Bildirim
Bu iki sistemden hangisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
i7 alınabiliyorsa her zaman almak daha mantıklıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fuko08
i7 alınabiliyorsa her zaman almak daha mantıklıdır.
Elbette öyle. Fakat diğer bileşenlerden feragat etmeye değer mi sorun orada. -
-
Ben feragat ettiginiz sikintili bir parca goremedim guc kaynagi disinda. i7 yillar sonra ekran karti deismediginiz surece fark ettirmeyecektir suanki sistemde. Ona gore tercih edin. Ama bana kalirsa ryzen islemcileri bekleyin aceleniz yoksa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaganiskowf42
Ben feragat ettiginiz sikintili bir parca goremedim guc kaynagi disinda. i7 yillar sonra ekran karti deismediginiz surece fark ettirmeyecektir suanki sistemde. Ona gore tercih edin. Ama bana kalirsa ryzen islemcileri bekleyin aceleniz yoksa.
Yıllar sonra sıkıntı yaratmasını da istemiyorum açıkçası. Feragat ettiğim marka sadece. MSI yerine Asrock ve Sapphire alınca fiyat düşüyor. Fakat çok bilgim yok bu konuda. Performans olarak ne kadar etkiler? -
Asrockun türkiyedeki garanti politikasını bilmiyorum ama ürünleri sağlam ona şüpheniz olmasın. Reklam yapmıyor sadece. Hatta Msi her işe el atan bir firma. Asrock sadece ana kart yapan işinde ehli bir firmadır. Sapphire de yıllardır AMD kartlarına soğutma üreten bir firma. Çok şekilli şukullu değil kartları ama soğutmaları iyidir. Siz ryzen bekleyin. İçimde bir his diyor ki 200 dolarlık ryzen 1400x 7700k yı devirecek. Sızıntılar öyle gösteriyor da sızıntılar sadece.. -
fx serisi gibi fiyasko da olabilir herşey ihtimal dahilinde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X