quote:

quote:

quote:

Hâlbuki Rusya'da sınıfının en çok satan araçları genelde Hyundai oluyor.Uzun ömürlülük,Kullanım maliyeti ve tirim sesi,sessizlik gibi konularda çok başarılı bir firma.

Biliyorsun o kadar Ford - Vw ve Opel den sonra Tucson ile Hyundai ye geçiş yapmıştım.

Onca yıldır alışmışım artık hangi yolda arabalarda nerden ses gelir az çok tahmin ediyorum :) Tucson bu konuda çok iyi hakikaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

quote:

quote:

Biliyorsun o kadar Ford - Vw ve Opel den sonra Tucson ile Hyundai ye geçiş yapmıştım.

Onca yıldır alışmışım artık hangi yolda arabalarda nerden ses gelir az çok tahmin ediyorum :) Tucson bu konuda çok iyi hakikaten.

Bizde 2008-2013 yılları arasında 2004 Model Lacivert bir Hyundai Elantra vardı.Her konuda memnunduk.Konfor,iç hacim,sessizlik,sürüş keyfi gayet güzeldi.Eve bir Yeni Elantra almayı halen arada düşünüyoruz ama nasip bakalım.

Hyundai kullanıpta memnun kalmayan ben pek görmedim.

• anyhill kullanıcısına yanıt
    Onlar da oturup mantıklı davransın o zaman. i20’ye bluetooth koymamış adamlar. Multimedya ekranı yok. Bundan neden kısarsın ki?

• https://www.hyundaiusa.com/accent/index.aspx

siteden inceledim de güzelmiş ya
  • Evet neden gelmiyor hala???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.