Şimdi Ara

Bu insanlar nasıl böyle olmayı beceriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl havalı olma(düşüncenin hareketinden kaynaklanan huşu duyma durumu) kaygısı gütmeden gel git het höt düzeyinde yazabiliyorlar ?

Hiç mi boşluk duygusunu duyumsamıyorlar ?

İnsanın kendisinden taşanlardan ve bunun ilerideki vakitlerde de tasdiklenebilmesi gayesi gütmeden konuşmanın ne anlamı var ?

Söylemesek,sussak daha iyi değil mi ?

Arkadaşların nonsense-konfeti fonksiyonunu karşılama başarısına anca sinirliyken ulaşabiliyorum

Sanırım başlangıç noktasından ileri de olmamı şanslı bir olay saymalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 12 Şubat 2019; 3:30:35 >

• Toplamda bi şey dememişsen aslında toplamı oluşturan her bir bırakıtta da bir şey dememiş olmalısın.

Bana göre insan tek bir harf dahi söylemiş olamaz zira daha ona harf dahi öğretilmedi. Konuşan kişi açısından durum kendisinden öncekinin bi şeyler söylediği ve bu sözlerin anlam ihtiva ettiği sanrısı.

Neden sanrı?

Teorik olarak aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşırsa ve aynı dili konuşmaya rağmen ortak duygu oluşmuyorsa kelime öbeklerinin anlam ihtiva ettiğine dair inanç öncekilerin masallarıdır.

.................

Anlaşı üzerinden gidersek anlaşmak edebi bir tür olan tanımı belli ve kendisine masal denen didaktizmdir..

Başkalarının kelimelerini düşüncelerini tab etme hali mevcutken bu masalsı bi liriklik taşır bazen epikleşir ancak masalın sonunda vay be bu taşkınlık bu destan keşke gerçek olsaymış denerek ortak duygunun oluşamayacağına olan inanç perçinlenerek masadan kalkılır.

..........

Masalı hikaye edenin boşluğu anlatılanın ortak duygu oluşturmaya yönü kadardır ve bu boşlukları lirik epik destanlarla doldurma ve ortak düşünce oluşturma çabası da hüsranla sonuç verir.

.............

Bu yüzden basit belki daha da basit olmalıyız. Tek bir harf a olsa bunu bilme adına geçmişin alaycı masalcısını geride bırakmayı bilmeliyiz. Zira masalcı dede çoktan bu tavrından vazgeçmiş olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 12 Şubat 2019; 10:0:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diyalogta esas olan karşındakinin söylenileni anlamasıdır. En azından bütününü olmasa da içinden parça alabilmesidir. Eğer böyle bir amacın olmadan kendi huşun için yazacaksan söylediklerine monolog gibi davranılmasını da göze alıyorsun demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Diyalogta esas olan karşındakinin söylenileni anlamasıdır. En azından bütününü olmasa da içinden parça alabilmesidir. Eğer böyle bir amacın olmadan kendi huşun için yazacaksan söylediklerine monolog gibi davranılmasını da göze alıyorsun demektir.
    Evet doğru ama konu bu değil
  • Mustafar m.s 4250 (ütopya)

Burada Kişi sayısı kadar ilah var. Hava su oksijen vs. Binlerce hayatın kaynağı gibi gözüken oluş var. Bir birey kopyalanıp kopyalanıp defalarca öldürülüyor.(bir kısım insanımsı bundan memnun bile)

Burada her birey ölebilmek adına doğması gerektiğini söyleyip intihar diyemediği şeyi bu kere doğru tanımlıyor.

................

Burada bunlara dur diyen bir şey var ve bu şey herkes intihar için doğduğundan evlat olarak tanımlanamayan nesne. Under file o. U. F. O diye biliniyor.

Bu şey Yaratıcıyı biliyor ve burada intihar için doğan her bir bireye, su oksijen hava anne baba güneş vs her bir şeyin sizi neden intihara sürüklediği biliyorum ve esasen buna gerek yok diyor.

Evlat denen şey Yaratıcıyı bildiği nispetinde Mustafar gezegenin şirk yuvası olduğunu anlıyor. Burası yaratıcı dışında ben ilahın diyen nesnelerin biriktiği tek yer. Yaratıcı haricinde binlercesinin ileri sürüldüğü bu yer bu nedenle cehenneme benziyor. Başka gezegen aramaya gidenler de var.

Ancak evlat denen u. F. O dünya denen yerden geldim zaten bana mustafar'ı kurtarmak için bunları orası öğretti demekte.

...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 13 Şubat 2019; 16:34:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.