Şimdi Ara

bu ılandkı araba sızce nasıl arkadaslar yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/cok_ucuz_mondeo_ruhsat_sahibinden-02WQQaXQQ12464337WQQpXQQdisplayitem

bu arabanın pıyasa fıyatından dusuk gıbı gozukuyor.ama degısen yok demıs. sızce nasıl bı tercıh olur bu araba.bırde arkadaslar mondeoların pıyasası nedır bılgı verebılırmısısniz.

• Galeriden yazmış bak Çok dikkat etmen lazım...
  • ucuz.
  • piyasasını tam bilmiyorum ama netteki ilanlar 19 ila 25 arasında değişiyor. Kmsi biraz fazla 4 yaşındaki araç için çizikten dolayı 1 2 parçası boyalı demiş nekadar güvenilir? Telefon açıp ayrıntılı bilgi alın imkanınız varsa gidip görün.
  • piyasassının az altında çok ta ucuz değil trend versiyonu zaten 2 bin tl yede sıralı lpg taktırınca 20 ye malolur
  • Km olması gerekenin 2 katı..Fiyat çok anormal değil bence ama galeri olması biraz düşündürür..
  • ınternet pıyasasına baktıgım da boyle 2004 2005 makyajlı kasalar 22 23 cıvarında oluyor.dedıgınız gıbı ya satıcılar yuksek fıyat cekıyorlar ya da trend modelınden dolayı fıyatlar daha ucuz olabılıyor.yıne de bu mondeo nun pıyasası pek oturmus degıl gıbı zannedersem.17000 tl ye de d sınıfı bı arac almak mantıklı gıbıme gelıyor.sız ne dersınızz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne yapıcam bilmiyorum yardımm
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şüpheli. Elbette ki servise kontrol ettirin
  • iyi fiyat
    aracı servise baktırıp yolda deneme yapmakta fayda var
    133000 km yüksek aldıktan sonra elden çıkarmak zor olur
    masraf gerekebilir
    lpg lazım
    benim beğendiğim araçlardandır
  • yaşına göre km si fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.