Şimdi Ara

Bu ilişki bitti mi yoksa kafa karışıklığı mı var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 aylık ilişkim araya giren 3 haftalık mesafe ve o arada edilen kavga yüzünden bitti. Aramızdaki mesafe yüzünden yüz yüze konuşup halledemedik. O kavga sırasında ayrılmak istediğini söyledi ama iki gün sonra beni özlediğini ve sevdiğini söyledi tekrar barıştık. Kavganın sebebi kıskanç olmam ve onu aşırı bunaltmam. O an farkında olmadan yaptığım şeylerin şu an farkındayım bunu ona da göstermek istiyorum fakat o bunu görmek istemiyor. Eskisi gibi olamayacağımızı düşünüyor. Bu arada ayrı kaldığımız iki gün içerisinde instagramdan yazan kişiye cevap verdiği için vicdan azabı çekiyor. Herhangi bir gönül kayması falan da yok oysa ki. Benden önce nasılsa o an da öyle davranmak istediği için böyle bir şey yapmış. Ben bunu unutamam o yüzden eskisi gibi olamayız diyor. Ayrılmak istediğini söylediğinde yüzüme karşı sevip sevmediğini söylemesini istedim ama sevmediğini söyleyemedi onun ayrı bir konu olduğunu söyledi. Iki gün sonra telefondan mesaj atıp üstüne gitmek gibi bir hata yaptım. Mesajda artık sevmediğini ve istemediğini söyledi. Sizce bir kız kafa karışıklığıyla o an artık sevmediğini düşünebilir mi? Birkaç hafta sonra özlediğini fark ettiğinde bir takım şeyler degişebilir mi? Ben de o anın bana getirdiği agresiflikle sil o zaman dedim ve de helalleşme noktasına kadar geldik. O an silmedi ama ertesi gün rehberinden sildi fakat engelleme durumu yok. Bir ay civarı bekleyip kendimi ona tekrar hatırlatmayı düşünüyorum. Belki bu süre zarfında iyice düşünüp sakinleşebilir. Bu olayların başlama noktası benim gereksiz kıskançlığım. Sizce ona nasıl yaklaşmalıyım? Onu çok seviyorum ve kesin olarak olmayacağını anlayana kadar peşini bırakmak istemiyorum. Çünkü biliyorum ki bir süre sonra o da hatırlayacak ve o günleri özleyecek.

• o seni kıskansa seviyorsan eğer ondan ayrılır mısın? bence hayır. Neden çünkü seviyorsun..biraz düşün bakalım o seni gerçekten ne kadar seviyor? sevmiyor demiyorum ama ne kadar seviyor? bugün şu sebepten kafası karışır ayrılır yarın der sen şöylesin ayrılalım...hani demem o ki ayrılmak isterse bahane çok.
  • Giden gitmis. Onune bak. Iletisimini kes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Aşırı boyutlarda bir kıskançlık ama onu kısıtlayacak onun özgürlüğünü engelleyecek derecede
  • Bir kez giden bir daha gider hocam yol ver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini hatırlatmak gibi bi hata yapma derim bırak o yazsın

• Birine cevap verdi ve sen buna rağmen barışmaya çalışan taraf mısın ? Dostum kendine hakaret ediyorsun yazık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    4 ay önce açıldı
    benim gibi hemen yorulan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızlar neden hep böyle olmak zorunda ? Bana yazan var, senin alternatifin var triplerine neden giriyorlar, sevgi ve duygular da egoyu bastıramıyor bence, bunun bir sebebi de erkekler herkese yazanlar şu zamana kadar tanımadığım hiçbir kıza yazmadım mesela, tabiki kız da suçlu bu durumu kullandığı için, ilişkiler gerçekten çok saçma sen gidiyorsun yerine hemen başkası geçiyor ..
  • geçmiş olsun game over sımdıden hazırlan alısmaya
  • Merhaba hocam, öncelikle üzüldüm bu durumunuza, yaşlar kac bu arada hocam ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.