Şimdi Ara

Bu ikaz lambasıñın anlamını bilen var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kolay gelsin.seat leonum var.bugun aracimi calistirdigimda gosterge panelinde 1 ve saat seklinde yan yana 2 ikaz isareti yaniyor.bunun anlami nedir acaba?rica ediyorum gercekten bilgisi olan yazsin.
     Bu ikaz lambasıñın anlamını bilen var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cordoba_00 -- 19 Aralık 2015; 13:05:12 >

• HELP. kullanıcısına yanıt
    sizin gibiler yüzünden herşeyi dalgaya wuranlar yüzünden foruma bile girmek istemiyorum.dalganın sırası mı ? kendini bi benim yerime koyar mısın ? tabi senin öyle bir sıkıntın yok.şurda kafama takıldı sorayım dedim hata mı ettim biliyorsan yaz bilmiyorsan sus.herşeyi mizaha wurmaktan wazgeçin artık.
  • Yola çıktığından beri 35dk geçmiş, bu 1 . ölçüm. Diyor. Biraz kurcalarsan 2 . geçen süreyi e görebilirsin.

Ayrıca başlığı düzeltirsen daha iyi olur. War vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W su azalmış w koy araca

• mr.big kullanıcısına yanıt
    peki o kare içinde 1 işaretini we yanındaki saat simgesini o panelden nasıl kaldırırım acaba ,?
  • W ne ya? V'ye ne oldu? İyice ergen forumunu oldu burası.

• El freni ışığın o el frenini indirince söner

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevgili kardeşim, vereceğim linkte aracınıza ait kullanma kılavuzu var, indirmenize gerek yok, ekran alıntısı yapsam, yazıları küçük olur, okuyamazsınız belki. Sayfa 67'de ve sonrası 1-2 sayfa daha bazı açıklamalar var. Umarım faydası olur.

http://www.ekilavuz.com/kilavuz/8eee58f4f6395f4d/67/seat/leon-1p/binek-otomobil
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    sana ne kadar tşk etsem azdır.çok sağolasın ya :) sayende çözdüm.
  • Rica ederim kardeşim, sorununuza çözüm bulduysanız buna ben de sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.